Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah dediğin gibidir canım mübarek cuma günü Allah hepimizin gönlüne göre versin hamilelerin duaları makbul olurmuş dualarını eksik etme sende inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Böyle konuştukça rahatlıyorum Rabbim hepimiz için hayırlısı neyse onu versin

Oh maşallah size cinsiyet belli oldu mu bende iki hafta öncesine kadar neden bulanmıyo bi sorun mu var derdim şimdi de tam tersi
benimde öyleydi canım ama 12 haftadan sonra özellikle çok şiddetli başladı benim mide bulantılarım. ve hala çok şiddetli. cinsiyet için 27 mayısta gideceğim doktora hem dörtlü test yaptırıcam hemde cinsiyet bakalım heyecan dorukta :)

ben bata son 1 hafta deliriyordum resmen nasıl heyecanlanıyordum ama hissettim ben hamile olacağımı çok farklı bir duygu düşmüştü içime. benim dualarım hep sizinle canım inşallah bebiş isteyen herkese allahım nasip etsin sağlıklı güzel bir hamilelik ve bebişler nasip etsin inşallahhh.. sende sabret canım inşallah bebişin seninledir :)

Çok saol canım inşallah Allahın izniyle bir bebişim vardır Rabbim benim gibi isteyen herkese nasip eder inşallah Allah sanada hayırlı bir evlat versin CANIM :)

Ay maşallah ya ne güzel inşallah bizde görürüz o günleri Allah kucağına almayı yüzünü görmeyi nasip etsin

Yok canim ilacin etkisi o. Daha once hemsire soyledi boyle seyler olacak korkma diye.

Arkadaşlar merhaba, son adet tarihim 25 nisan yumurtlama tarihim 12 mayıs dün beta hcg yaptırdım 0.100 çıktı doktora sordum henüz erken Dedi 25 mayısı beklemen gerek Dedi aranızda beta sı regl den önce böyle çıkıp sonra değişen var mı? Yardım edin

Mide bulantısı ilacı kullanıyorum mecbur çalışıyorum çünkü.doktor verdiğine göre birsey olmaz heralde değil mi ..hiç süt icmiyorum ayran icebiliyorum daha çok. .nelere dikkat ediyorsunuz başka nasıl besleniyor sunuz

Kurtajdan sonra da hamilelikten cok korkuyorum. Uzun sure cesaret edemeyecegim sanirim. Aklima gelince titriyorum. Manevi ve fiziksel olarak cok yipratti beni

Kurtajdan sonra da hamilelikten cok korkuyorum. Uzun sure cesaret edemeyecegim sanirim. Aklima gelince titriyorum. Manevi ve fiziksel olarak cok yipratti beni

Hiç öyle düşünme ve ara verme
Zaten bikaç ay korunmak gerekir sanırım anca adetin düzene falan girer sonra devam et hepsi aynı olacak diye bişey yok korkma:)
Allah yaz bitmeden yeniden güzel haber vermeyi nasip etsin insallah

Aşılama yaptırdım cnm dün . Malesef doktorum pek ümitli konuşmadı . Morfoloji de sıkıntımız vardı ztn bide dün aşılama da yıkanan spermler de yavaşlık varmış . Olumsuz olursa eğer eşime tedaviye başlanıcak. Sen neler yapıyosun cnm ya evet koptuk eskiden ne güzeldi ...

canm morfoloji sonuçları nasıl caba özel olmazsa? benm eşimede sperm testi yapıldı sayı ve morfoloji olarak alt sınırde dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…