İnşallah dediğin gibidir canım mübarek cuma günü Allah hepimizin gönlüne göre versin hamilelerin duaları makbul olurmuş dualarını eksik etme sende inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Böyle konuştukça rahatlıyorum Rabbim hepimiz için hayırlısı neyse onu versinkötü birşey yoktur canım çünkü benim hep kasıklarım ağrırdı batmalar olurdu yumurtlama zamanlarında vs çok ağırırdı. kafana takma hiç bi zaman kötüyü düşünme :) biz 1 sene uğraştık ve sonunda hamile olduğumu öğrendim . çok güzel bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :) sende inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :)
benimde öyleydi canım ama 12 haftadan sonra özellikle çok şiddetli başladı benim mide bulantılarım. ve hala çok şiddetli. cinsiyet için 27 mayısta gideceğim doktora hem dörtlü test yaptırıcam hemde cinsiyet bakalım heyecan dorukta :)Oh maşallah size cinsiyet belli oldu mubende iki hafta öncesine kadar neden bulanmıyo bi sorun mu var derdim şimdi de tam tersi
ben bata son 1 hafta deliriyordum resmen nasıl heyecanlanıyordum ama hissettim ben hamile olacağımı çok farklı bir duygu düşmüştü içime. benim dualarım hep sizinle canım inşallah bebiş isteyen herkese allahım nasip etsin sağlıklı güzel bir hamilelik ve bebişler nasip etsin inşallahhh.. sende sabret canım inşallah bebişin seninledir :)İnşallah dediğin gibidir canım mübarek cuma günü Allah hepimizin gönlüne göre versin hamilelerin duaları makbul olurmuş dualarını eksik etme sende inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Böyle konuştukça rahatlıyorum Rabbim hepimiz için hayırlısı neyse onu versin
canım herkesin battan önce çıkacak diye bir şey yok.. belli olmaz sen batı bekle
Çok saol canım inşallah Allahın izniyle bir bebişim vardır Rabbim benim gibi isteyen herkese nasip eder inşallah Allah sanada hayırlı bir evlat versin CANIM :)ben bata son 1 hafta deliriyordum resmen nasıl heyecanlanıyordum ama hissettim ben hamile olacağımı çok farklı bir duygu düşmüştü içime. benim dualarım hep sizinle canım inşallah bebiş isteyen herkese allahım nasip etsin sağlıklı güzel bir hamilelik ve bebişler nasip etsin inşallahhh.. sende sabret canım inşallah bebişin seninledir :)
çok teşekkür ederim canımm aminnn inşallahh :) herkese allahım hayırlı evlatlar nasip etsinnÇok saol canım inşallah Allahın izniyle bir bebişim vardır Rabbim benim gibi isteyen herkese nasip eder inşallah Allah sanada hayırlı bir evlat versin CANIM :)
Ay maşallah ya ne güzel inşallah bizde görürüz o günleribenimde öyleydi canım ama 12 haftadan sonra özellikle çok şiddetli başladı benim mide bulantılarım. ve hala çok şiddetli. cinsiyet için 27 mayısta gideceğim doktora hem dörtlü test yaptırıcam hemde cinsiyet bakalım heyecan dorukta :)
inşallah görüceksiniz canım heyecanlı oluyor gerçekten. amin inşallah iyi dileklerin için çok teşekkürler. benimde dualarım sizinle :)Ay maşallah ya ne güzel inşallah bizde görürüz o günleriAllah kucağına almayı yüzünü görmeyi nasip etsin
Sağol Can'ım inşallahinşallah görüceksiniz canım heyecanlı oluyor gerçekten. amin inşallah iyi dileklerin için çok teşekkürler. benimde dualarım sizinle :)
Yok canim ilacin etkisi o. Daha once hemsire soyledi boyle seyler olacak korkma diye.Oo senin baya fena olmuş Can'ım bende öyl bişey yoktu bellide zehirledi srni ya da ağızdan olan hap öyle yaptı neyse atlattın ya buna şükür şuan iyisin kendini üzme sakın ve dinlen adetini bekle doktor yönlendirir srni zaten
Şimdi iyisin Dmi geçmiş olsunYok canim ilacin etkisi o. Daha once hemsire soyledi boyle seyler olacak korkma diye.
Allaha sukur iyiyim. Annem de geldi. Bugun biraz temizlik ve yemek yaptim. Isin cogunu annem yapti tabiŞimdi iyisin Dmi geçmiş olsun
Kurtajdan sonra da hamilelikten cok korkuyorum. Uzun sure cesaret edemeyecegim sanirim. Aklima gelince titriyorum. Manevi ve fiziksel olarak cok yipratti beni
Aşılama yaptırdım cnm dün . Malesef doktorum pek ümitli konuşmadı . Morfoloji de sıkıntımız vardı ztn bide dün aşılama da yıkanan spermler de yavaşlık varmış . Olumsuz olursa eğer eşime tedaviye başlanıcak. Sen neler yapıyosun cnm ya evet koptuk eskiden ne güzeldi ...sezenorhan , @papatya2828 , @hiraminelim , @cnntrm , @okyns-okyns , @whiteandblack34 , @black_hayit , @denizx66 , @kevsernur , @tommbik , @yusufseyma ve daha hatırlayamadığım arkadaşlarım koptuk iyice nasılsınız?
canm morfoloji sonuçları nasıl caba özel olmazsa? benm eşimede sperm testi yapıldı sayı ve morfoloji olarak alt sınırde dedi doktorAşılama yaptırdım cnm dün . Malesef doktorum pek ümitli konuşmadı . Morfoloji de sıkıntımız vardı ztn bide dün aşılama da yıkanan spermler de yavaşlık varmış . Olumsuz olursa eğer eşime tedaviye başlanıcak. Sen neler yapıyosun cnm ya evet koptuk eskiden ne güzeldi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?