- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 33
Sayımız iyi cnm ama morfoloji Kruger kriterlerine göre %3 ve belki biliyosundur %4 ün altında olunca tedavisiz hamile kalma orani %8 malesef cnm .senin eşinin kaç ?canm morfoloji sonuçları nasıl caba özel olmazsa? benm eşimede sperm testi yapıldı sayı ve morfoloji olarak alt sınırde dedi doktor
evet canım bizdede normal form %5 çıktıSayımız iyi cnm ama morfoloji Kruger kriterlerine göre %3 ve belki biliyosundur %4 ün altında olunca tedavisiz hamile kalma orani %8 malesef cnm .senin eşinin kaç ?
Sezenim tesadüfen gördüm seni nasılsın canım? Beni hatırladın mı? Eşimin morfolojisi 1 di ve doğal yoldan iki ay üstüste hamile kaldım. Proxeed evicap doğal ve bitkisel beslenme ile çözdük olayı. Bizim doktorlar tedaviyle de olmaz diyodu. Ha 2 yıl sürdü o ayrı tabi ama olmadı mı oldu çok şükür :)Sayımız iyi cnm ama morfoloji Kruger kriterlerine göre %3 ve belki biliyosundur %4 ün altında olunca tedavisiz hamile kalma orani %8 malesef cnm .senin eşinin kaç ?
canm morfoloji sonuçları nasıl caba özel olmazsa? benm eşimede sperm testi yapıldı sayı ve morfoloji olarak alt sınırde dedi doktor
Oy masallah prenseseeeee. Allah kucagimiza almayi nasip etsin insallaahhhhh prenseslerimizi :)kizlaaarr gunaydiiinn herkese hayirli kandiller diliyoruummmdisikartal87 @ceyagem masalolsunnn sweetdreams1985 elma_sekerim01 @limon06 vee sayamadiklariimmm :)))
guzel haberlerim vaarr :)) KIZIMIZ olacakmiiiss pipi goremedikresmini de attim :))) herseyi guzel gidiyoorr hatta 1hafta onden gidiyoruz hep :)) 3lu 4lu tarama testine gerek yok dedi doktor 1 ay sonra kalp ultrasonu icin ayrintili ultrasona girecegiz doktorumuz onu onerdi :)) Rabb ime binlerce kez sukurler olsun :)) Rabb im annelere saglikli hamilelik ve bebis anne olmak isteyenlere tez vakitte anne olmayi nasip etsin insallaaahhh :)))
Kurtajdan sonra da hamilelikten cok korkuyorum. Uzun sure cesaret edemeyecegim sanirim. Aklima gelince titriyorum. Manevi ve fiziksel olarak cok yipratti beni
Biz tedavi oncesi tahlilleri yaptirirken esim urolojide yaptirmisti. Ama tabi tedaviye gerek kalmadi. Hamile kaldim (bos gebelik)canlar sperm testı hangı bolum yapıyor ve nasıl yapılıyor
Biz tedavi oncesi tahlilleri yaptirirken esim urolojide yaptirmisti. Ama tabi tedaviye gerek kalmadi. Hamile kaldim (bos gebelik)
Amin insallah. Hayirlisi olsun hepimiz icin.RABBIMIN BUDA BIR SINAVI DEMEKKI SAĞLIKLI BIR HAMILELIK VE BEBİŞLERİ BİZLEREDE NASIP ETSIN RABBIM
Canım çok sevindim ilk erkek demişlerdi demi?kizlaaarr gunaydiiinn herkese hayirli kandiller diliyoruummmdisikartal87 @ceyagem masalolsunnn sweetdreams1985 elma_sekerim01 @limon06 vee sayamadiklariimmm :)))
guzel haberlerim vaarr :)) KIZIMIZ olacakmiiiss pipi goremedikresmini de attim :))) herseyi guzel gidiyoorr hatta 1hafta onden gidiyoruz hep :)) 3lu 4lu tarama testine gerek yok dedi doktor 1 ay sonra kalp ultrasonu icin ayrintili ultrasona girecegiz doktorumuz onu onerdi :)) Rabb ime binlerce kez sukurler olsun :)) Rabb im annelere saglikli hamilelik ve bebis anne olmak isteyenlere tez vakitte anne olmayi nasip etsin insallaaahhh :)))
günaydın kızlar hayırlı kandiller Rabbim bu gün edeceğimiz bütün dualarımızı kabul etsin inşallah. Gebe hatunlar bebeklerini kucaklarına hayırlısıyla sağlıkla alsınlar biz gebe kalmak isteyenlerde Hayırlı zamanlarda güzel haberlerimizi alalım inşallah...
ben hala bekliyorum sanırım bu ay olmucam ümidimi yitirmeye başladım
doktor stres olabilir dedi sadece ama stres yapacak bir durumda yaşamadım anlamıyorum neden olmadığımı saçma sapan bir durum haline geldi erken menepoz aklıma gelmeye başladı birde ona kafayı takcam hepten olamıcam olsam zil takıp oynucam yani o duruma geldimHAYIRLI KANDILLER CANIM NEDEN OLMUYOSUN ACABA
doktor stres olabilir dedi sadece ama stres yapacak bir durumda yaşamadım anlamıyorum neden olmadığımı saçma sapan bir durum haline geldi erken menepoz aklıma gelmeye başladı birde ona kafayı takcam hepten olamıcam olsam zil takıp oynucam yani o duruma geldim
Canım sen ne durumdasın regl oldunmu? Nezamandı?
kizlaaarr gunaydiiinn herkese hayirli kandiller diliyoruummmdisikartal87 @ceyagem masalolsunnn sweetdreams1985 elma_sekerim01 @limon06 vee sayamadiklariimmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?