Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canm morfoloji sonuçları nasıl caba özel olmazsa? benm eşimede sperm testi yapıldı sayı ve morfoloji olarak alt sınırde dedi doktor
Sayımız iyi cnm ama morfoloji Kruger kriterlerine göre %3 ve belki biliyosundur %4 ün altında olunca tedavisiz hamile kalma orani %8 malesef cnm .senin eşinin kaç ?

Sayımız iyi cnm ama morfoloji Kruger kriterlerine göre %3 ve belki biliyosundur %4 ün altında olunca tedavisiz hamile kalma orani %8 malesef cnm .senin eşinin kaç ?
evet canım bizdede normal form %5 çıktı moralin yüksek olsun doktoru dediğinide takmamaya çalış bir kaç gün kendine huzur ver düşünme bence herşey iyi olur canm. o sayılara da sakın güvenme benm doktorum da bize aşılamada çok ısrar etti ben inatla (bendede pko var) klomen ve çatlatma iğnesi istedim ilk seferde tuttu. fakat gelişmediği için alındı ama doktor bile en azında aşılamaya gerek kalmadı yorumunu yaptı. o yuzden onlar özzellikle umutsuz konusuyorlar eğer sonuç kötü olursa bekliyorduk demek için. sen gönlünü ferah tut canım

Sezenim tesadüfen gördüm seni nasılsın canım? Beni hatırladın mı? Eşimin morfolojisi 1 di ve doğal yoldan iki ay üstüste hamile kaldım. Proxeed evicap doğal ve bitkisel beslenme ile çözdük olayı. Bizim doktorlar tedaviyle de olmaz diyodu. Ha 2 yıl sürdü o ayrı tabi ama olmadı mı oldu çok şükür :)

kizlaaarr gunaydiiinn herkese hayirli kandiller diliyoruummm disikartal87 @ceyagem masalolsunnn sweetdreams1985 elma_sekerim01 @limon06 vee sayamadiklariimmm :)))
guzel haberlerim vaarr :)) KIZIMIZ olacakmiiiss pipi goremedik resmini de attim :))) herseyi guzel gidiyoorr hatta 1hafta onden gidiyoruz hep :)) 3lu 4lu tarama testine gerek yok dedi doktor 1 ay sonra kalp ultrasonu icin ayrintili ultrasona girecegiz doktorumuz onu onerdi :)) Rabb ime binlerce kez sukurler olsun :)) Rabb im annelere saglikli hamilelik ve bebis anne olmak isteyenlere tez vakitte anne olmayi nasip etsin insallaaahhh :)))

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-05-21-08-23-34.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 72
  • SmartSelectImage_2016-05-21-08-24-10.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 71
Oy masallah prenseseeeee. Allah kucagimiza almayi nasip etsin insallaahhhhh prenseslerimizi :)

Canım çok sevindim ilk erkek demişlerdi demi?
Bizimde dün vardı randevumuz sabahtan bebişi gördük kalp sesi vs herşey yolunda elleri ayakları bile oluşmuş sonra doktor 5 tüp kan ve 2 idrar vermemi istedi sonrası morelim bozuldu SGPT alt karaciğer enzimim yükselmiş 86 olmuş 11 den 1 ayda kanım da 11 den 10 a düşmüş verdiğim kilo da cabası doktora sonucu götürene kadar ne kadar sıktım kendimi bu SGPT alt yüzünden sonra doktor enginar ye bol su iç korkma yine 2 haziranda ikili tarama için geldiğinde bakarız dedi sakinleştim resmen paranoyak oldum ben ya daha 1 hafta sonra çıkacak sonuçlar da var o kadar testten mutlaka yolunda gitmeyen değerler olabiliyor işte o an gelde anlatsın biri.
Uzattım canım kusura bakma çok doluyum şimdilik çok şükür Allahıma bizde iyiyiz sizin kalp sesi dk kaç atıyordu buda cinsiyeti belirlermiş

günaydın kızlar hayırlı kandiller Rabbim bu gün edeceğimiz bütün dualarımızı kabul etsin inşallah. Gebe hatunlar bebeklerini kucaklarına hayırlısıyla sağlıkla alsınlar biz gebe kalmak isteyenlerde Hayırlı zamanlarda güzel haberlerimizi alalım inşallah...
ben hala bekliyorum sanırım bu ay olmucam ümidimi yitirmeye başladım

HAYIRLI KANDILLER CANIM NEDEN OLMUYOSUN ACABA

HAYIRLI KANDILLER CANIM NEDEN OLMUYOSUN ACABA
doktor stres olabilir dedi sadece ama stres yapacak bir durumda yaşamadım anlamıyorum neden olmadığımı saçma sapan bir durum haline geldi erken menepoz aklıma gelmeye başladı birde ona kafayı takcam hepten olamıcam olsam zil takıp oynucam yani o duruma geldim

maydonuz suyu falan içi cok sıcak bıtkı çayları iç söktürücü ha birde bak şunu yap mısır veya buğdağ nişastası varya ınanırmısın belkı cok bılınmez ama yumuşatıcı ozellıği cok rahatlatıcı nasıl yapıcaksın bir bardak süte işte bir tatı kaşığı ıster mısır ıster buğdağ veya ıkısınıde sevdığın kıvama gore pişir salep gıbı kıvamdada olabılır ıç yatmadan faydasını göreceksıın

Kızlar benim nefesim tikaniyor 2_3 gündür sizde de oluyor mu bi anda nefesim kesiliyo gogsume bişey batıyor sanki

aaa süper :) sağlıkla al kucağına prensesini inşallah canım :)) gelişimi iyi olunca 3 lü testleri falan istemiyorlar canım:) maşallah hep böyle gitsin minnoşunnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…