- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Kızlar benim nefesim tikaniyor 2_3 gündür sizde de oluyor mu bi anda nefesim kesiliyo gogsume bişey batıyor sanki
Tansiyon hiç aklıma gelmedi genelde düşer benim ama.usuttum mu acaba diye dusunuyordum bi baktirayim en iyisi tansiyona Sağol canımcanım tansiyonuna baktır.. belki yükselme vardır.. öyle bir durumda sakinleş gözlerini kapat önce kısa kısa nefes al ver sonra yavaş yavaş derin nefes al ver düzelirsin.. yükselme varsa tuzlu şeylerden uzak durman gerekir..
canıımmm içini ferah tut.. her şey yoluna girecektir inşallah :) kalp atışı hep değişti benimkinin ilk başlarda 120liydi 140lara bile çıktı en son 138di :) hep erkek hissetmiştim ama eşimin istediği oldu :))) Rabb im hepimize sağlıklı evlatlar versin :)Canım çok sevindim ilk erkek demişlerdi demi?
Bizimde dün vardı randevumuz sabahtan bebişi gördük kalp sesi vs herşey yolunda elleri ayakları bile oluşmuş sonra doktor 5 tüp kan ve 2 idrar vermemi istedi sonrası morelim bozuldu SGPT alt karaciğer enzimim yükselmiş 86 olmuş 11 den 1 ayda kanım da 11 den 10 a düşmüş verdiğim kilo da cabası doktora sonucu götürene kadar ne kadar sıktım kendimi bu SGPT alt yüzünden sonra doktor enginar ye bol su iç korkma yine 2 haziranda ikili tarama için geldiğinde bakarız dedi sakinleştim resmen paranoyak oldum ben ya daha 1 hafta sonra çıkacak sonuçlar da var o kadar testten mutlaka yolunda gitmeyen değerler olabiliyor işte o an gelde anlatsın biri.
Uzattım canım kusura bakma çok doluyum şimdilik çok şükür Allahıma bizde iyiyiz sizin kalp sesi dk kaç atıyordu buda cinsiyeti belirlermiş
pazartesi günü oldum canım.. kana gitmeden geldi :) daha dün bitti reglim.. bu ay test vs. hiçbir şey kullanmayacağım.. bakalım ne olacak :)
canm üroloji bölümünde yapılıyor. eşin örnek odasına gidip bir kaba örnek veriyor (meni) o örnek te 1 saat içinde inceleniyor.canlar sperm testı hangı bolum yapıyor ve nasıl yapılıyor
Amin canım sağlıklı olsunlar da başka ne ister ki insan.canıımmm içini ferah tut.. her şey yoluna girecektir inşallah :) kalp atışı hep değişti benimkinin ilk başlarda 120liydi 140lara bile çıktı en son 138di :) hep erkek hissetmiştim ama eşimin istediği oldu :))) Rabb im hepimize sağlıklı evlatlar versin :)
Doktorum Sperm işlemine kadar çok ümitliydi cnm malesef hakereketsiz olduğunu görünce biraz ümitsizlesti. Belki de böylesi hayırlıdır ne diyelim bekleyip görücez başka şansımız yokevet canım bizdede normal form %5 çıktımoralin yüksek olsun doktoru dediğinide takmamaya çalış bir kaç gün kendine huzur ver düşünme bence herşey iyi olur canm. o sayılara da sakın güvenme benm doktorum da bize aşılamada çok ısrar etti ben inatla (bendede pko var) klomen ve çatlatma iğnesi istedim ilk seferde tuttu. fakat gelişmediği için alındı ama doktor bile en azında aşılamaya gerek kalmadı yorumunu yaptı. o yuzden onlar özzellikle umutsuz konusuyorlar eğer sonuç kötü olursa bekliyorduk demek için. sen gönlünü ferah tut canım
Evet hatırlıyorum cnm hatirlamazmiyim hiç .miniğin napiyo cnm hamilelik nasıl gidiyor az kaldı artık . Bizde eşime kecinoynuzu kürü, evicap ve zinko kullandık . Ama bu sefer aşılama da yıkanmış spermler de yavaşlık çıktıSezenim tesadüfen gördüm seni nasılsın canım? Beni hatırladın mı? Eşimin morfolojisi 1 di ve doğal yoldan iki ay üstüste hamile kaldım. Proxeed evicap doğal ve bitkisel beslenme ile çözdük olayı. Bizim doktorlar tedaviyle de olmaz diyodu. Ha 2 yıl sürdü o ayrı tabi ama olmadı mı oldu çok şükür :)
Hayırlı olsun canımkizlaaarr gunaydiiinn herkese hayirli kandiller diliyoruummm @disikartal87AnaPatron @masalolsunnn @sweetdreams1985 elma_sekerim01 @limon06 vee sayamadiklariimmm :)))
guzel haberlerim vaarr :)) KIZIMIZ olacakmiiiss pipi goremedikresmini de attim :))) herseyi guzel gidiyoorr hatta 1hafta onden gidiyoruz hep :)) 3lu 4lu tarama testine gerek yok dedi doktor 1 ay sonra kalp ultrasonu icin ayrintili ultrasona girecegiz doktorumuz onu onerdi :)) Rabb ime binlerce kez sukurler olsun :)) Rabb im annelere saglikli hamilelik ve bebis anne olmak isteyenlere tez vakitte anne olmayi nasip etsin insallaaahhh :)))
Ya ama şu tipe bak maşallah kızına..pipi yok bellikizlaaarr gunaydiiinn herkese hayirli kandiller diliyoruummm @disikartal87AnaPatron @masalolsunnn @sweetdreams1985 elma_sekerim01 @limon06 vee sayamadiklariimmm :)))
guzel haberlerim vaarr :)) KIZIMIZ olacakmiiiss pipi goremedikresmini de attim :))) herseyi guzel gidiyoorr hatta 1hafta onden gidiyoruz hep :)) 3lu 4lu tarama testine gerek yok dedi doktor 1 ay sonra kalp ultrasonu icin ayrintili ultrasona girecegiz doktorumuz onu onerdi :)) Rabb ime binlerce kez sukurler olsun :)) Rabb im annelere saglikli hamilelik ve bebis anne olmak isteyenlere tez vakitte anne olmayi nasip etsin insallaaahhh :)))
Cinsiyette kalp atımını bende duydum.ilk oğlumu hatırlamıyorum ama ikincinin dk 110 civarındaydı.bu miniğimin 161 senin dk kaç canım. Canım çok sevindim ilk erkek demişlerdi demi?
Bizimde dün vardı randevumuz sabahtan bebişi gördük kalp sesi vs herşey yolunda elleri ayakları bile oluşmuş sonra doktor 5 tüp kan ve 2 idrar vermemi istedi sonrası morelim bozuldu SGPT alt karaciğer enzimim yükselmiş 86 olmuş 11 den 1 ayda kanım da 11 den 10 a düşmüş verdiğim kilo da cabası doktora sonucu götürene kadar ne kadar sıktım kendimi bu SGPT alt yüzünden sonra doktor enginar ye bol su iç korkma yine 2 haziranda ikili tarama için geldiğinde bakarız dedi sakinleştim resmen paranoyak oldum ben ya daha 1 hafta sonra çıkacak sonuçlar da var o kadar testten mutlaka yolunda gitmeyen değerler olabiliyor işte o an gelde anlatsın biri.
Uzattım canım kusura bakma çok doluyum şimdilik çok şükür Allahıma bizde iyiyiz sizin kalp sesi dk kaç atıyordu buda cinsiyeti belirlermiş
cinsiyetini Rabb im inşallah gönlüne göre verir tatlımm :)) ben de hissediyorum artık kıpırdandığını :)) vala ben aksine geç yumurtlamıştım ama bizimki tombik gidiyo daha şimdiden 125 grHayırlı olsun canımsağlıcakla kucağına al inşallah bende bebeğimin cinsiyetini merakla bekliyorum çok heycanlıyım acayip acayip rüyalar görüyorum..veee bebeğimin kımıldadığını hissediyorum üçüncü olduğu için mi çok zayıfım diyemi yoksa rahmin en tepe noktasına yerleştiği için mi bilmiyorum ama hissediyorum eminim 2 hafta sonra ikili test var.inşallah cinsiyetini öğrenebilirim.
Bizde 1 hafta önden gidiyoruz canım.erken yumurtlamamızdan kaynaklı bir durum galiba
kizlaaarr gunaydiiinn herkese hayirli kandiller diliyoruummm @disikartal87AnaPatron @masalolsunnn @sweetdreams1985 elma_sekerim01 @limon06 vee sayamadiklariimmm :)))
Hayirlisi olsun canim, insallah bu ay
Arkadaşlar merhaba bu kan hapını illa kullanmak zorundamiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?