Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar benim nefesim tikaniyor 2_3 gündür sizde de oluyor mu bi anda nefesim kesiliyo gogsume bişey batıyor sanki

canım tansiyonuna baktır.. belki yükselme vardır.. öyle bir durumda sakinleş gözlerini kapat önce kısa kısa nefes al ver sonra yavaş yavaş derin nefes al ver düzelirsin.. yükselme varsa tuzlu şeylerden uzak durman gerekir..

Tansiyon hiç aklıma gelmedi genelde düşer benim ama.usuttum mu acaba diye dusunuyordum bi baktirayim en iyisi tansiyona Sağol canım

çok moralım bozuldu 4gunum varerken gebelık testı aldım yıne hamıle degılım cok uzuluyorum allahım mubarek gunde bızede bebiş versın saglıklı hayırlı bu ay umutluydum o cıft cızgıyı ne zmn goruceem aglıyorum cok uzgunum

canıımmm içini ferah tut.. her şey yoluna girecektir inşallah :) kalp atışı hep değişti benimkinin ilk başlarda 120liydi 140lara bile çıktı en son 138di :) hep erkek hissetmiştim ama eşimin istediği oldu :))) Rabb im hepimize sağlıklı evlatlar versin :)

Amin canım sağlıklı olsunlar da başka ne ister ki insan.

Doktorum Sperm işlemine kadar çok ümitliydi cnm malesef hakereketsiz olduğunu görünce biraz ümitsizlesti. Belki de böylesi hayırlıdır ne diyelim bekleyip görücez başka şansımız yok

Evet hatırlıyorum cnm hatirlamazmiyim hiç .miniğin napiyo cnm hamilelik nasıl gidiyor az kaldı artık . Bizde eşime kecinoynuzu kürü, evicap ve zinko kullandık . Ama bu sefer aşılama da yıkanmış spermler de yavaşlık çıktı ztn aşılama da da olumsuz sonuç elde edersek bir ilaç yazdı doktorumuz önce eşim tedavi görücek ondan sonra ben direk tüp düşünüyorum artık çok yoruldum cnm 2 buçuk yıldır

Kizlar merhaba size danismam gereken bor konu var.benim adet duzensizligim var yaklaşık 2 sene dogum kontrol hapı kulalndim evlenince bıraktım 1 senedir. 2 aydir da bebek düşünüyoruz ama ocak ayindan beri yine adtlerim duzensiz 2 hafta once adet oldum 2 gün sürdü ve kahverengi akıntı şeklindeydi 2 gündür de aşırı bel agrim var böyle yanar gibi çok degisik.baxen sol kasigima da vuruyor agri hemen gittim test yaptım negatif çıktı .neyim var çok merak ediyorum acaaba hamile olabilir miyim ??? Allah herkese önce sağlık sonrada hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına al inşallah bende bebeğimin cinsiyetini merakla bekliyorum çok heycanlıyım acayip acayip rüyalar görüyorum..veee bebeğimin kımıldadığını hissediyorum üçüncü olduğu için mi çok zayıfım diyemi yoksa rahmin en tepe noktasına yerleştiği için mi bilmiyorum ama hissediyorum eminim 2 hafta sonra ikili test var.inşallah cinsiyetini öğrenebilirim.
Bizde 1 hafta önden gidiyoruz canım.erken yumurtlamamızdan kaynaklı bir durum galiba

Ya ama şu tipe bak maşallah kızına..pipi yok belli

Cinsiyette kalp atımını bende duydum.ilk oğlumu hatırlamıyorum ama ikincinin dk 110 civarındaydı.bu miniğimin 161 senin dk kaç canım. 

cinsiyetini Rabb im inşallah gönlüne göre verir tatlımm :)) ben de hissediyorum artık kıpırdandığını :)) vala ben aksine geç yumurtlamıştım ama bizimki tombik gidiyo daha şimdiden 125 gr görünüşümde zayıfladım karnım çıktı bebiş beni yiyooo

Masallah canim gozunaydin, cinsiyet ogrenmek ciddi rahatlik :)
Saglikla dogsun minik kizin..
Bende hep erkek hissetmistim biliosun ama beninde esim kiz olsun istiyordu.
Allah onlarin gonlune gore verdi
Hep guzel haberlerlw gelirsin insallah canim..

Hayirlisi olsun canim, insallah bu ay

inşallah canım :)

Arkadaşlar merhaba bu kan hapını illa kullanmak zorundamiyiz

canım eğer kansızlığın varsa ve doktorun verdiyse evet kullanmak zorundasın..çünkü kansızlığından dolayı hem bebek etkilenir hemde doğumla alakalı sıkıntıların olur.. malum doğum sırasında kan kaybedeceksin e sonrasında da kan kaybedeceksin.. normalde olsan sezaryen de olsan.. benim ilk 3 gün hasta bezi kullanacak kadar kanamam olmuştu doğum sonrasında.. sonra da hep gece pedi kullandım 1 hafta.. ama benim az da olsa 40ı çıkana kadar kanamam oldu.. herkesin farklı tabii ama kanama illa ki olan bir durum.. o sebepten kansızlık olmaması lazım..

Birsey daha sorcam benim doktorum tahlilleri daha yeni istedi geç kalmadimi 11.haftada gel bakalım tahlil sonuçlarına dedi.ya ben de eksik birseyler varsa nolcak ilk 3 ay önemli değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…