Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İyi canım çok şükür ufak sıkıntılar var ama atlatacağız inşallah. Sana hep dua ediyorum canım benim inşallah hayırlısıyla senin gibi güzel sağlıklı hayırlı bi kızın olur

HAYIRLI KANDİLLER KIZLAR SORU SORMUŞTUM BU FOLİK 1 GÖĞÜS BÜYÜMESİ YAPAR MI DİYE KİMSE CVP YAZMADI YAHUUUUUU

İnofolic bende kilo yaptı her zaman vitaminlerin aksi bir etkisi bana denk geliyor zaten o da geldi.. Ama göğüs konusunda bir fikrim yok canım.. prospektüs bilgilerinde yan etki olarak bir şey yazmıyor mu ?

Masallah canim gozunaydin, cinsiyet ogrenmek ciddi rahatlik :)
Saglikla dogsun minik kizin..
Bende hep erkek hissetmistim biliosun ama beninde esim kiz olsun istiyordu.
Allah onlarin gonlune gore verdi
Hep guzel haberlerlw gelirsin insallah canim..
aynen kafamız rahatladı bu seferlik onların istediği olsun sonra hep biziiiimmmm

Doktorum Sperm işlemine kadar çok ümitliydi cnm malesef hakereketsiz olduğunu görünce biraz ümitsizlesti. Belki de böylesi hayırlıdır ne diyelim bekleyip görücez başka şansımız yok
aynen canm beklemek delirtiyor zaten farkındayım ama çok sıkma kendini stres (adını tam hatırlamıyorum ama ) bir hormonu yükseltiyor o da gebeliği engelliyor aman nolur stresten uzak dur güzel haber ver inşallah :)

Ahahayyy canları sağolsun bizi yesinler

Kızlar bugun gittik biz kalp atışı 161bpm yazıyo sekiz haftalık doktor gayet iyi ded kan idrar testi verdi idrarda az miktarda enfeksiyon var toz bi ilaç yazdı bu kalp atış değerinden Nasıl anlaşılıyor ki
bilmiyorum başka sitede öyle diyorlardı bazı arkadaşlar ama önemli değil bizler ve bebeklerimiz sağlıklı olsun da önemli olan o canım.

prseed 2 ci denemem bat a 26 günde bir olduğu için 4 gün var son 3 gündür sürekli olarak baş dönmesi yaşıyorum onun dışında tüm belritiler var ama o belirtiler her ay olduğu için önemsemiyorum ama bu baş dönmesi gebelikse bu kadar erken olabilir mi yoksa dah büyük bir ihtimal olan 20 lik diş iltihabı oluşmuş antibiyotik kullandım dün bitti salı çekim var onun etkisi mi bilemedim bu ay hiç bi beklentim yoktu koyvermiştim ama şimdi yine bi kurt düştü içimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…