- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
İyi canım çok şükür ufak sıkıntılar var ama atlatacağız inşallah. Sana hep dua ediyorum canım benim inşallah hayırlısıyla senin gibi güzel sağlıklı hayırlı bi kızın olurEvet hatırlıyorum cnm hatirlamazmiyim hiç .miniğin napiyo cnm hamilelik nasıl gidiyor az kaldı artık . Bizde eşime kecinoynuzu kürü, evicap ve zinko kullandık . Ama bu sefer aşılama da yıkanmış spermler de yavaşlık çıktıztn aşılama da da olumsuz sonuç elde edersek bir ilaç yazdı doktorumuz önce eşim tedavi görücek ondan sonra ben direk tüp düşünüyorum artık çok yoruldum cnm 2 buçuk yıldır
HAYIRLI KANDİLLER KIZLAR SORU SORMUŞTUM BU FOLİK 1 GÖĞÜS BÜYÜMESİ YAPAR MI DİYE KİMSE CVP YAZMADI YAHUUUUUU
aynen kafamız rahatladıMasallah canim gozunaydin, cinsiyet ogrenmek ciddi rahatlik :)
Saglikla dogsun minik kizin..
Bende hep erkek hissetmistim biliosun ama beninde esim kiz olsun istiyordu.
Allah onlarin gonlune gore verdi
Hep guzel haberlerlw gelirsin insallah canim..
aynen canm beklemek delirtiyor zaten farkındayım ama çok sıkma kendini stres (adını tam hatırlamıyorum ama ) bir hormonu yükseltiyor o da gebeliği engelliyor aman nolur stresten uzak dur güzel haber ver inşallah :)Doktorum Sperm işlemine kadar çok ümitliydi cnm malesef hakereketsiz olduğunu görünce biraz ümitsizlesti. Belki de böylesi hayırlıdır ne diyelim bekleyip görücez başka şansımız yok
Kızlar bugun gittik biz kalp atışı 161bpm yazıyo sekiz haftalık doktor gayet iyi ded kan idrar testi verdi idrarda az miktarda enfeksiyon var toz bi ilaç yazdı bu kalp atış değerinden Nasıl anlaşılıyor kiAmin canım sağlıklı olsunlar da başka ne ister ki insan.
Ben yaşadım Can'ım ama hap olarak kullandım ilk gebeliğimdeProgestan yazdı doktor ilk fitili bu sabah aldım düşüğü durur mu böyle bişey yaşayan var mı
Ahahayyycinsiyetini Rabb im inşallah gönlüne göre verir tatlımm :)) ben de hissediyorum artık kıpırdandığını :)) vala ben aksine geç yumurtlamıştım ama bizimki tombik gidiyo daha şimdiden 125 grgörünüşümde zayıfladım karnım çıktı bebiş beni yiyooo
Eczacı fitil olarak yazmış ağızdan halsizlik bulantı yapıyormuş senin de mi kanama olmuştu Can'ım Bi de ne kadar süre kullandın tehlike geçti miBen yaşadım Can'ım ama hap olarak kullandım ilk gebeliğimde
169Cinsiyette kalp atımını bende duydum.ilk oğlumu hatırlamıyorum ama ikincinin dk 110 civarındaydı.bu miniğimin 161 senin dk kaç canım. 
bilmiyorum başka sitede öyle diyorlardı bazı arkadaşlar ama önemli değil bizler ve bebeklerimiz sağlıklı olsun da önemli olan o canım.Kızlar bugun gittik biz kalp atışı 161bpm yazıyo sekiz haftalık doktor gayet iyi ded kan idrar testi verdi idrarda az miktarda enfeksiyon var toz bi ilaç yazdı bu kalp atış değerinden Nasıl anlaşılıyor ki
Biz bugün yaptırdık normal dedi Can'ımkaraciğer enzimlerinde yükseklik çıkan var mı arkadaşlar ?
benimde 1 ay önce normaldi ama yükselmişBiz bugün yaptırdık normal dedi Can'ım
Yeni başladı bende.sakın kaşıma canım.bebek yağı sür çatlama olmasın.kaşındıkça ve duştan çıktığında169canım
ya sizde karın bölgenizde kaşınma var mı ?
çatlamak üzere olabilirsin canım önlemini al hemen zaten kullandığın bişi varsa sıklaştır kullanımını169canım
ya sizde karın bölgenizde kaşınma var mı ?
aynen aynenAhahayyycanları sağolsun bizi yesinler
Hemen başlayım o zaman canım çok sağolçatlamak üzere olabilirsin canım önlemini al hemen zaten kullandığın bişi varsa sıklaştır kullanımını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?