Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

oyy kuzuma maşallah keyfi yerinde prensesin Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim benim.ben demiştim diyebilirim artık.

Canım arkadaşa vermemiş kan hapını aynı doktora gidiyor içtiğim an migdemmm bulanıyor önümüzdeki ctesi gittiğimde soruyumbakalim

İyi canım çok şükür ufak sıkıntılar var ama atlatacağız inşallah. Sana hep dua ediyorum canım benim inşallah hayırlısıyla senin gibi güzel sağlıklı hayırlı bi kızın olur
Canım benim allah razı olsun . Rabbim seninde bebeğine ve sana sağlık versin de kucağına sağ salim al inşallah ..

aynen canm beklemek delirtiyor zaten farkındayım ama çok sıkma kendini stres (adını tam hatırlamıyorum ama ) bir hormonu yükseltiyor o da gebeliği engelliyor aman nolur stresten uzak dur güzel haber ver inşallah :)
Yok canım şu An hiç stres yok cnk umitsizim bende .eğer bi olumsuzluk olmasaydı işte o zaman çok heyecandan dolayı zaman geçmek bilmezdi. Diyorum ya belki böylesi hayırlı :) adım sezen cnm soyismimde orhan :) sen ne zamandır istiyordun bebiş ? Benim 2 buçuk yıl oldu

Masallah canim gozun aydin rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almak nasip etsin isteyen herkese nasip etsin insallah hayirli evlat olsun minik prensess

Ay canım yerim sizi ya hadi hayırlısi olsun canım Rabbim bide sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah bembeler kırmızilar hazırlansin bakalimmm

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bata 7 gün kaladı testte sanki silik çizgi görüyorum bi bakar mısınız teşekkürler

Eklentiler

• image.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 165
  • image.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 195
Günaydın kızlar. Midemin ici bomboş gibi iki gündür bulantı geçti bu başladı.sanki içini bosaltip asmislar huzursuzluk yapıyor gece uyuyamadim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…