- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
oyy kuzuma maşallah keyfi yerinde prensesin Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim benim.ben demiştim diyebilirimkizlaaarr gunaydiiinn herkese hayirli kandiller diliyoruummm @disikartal87AnaPatron masalolsunnn @sweetdreams1985 @elma_sekerim01 Kozlenmis patates vee sayamadiklariimmm :)))
guzel haberlerim vaarr :)) KIZIMIZ olacakmiiiss pipi goremedikresmini de attim :))) herseyi guzel gidiyoorr hatta 1hafta onden gidiyoruz hep :)) 3lu 4lu tarama testine gerek yok dedi doktor 1 ay sonra kalp ultrasonu icin ayrintili ultrasona girecegiz doktorumuz onu onerdi :)) Rabb ime binlerce kez sukurler olsun :)) Rabb im annelere saglikli hamilelik ve bebis anne olmak isteyenlere tez vakitte anne olmayi nasip etsin insallaaahhh :)))
Canım arkadaşa vermemiş kan hapını aynı doktora gidiyor içtiğim an migdemmm bulanıyor önümüzdeki ctesi gittiğimde soruyumbakaliminşallah canım :)
canım eğer kansızlığın varsa ve doktorun verdiyse evet kullanmak zorundasın..çünkü kansızlığından dolayı hem bebek etkilenir hemde doğumla alakalı sıkıntıların olur.. malum doğum sırasında kan kaybedeceksin e sonrasında da kan kaybedeceksin.. normalde olsan sezaryen de olsan.. benim ilk 3 gün hasta bezi kullanacak kadar kanamam olmuştu doğum sonrasında.. sonra da hep gece pedi kullandım 1 hafta.. ama benim az da olsa 40ı çıkana kadar kanamam oldu.. herkesin farklı tabii ama kanama illa ki olan bir durum.. o sebepten kansızlık olmaması lazım..
Canım benim allah razı olsun . Rabbim seninde bebeğine ve sana sağlık versin de kucağına sağ salim al inşallah ..İyi canım çok şükür ufak sıkıntılar var ama atlatacağız inşallah. Sana hep dua ediyorum canım benim inşallah hayırlısıyla senin gibi güzel sağlıklı hayırlı bi kızın olur
Yok canım şu An hiç stres yok cnk umitsizim bende .eğer bi olumsuzluk olmasaydı işte o zaman çok heyecandan dolayı zaman geçmek bilmezdi. Diyorum ya belki böylesi hayırlı :) adım sezen cnm soyismimde orhan :) sen ne zamandır istiyordun bebiş ? Benim 2 buçuk yıl olduaynen canm beklemek delirtiyor zaten farkındayım ama çok sıkma kendini stres (adını tam hatırlamıyorum ama ) bir hormonu yükseltiyor o da gebeliği engelliyor aman nolur stresten uzak dur güzel haber ver inşallah :)
Masallah canim gozun aydin rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almak nasip etsin isteyen herkese nasip etsin insallah hayirli evlat olsun minik prensesskizlaaarr gunaydiiinn herkese hayirli kandiller diliyoruummm @disikartal87AnaPatron masalolsunnn @sweetdreams1985 @elma_sekerim01 Kozlenmis patates vee sayamadiklariimmm :)))
guzel haberlerim vaarr :)) KIZIMIZ olacakmiiiss pipi goremedikresmini de attim :))) herseyi guzel gidiyoorr hatta 1hafta onden gidiyoruz hep :)) 3lu 4lu tarama testine gerek yok dedi doktor 1 ay sonra kalp ultrasonu icin ayrintili ultrasona girecegiz doktorumuz onu onerdi :)) Rabb ime binlerce kez sukurler olsun :)) Rabb im annelere saglikli hamilelik ve bebis anne olmak isteyenlere tez vakitte anne olmayi nasip etsin insallaaahhh :)))
Ay canım yerim sizi ya hadi hayırlısi olsun canım Rabbim bide sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah bembeler kırmızilar hazırlansin bakalimmmkizlaaarr gunaydiiinn herkese hayirli kandiller diliyoruummm @disikartal87AnaPatron masalolsunnn @sweetdreams1985 @elma_sekerim01 Kozlenmis patates vee sayamadiklariimmm :)))
Bembeler neyse artk nasıl bir renkşe ben bile bilemedim pembe o pembeeeAy canım yerim sizi ya hadi hayırlısi olsun canım Rabbim bide sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah bembeler kırmızilar hazırlansin bakalimmm
Testin kendi çizgisi gibi.markası neKızlar yardımınıza ihtiyacım var bata 7 gün kaladı testte sanki silik çizgi görüyorum bi bakar mısınız teşekkürler
Tebrikler hamilesin :))) hemen kan testine simdiBurda daha net sanki gözlerim yanitmiyor beni değil mi
Hayırlı olsun hamilesin Can'ımKızlar bi bakabilir misin bugün normalde regli olmam lazım test yaptım ikinci çizgi çok hafif
Tebrikler hamilesin :))) hemen kan testine simdi
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun hamilesin Can'ım
Peki canım teşekkür ederimEvet Can'ım aynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?