Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam kızlarr :)
Şu demir ilacını ne kadar kullanmak gerekiyo bilen varmı acaba
Demir eksikliğin geçene kadar hayatım boyunca demir eksikliği anemisi yaşadım.ilk hamilelik testlerinde normal çıktı ilaç vermedi doktor.
Ben kendimde şöyle bir çözüm bulmuştum.sabahları aç karnına iki yemek kaşığı pekmez kan değerlerimi iki haftada toparlamıştı.yoksa ikinci doğumumda kan takviyesi yapılacaktı aynı sorunla karşılaşırsam bunda da pekmez yicem

O markayı mühürlüyoruz demek ki yalancı çizgi oluşturdu

Hangi markadan bahsediyorusunuz bayanlar bana özelden yazar mısınız rica ediyorum

Kızlar yumurtlamadan 5 gün sonra toplu iğne başı kadar kan vardı 3 5 tane ..yerleşme kanaması olabilir mi benim gibi olan var mı..nılur cevap

O marka zaten mühürlüymus
Aslında testi yaparken de biliyodum Allahtan kapilmadim:)
Eşime bile diyemedim bildiğin pembe silik cizgi
Neyse bu ay provası ni yaptım, bi daha ki ay gerçeği insallah saglicakla
Hadi inşallah benimde önceki ay 3 farklı test silik çizgi çıkarmıştı.öbür ayda hamile kaldım

Adetime 6 gün kala kan tahlilim 0.43 çıktı. Bel kasık ağrısı mide bulantısı ara ara yaşıyorum bide midemde yama var yemek yesemdegeçmiyor. Acaba bu sonuç kesin midir ? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı

Selamlar herkese :)

Regl olduğumdan beri yazmıyordum foruma. Şuan bir sonraki regle 9-10 gün var. Hiçbir gebelik belirtim yok. Bu ay da umutsuzum, o nedenle haftaya ilk defa doktora görünmeyi düşünüyorum. Büyük ihtimalle kansızlık çıkacak. Belki de boşuna deniyoruz, tedavisiz olmayacak bir durum vardır belki. Allah'ım hayırlısını ver hepimiz için...

Hangi markadan bahsediyorusunuz bayanlar bana özelden yazar mısınız rica ediyorum

Canım. Nasıl oldu anlamadım ama ben seni görmezden gel yapmisim şimdi farkedip sorunu yeni gördüm
Bebetime markası
Doğru çıkanlar da olmuş ama benim adete 3_4 gun kala silik pembe gösterdi ama hamile değilim
Bu testle doğru sonuç alan da var ama bana yanlış denk geldi
Ama marka hakkında olumsuz yorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…