Canım reflü başlangıcı olabilir.doktoruna söyle ilaç vericektir.Günaydın kızlar. Midemin ici bomboş gibi iki gündür bulantı geçti bu başladı.sanki içini bosaltip asmislar huzursuzluk yapıyor gece uyuyamadim hiç
YanıltmıyorBurda daha net sanki gözlerim yanitmiyor beni değil mi
Demir eksikliğin geçene kadarSelam kızlarr :)
Şu demir ilacını ne kadar kullanmak gerekiyo bilen varmı acaba
Evet normal çıkmış çizgiSilik olmasının sebebi yeni olduğu için mi
Anladım canım çizgi silik çıkınca neden dedim ama cevap için teşekkür ederim sagoluasin canım allahım bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet normal çıkmış çizgikan değerin 50 nin altında çıkar muhtemelen iki günde ikiye katladımı tamamdır.gözün aydın
Sağol canım.sen de sağlıcakla al bebeğini kucağınaAnladım canım çizgi silik çıkınca neden dedim ama cevap için teşekkür ederim sagoluasin canım allahım bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
O markayı mühürlüyoruz demek kiSelam arkadaşlar silik çizgi yanilgisindan sonra bugün adetim geliyo:)
Aksama sökülür iyice
Şükür bu ay gecikmedi geçen ayki gibi
Önümüzdeki aylara bakicaz artık
Rabbim mübarek aylarda isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla insallah
O markayı mühürlüyoruz demek kiyalancı çizgi oluşturdu
Hadi inşallah benimde önceki ay 3 farklı test silik çizgi çıkarmıştı.öbür ayda hamile kaldımO marka zaten mühürlüymus
Aslında testi yaparken de biliyodum Allahtan kapilmadim:)
Eşime bile diyemedim bildiğin pembe silik cizgi
Neyse bu ay provası ni yaptım, bi daha ki ay gerçeği insallah saglicakla
Amin teşekkür ederim silik olduğuna göre kaç haftalık olabilir canımSağol canım.sen de sağlıcakla al bebeğini kucağına
Canim regl akıntı sinin mi? Öyle diyorsan kahverengi bittiğinde işaret değil devam ediyor regl demekKizlar kahverengi akıntı var bu kanamanın durduğu anlamına mi geliyor
Hangi markadan bahsediyorusunuz bayanlar bana özelden yazar mısınız rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?