Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim regl akıntı sinin mi? Öyle diyorsan kahverengi bittiğinde işaret değil devam ediyor regl demek
Yok canım regl değilim ben düşük tehlikem varda dünden bu yana hafif kahve telvesi gibi akıntı var bu kanamanın durduğu anlamına geliyo bi yerde okumuştum da buradaki arkadaslara daha çok guveniyorum

Reflü m var malesef zaten canim hiç böyle olmamıştı ama ondan olabilir haklısın
Bence reflü kaynaklı canım.ilk hamileliğimde başladı ve hiç geçmedi çift yastıkla yatıyorum herzaman.9 yıldır çekiyorum.hamileliğin son ayları oturur vaziyette uyuyorum

Yok canım regl değilim ben düşük tehlikem varda dünden bu yana hafif kahve telvesi gibi akıntı var bu kanamanın durduğu anlamına geliyo bi yerde okumuştum da buradaki arkadaslara daha çok guveniyorum
Çok geçmiş olsun canım benim.. doktor una danis mutlaka bekleme

canm benm 10 ay falan oldu ama bir kere klomen çatlatma iğnesi tadevisi oldum canım. benmde adım ebru. ankaradayım cnaım çok memnum oldum :)

BUGUN ADET OLMAM GEREKIYOR AMA DAHA OLMADIM BAKALIM HAYIRLISI TEST YAPIYORUM SUREKLI NEGATIF GECE FALAN HASTA OLURUM DIYE TAHMIN EDIYORUM INŞALLAH OLMAM KIZLAR DUALARINIZI BEKLIYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…