Yok canım regl değilim ben düşük tehlikem varda dünden bu yana hafif kahve telvesi gibi akıntı var bu kanamanın durduğu anlamına geliyo bi yerde okumuştum da buradaki arkadaslara daha çok guveniyorumCanim regl akıntı sinin mi? Öyle diyorsan kahverengi bittiğinde işaret değil devam ediyor regl demek
3-4 hafta arasıAmin teşekkür ederim silik olduğuna göre kaç haftalık olabilir canım
Reflü m var malesef zaten canim hiç böyle olmamıştı ama ondan olabilir haklısınCanım reflü başlangıcı olabilir.doktoruna söyle ilaç vericektir.
Bence reflü kaynaklı canım.ilk hamileliğimde başladı ve hiç geçmediReflü m var malesef zaten canim hiç böyle olmamıştı ama ondan olabilir haklısın
Böyle oluyor muydu seninde canım gaviscon kullanıyorumBence reflü kaynaklı canım.ilk hamileliğimde başladı ve hiç geçmediçift yastıkla yatıyorum herzaman.9 yıldır çekiyorum.hamileliğin son ayları oturur vaziyette uyuyorum
Önceden rennie duo kullanıyodum fayda etmiyodu.bu sefer gaviscon verdi doktor ama denemedim.bugece denicem sanırım.aynı dediğin gibiyim şuanBöyle oluyor muydu seninde canım gaviscon kullanıyorum
Aynıyım ben canım beklemece:)@sezenorhan , @papatya2828 , @hiraminelim , @cnntrm , @okyns-okyns , L Ladyrose17 , @black_hayit , @denizx66 , @kevsernur , @tommbik , @yusufseyma ve daha hatırlayamadığım arkadaşlarım koptuk iyice nasılsınız?
Ümitlendrmek istemem ama pozitif gibi iki gün sonra ilk idrarla tekrarla netleşirse pozitif:)Merhaba kızlar. Sizce bu test pozitif mi ?Eki Görüntüle 1836397
Pozitif yarın testi tekrarlaMerhaba kızlar. Sizce bu test pozitif mi ?Eki Görüntüle 1836397
Çok geçmiş olsun canım benim.. doktor una danis mutlaka beklemeYok canım regl değilim ben düşük tehlikem varda dünden bu yana hafif kahve telvesi gibi akıntı var bu kanamanın durduğu anlamına geliyo bi yerde okumuştum da buradaki arkadaslara daha çok guveniyorum
canm benm 10 ay falan oldu ama bir kere klomen çatlatma iğnesi tadevisi oldum canım. benmde adım ebru. ankaradayım cnaım çok memnum oldum :)Yok canım şu An hiç stres yok cnk umitsizim bende .eğer bi olumsuzluk olmasaydı işte o zaman çok heyecandan dolayı zaman geçmek bilmezdi. Diyorum ya belki böylesi hayırlı :) adım sezen cnm soyismimde orhan :) sen ne zamandır istiyordun bebiş ? Benim 2 buçuk yıl oldu
Canımm hamilesin işteMerhaba kızlar. Sizce bu test pozitif mi ?Eki Görüntüle 1836397
Kızlar neden yorumunuzu esirgiyorsunuz hiç mi fikriniz yokKızlar yumurtlamadan 5 gün sonra toplu iğne başı kadar kan vardı 3 5 tane ..yerleşme kanaması olabilir mi benim gibi olan var mı..nılur cevap
ınsanlah canımBUGUN ADET OLMAM GEREKIYOR AMA DAHA OLMADIM BAKALIM HAYIRLISI TEST YAPIYORUM SUREKLI NEGATIF GECE FALAN HASTA OLURUM DIYE TAHMIN EDIYORUM INŞALLAH OLMAM KIZLAR DUALARINIZI BEKLIYORUM.
ınsanlah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?