Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar kahverengi akıntı var bu kanamanın durduğu anlamına mi geliyor
canım kanamanı takip et 2 gün olursa hemen doktoruna danış ... bu haftalarda çok dikkat etmek gerekiyor ..bebek tutunmaya da çalışabilir ama özellikle kanaman pembeye dönerse tehlikeli oluyor.. Hayırlı olsun

benimde BAT 26 mayıs.. 15 Ocakta düşük yapmıştım bir haftadır kasık ağrım var. normal testim kalmadığı için ovulasyon testi yaptım hiçbirşey çıkmadı moralim çok bozuk

sakın olmam gerek bılıyorum ama olamıyorum heyecanlanıyorum işteyım işe veremıyorum kendımı bugun adet olursam cok uzulucem

İnşallah bu ay hiçbirimiz kirmizilari görmeyelim

ayy inşallah canım benım bugun adet olmam lazım normalde hıssedıyorum olucak gıbıyım ama hadı bakalım hayırlısı 28 29 günde bir olurdu ama bugun 30.gun coktan olması gerek cok duzenlıydı cunku ağrı kesıcı falan nerden baksan kac zamandır hıc kullanmıyorum hanı etkılıycek dun o kadar yurudum bır durumdan dolayı coktan gece falan olması gerektı testtede negatıf cıkıyor hep anlamadım gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…