Ben göremedim canim ama burda kontrast yapan arkadaşlar vardı belki bi el atarlar. Adetin gecmis miydi
canım kanamanı takip et 2 gün olursa hemen doktoruna danış ... bu haftalarda çok dikkat etmek gerekiyor ..bebek tutunmaya da çalışabilir ama özellikle kanaman pembeye dönerse tehlikeli oluyor.. Hayırlı olsunKizlar kahverengi akıntı var bu kanamanın durduğu anlamına mi geliyor
2 GUN VAR AMA OLSAYDI CIKARDI DİMİBen göremedim canim ama burda kontrast yapan arkadaşlar vardı belki bi el atarlar. Adetin gecmis miydi
bence pozitif hayırlısı olsunMerhaba kızlar. Sizce bu test pozitif mi ?Eki Görüntüle 1836397
Olsaydi çıkardı ama gec dollenme filan olduysa henüz çıkmayabilir2 GUN VAR AMA OLSAYDI CIKARDI DİMİ
SAĞOL CANIM BAKALIM BI KAÇ GUNE BELLI OLUROlsaydi çıkardı ama gec dollenme filan olduysa henüz çıkmayabilir
İnşallah bu ay hiçbirimiz kirmizilari görmeyelimkırmızıları görmek ıstemıyorum artık bu ay
Adetine de az kalmis inşallah bebiş haberi verirsin artikSAĞOL CANIM BAKALIM BI KAÇ GUNE BELLI OLUR
canım bende göremedim ama hiç belli olmaz hormonların yükselmemiş olabilir adetin bir kaç gün geçsin tekrar yap..2 GUN VAR AMA OLSAYDI CIKARDI DİMİ
169canım
ya sizde karın bölgenizde kaşınma var mı ?
Masallah canim gozun aydin rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina almak nasip etsin isteyen herkese nasip etsin insallah hayirli evlat olsun minik prensess
İnşallah bu ay hiçbirimiz kirmizilari görmeyelim
Regl oldum yine 15 ay oldu
İNŞ. CANIM YAAA COK ISTIYORUMMAdetine de az kalmis inşallah bebiş haberi verirsin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?