Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Adet tarihi geçince insan umutlaniyor ister istemez acaba bu ay gec mi yumurtladin

TAMAM CANIM BIRAZ DAHA BEKLIYEYIM NEGATIFI GORMEKTEN BIKTIM DIYEBILIRIM HERGUN GIBI YAPIYORUM SU TESTLERDEN:)
Ben de gecen ay iki test yaptim ve negatifi gördüm bu ay bat gecmeden test yok ve cok umutlanmiycam sonrasi hayal kırıklığı

Burda daha net sanki gözlerim yanitmiyor beni değil mi

Amin teşekkür ederim silik olduğuna göre kaç haftalık olabilir canım

Hamilesin canım, benimde silikti yaptığım ilk testim :) Hayırlı olsun.
Son adet başlangıç tarihin nezamandı ? Ona göre kaç haftalık olduğunu anlayabiliriz.

Merhaba kızlar. Sizce bu test pozitif mi ?Eki Görüntüle 1836397

Bence Pozitiff hayırlı olsun

S
canım kanamanı takip et 2 gün olursa hemen doktoruna danış ... bu haftalarda çok dikkat etmek gerekiyor ..bebek tutunmaya da çalışabilir ama özellikle kanaman pembeye dönerse tehlikeli oluyor.. Hayırlı olsun

Saol canım teşekkür ederim zaten iki gündür doktor aşındırıyorum yat dedi sma bitti zaten gelmiyo artık bişey

Benimde bat a 8 qun var inşallah bu ay benimde yüzüm quler 7 aydir negatif qormek üzüyor beni

Valla hamilelik çıkarsa bana da şok olur ben genellikle hatalı cikiyo diye dalgasına yapmıştım:))
ÇOK İLGİNÇ TATLIM YA 10 GUN ONCESINDEN IKINCI CIZGI SILIK CIKMASI COK ŞAŞIRTICI HADI HAYIRLISI BAKALIM KAN TESTI YAPTIR CANIM IDRARDA BÖYLE CIKTIYSA KESIN KANDA CIKAR YANI

Melek baby ikinci silik çizgiyi qordm ben burdan test hatalı değilse var demek

Valla kızlar dün yaptığım silik test ama görünen bir çizgi vardı. Bu gün negatif çıktı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…