TAMAM CANIM BIRAZ DAHA BEKLIYEYIM NEGATIFI GORMEKTEN BIKTIM DIYEBILIRIM HERGUN GIBI YAPIYORUM SU TESTLERDEN:)canım bende göremedim ama hiç belli olmaz hormonların yükselmemiş olabilir adetin bir kaç gün geçsin tekrar yap..
Adet tarihi geçince insan umutlaniyor ister istemez acaba bu ay gec mi yumurtladinayy inşallah canım benım bugun adet olmam lazım normalde hıssedıyorum olucak gıbıyım ama hadı bakalım hayırlısı 28 29 günde bir olurdu ama bugun 30.gun coktan olması gerek cok duzenlıydı cunku ağrı kesıcı falan nerden baksan kac zamandır hıc kullanmıyorum hanı etkılıycek dun o kadar yurudum bır durumdan dolayı coktan gece falan olması gerektı testtede negatıf cıkıyor hep anlamadım gıttı
Hİç umudum kalmadıkıyamam ya allahım inşallah gelecek aya nasıp etsın
Ben de gecen ay iki test yaptim ve negatifi gördüm bu ay bat gecmeden test yok ve cok umutlanmiycam sonrasi hayal kırıklığıTAMAM CANIM BIRAZ DAHA BEKLIYEYIM NEGATIFI GORMEKTEN BIKTIM DIYEBILIRIM HERGUN GIBI YAPIYORUM SU TESTLERDEN:)
Adet tarihi geçince insan umutlaniyor ister istemez acaba bu ay gec mi yumurtladin
Burda daha net sanki gözlerim yanitmiyor beni değil mi
Amin teşekkür ederim silik olduğuna göre kaç haftalık olabilir canım
Merhaba kızlar. Sizce bu test pozitif mi ?Eki Görüntüle 1836397
Bebetime testini deneyeyim dedim elimde vardı daha 10 gün var adetime sonuç bu
canım kanamanı takip et 2 gün olursa hemen doktoruna danış ... bu haftalarda çok dikkat etmek gerekiyor ..bebek tutunmaya da çalışabilir ama özellikle kanaman pembeye dönerse tehlikeli oluyor.. Hayırlı olsun
Benimde bat a 8 qun var inşallah bu ay benimde yüzüm quler 7 aydir negatif qormek üzüyor beni
ÇOK İLGİNÇ TATLIM YA 10 GUN ONCESINDEN IKINCI CIZGI SILIK CIKMASI COK ŞAŞIRTICI HADI HAYIRLISI BAKALIM KAN TESTI YAPTIR CANIM IDRARDA BÖYLE CIKTIYSA KESIN KANDA CIKAR YANI
Melek baby ikinci silik çizgiyi qordm ben burdan test hatalı değilse var demek
canım benim kıyamam sana... o kadar iyi anlıyorum ki seni inşallah bir dahaki ay sakın bozma moralini ... yalnız değilsin 17 ay oldu benimdeRegl oldum yine 15 ay oldu
Bebetime testini deneyeyim dedim elimde vardı daha 10 gün var adetime sonuç bu
Canim hemen kan versene 10 gun cok aslinda boyle cikmissa var gibi duruyor ama bebetime hatali yazan cok kisi var sonucubu yaz bizede inşallah vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?