- 17 Şubat 2016
- 121
- 57
- 13
- 33
4 gün öncesiydi canım.sekerli_seker canım senin test silik çıktığında adete kaç gün vardı ? Çünkü benim 3 günüm var bu gün negatif çıktı.
bende hamılelık belırtısıydı o belırtı.........
Yelesme kanaması olabilir mi acaba canimbenım bugun bu saate kadar kesın adet olmam gerektı şimdiye kadar görmedım kırmızıyı boyle parça parça kurumuş gıbıydı lavobaya gırdığımde allahım ınşallah olmam cok korkuyorum olurum dıye
tam bugun adet gunum olabılırmı acaba canım tam yumurtlama gununde bırlıktelık olmuştu ınşallah tutmuştur hıc bı belırtımde yok amaYelesme kanaması olabilir mi acaba canim
arkadaşlar 24-25 mayıs beklenen adet tarihim,19 mayısta beta yaptırdım 0.100
çıktı, bugun sabah idrar testi yaptım sonuc negatif,,,,,,,
adet tarihime 1-2 gün var sizce değişme şansı var mı????????
lütfen yazın bişiler... çok mutsuuzm
Selamlar herkese :)
Regl olduğumdan beri yazmıyordum foruma. Şuan bir sonraki regle 9-10 gün var. Hiçbir gebelik belirtim yok. Bu ay da umutsuzum, o nedenle haftaya ilk defa doktora görünmeyi düşünüyorum. Büyük ihtimalle kansızlık çıkacak. Belki de boşuna deniyoruz, tedavisiz olmayacak bir durum vardır belki. Allah'ım hayırlısını ver hepimiz için...
Selamlar herkese :)
Regl olduğumdan beri yazmıyordum foruma. Şuan bir sonraki regle 9-10 gün var. Hiçbir gebelik belirtim yok. Bu ay da umutsuzum, o nedenle haftaya ilk defa doktora görünmeyi düşünüyorum. Büyük ihtimalle kansızlık çıkacak. Belki de boşuna deniyoruz, tedavisiz olmayacak bir durum vardır belki. Allah'ım hayırlısını ver hepimiz için...
benımkı 5 gun onceden bellı olmustu ona ragmen degerım 76 ıdı
tatlım çok stres yapma akışına bırak biraz biliyorum zor ama bak ben hala sökülmedim gebelik yok bari bir an önce gelsin de bitsin diye bekliyorum bu ay ameliyat olacaktım aksi gibi böyle gecikmem oldu ameliyat olduktan sonra ilişkiye ara vercez mecburen düzelme evresi yani haziranım boş geçecekbenım bugun bu saate kadar kesın adet olmam gerektı şimdiye kadar görmedım kırmızıyı boyle parça parça kurumuş gıbıydı lavobaya gırdığımde allahım ınşallah olmam cok korkuyorum olurum dıye
ayyy kimse yazmıyorrrr neden...
tatlım çok stres yapma akışına bırak biraz biliyorum zor ama bak ben hala sökülmedim gebelik yok bari bir an önce gelsin de bitsin diye bekliyorum bu ay ameliyat olacaktım aksi gibi böyle gecikmem oldu ameliyat olduktan sonra ilişkiye ara vercez mecburen düzelme evresi yani haziranım boş geçecekgebelik yoksa bile (ki inşallah vardır) stres yapıp adetini geciktirme
tatlım çok stres yapma akışına bırak biraz biliyorum zor ama bak ben hala sökülmedim gebelik yok bari bir an önce gelsin de bitsin diye bekliyorum bu ay ameliyat olacaktım aksi gibi böyle gecikmem oldu ameliyat olduktan sonra ilişkiye ara vercez mecburen düzelme evresi yani haziranım boş geçecekgebelik yoksa bile (ki inşallah vardır) stres yapıp adetini geciktirme
Canim belirtilere hic takilma ben iki ay butuntam bugun adet gunum olabılırmı acaba canım tam yumurtlama gununde bırlıktelık olmuştu ınşallah tutmuştur hıc bı belırtımde yok ama
Canim belirtilere hic takilma ben iki ay butun
Canim belirtilere takilma ben iki ay bütün brlirtileri yasadim olmadi. Bu ay yumurtlama donemini yeni atlattim hic belirtim yok çünkü artik belirtilere inanmiyorum hepsi psikolojik.rabbim verfi mi habersizce de verir. Hayirlisi herşeyintam bugun adet gunum olabılırmı acaba canım tam yumurtlama gununde bırlıktelık olmuştu ınşallah tutmuştur hıc bı belırtımde yok ama
Adrt olmadigin durece hep umit vardir ama bence aset tarihin gelmeden test tapma hayal kırıklığı oluyorayyy kimse yazmıyorrrr neden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?