Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba gecen hafta testimi yayinlamistim reglim 15. Gun gecti bugun testim pozitifti zaten ama bir turlu devlet hastanesinde randevu yok 15 gun full dolu saglik ocagna gittim git muayene ol gel kaydini yapalim dedi sadece özelede gücüm yetmez sizce 15 20 gün kadar hastaneyi beklesem bisey olurmu bebegim acisindan lutfen akil verin bana

çok koyu sarı bır akıntım geldı böyle ne sarı ne kırmızı farklı bır akıntıydı sizce neden olabılır daha oncesınde adet olurken böyle koyu bır akıntım gelmezdı ınşallah olmam bugun canlar.

arkadaşlar 24-25 mayıs beklenen adet tarihim,19 mayısta beta yaptırdım 0.100
çıktı, bugun sabah idrar testi yaptım sonuc negatif,,,,,,,
adet tarihime 1-2 gün var sizce değişme şansı var mı????????
lütfen yazın bişiler... çok mutsuuzm

Yelesme kanaması olabilir mi acaba canim

Kızlar regl e 2 gün kaldi sanmıyorum. Bu ay ama Allah tan ümit kesilmez
Dua edin hamileler hayırlı zamanda gelsin bebisim belirti akıntı fln yok sizce ihtimal varmi

ayyy kimse yazmıyorrrr neden...

Canim olumsuz düşünme. Hormon testleri var onlardan yapti mi dr. Ne zamandir deniyorsun?

tatlım çok stres yapma akışına bırak biraz biliyorum zor ama bak ben hala sökülmedim gebelik yok bari bir an önce gelsin de bitsin diye bekliyorum bu ay ameliyat olacaktım aksi gibi böyle gecikmem oldu ameliyat olduktan sonra ilişkiye ara vercez mecburen düzelme evresi yani haziranım boş geçecek gebelik yoksa bile (ki inşallah vardır) stres yapıp adetini geciktirme

RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN INŞALLAH BIZLERDE SAĞLIKLI BIRER EVLAT SAHIBI OLURUZ BIZLERINDE SAĞLIĞI YERINDE OLURDA COCUKLARIMIZI BUYUTURUZ INŞALLAH

Canim polikistik over mi var niye sökülmüyorsun?

Canim belirtilere hic takilma ben iki ay butun
tam bugun adet gunum olabılırmı acaba canım tam yumurtlama gununde bırlıktelık olmuştu ınşallah tutmuştur hıc bı belırtımde yok ama
Canim belirtilere takilma ben iki ay bütün brlirtileri yasadim olmadi. Bu ay yumurtlama donemini yeni atlattim hic belirtim yok çünkü artik belirtilere inanmiyorum hepsi psikolojik.rabbim verfi mi habersizce de verir. Hayirlisi herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…