Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İdrarda negatif olup regl olmayan ve hamile olan arkadaşları burda duyup okudum canım, geç döllenme olmuştur diye ama bilmiyorum benim reglme 4gün varken idrar testinde öğrendim.

member: 738674"]Canım sen hastaneye gidicektin cuma günü benmi yanlış hatırlıyorum. Gittnmi naptın ?

Carsamba gunu gidicem Allah izin verirse canim aldim randevuyu bakalim sen naptin[/QUOTE]

Gidicem demiştinde cuma kalmış aklımda bende daha gitmedim ay sonunda gideceğim, detaylı ultrasona alıcak..
Özledim bebeğimi :) 1 ay oldu.

Dikkatli ol canım kendini yorma, ağır kaldırma.. Birşey olmaz Allahın izniyle. Tabi dayanabiliyorsan bekle :)

ayyy kimse yazmıyorrrr neden...
canım nerden baksan 1 hafta öncesinden
Canim polikistik over mi var niye sökülmüyorsun?
yok tatlım pko değilim bilmiyorum normalde çok düzenlidir ama bu ay böyle oldu doktor stresten olabilir dedi kan tahlillerim temiz gebelikte yok bu ay poliplerimi aldırıp bebek çalışmalarına başlıcaktık o nedenle korunma işine pek dikkat etmedik dedim heralde hamileyim ama değilmiş malesef şimdi hastalanmayı bekliyorum işte

Canım çok normal benimde oldu senin dönemlerinde şimdi bile hafif hafif oluyor. Bebek yağı sürüyorum ben canım, alıyor kaşıntıyı istersen sende dene.
Tamam deneyim canım Sağol
Peki senin hamileliğin 11.haftaları falan kan aldılar mı karaciğer enzimlerin normal miydi? hgb düşmüş müydü canım

Alındı canım tam 11.haftamda bir sorun yok dedi doktorum ozaman. Düşmüştü :) Zaten düşmesi normal.
Anladım canım :) insan tedirgin oluyor benim korkum doktor günleri oldu acaba neyle karşılaşcam diye 2 haziran da ikili test yapılacak nasıl oluyor bu test kaç tüp kan alınıyor başka vs..çok soruyorum ama işte merak ediyorum canım :)

Kızlar regl den önce hamilelik belirtisi olarak akıntı çoğalıyor mu mutlaka ??
Ben gebe değilim galiba ya bat a 2 gün var arada kaşık ağrısı var okadar
Test yapsam mi acaba

Kızlar regl den önce hamilelik belirtisi olarak akıntı çoğalıyor mu mutlaka ??
Ben gebe değilim galiba ya bat a 2 gün var arada kaşık ağrısı var okadar
Test yapsam mi acaba
herkesin belirtisi bir olmuyor canım kimisinde hiç belirti olmayabiliyor 2 gün daha dayan sonra yap inşallah bebeğin seninledir

Canım istediğini sorabilirsin sorun değil.. Olumsuz şeyler düşünüp başına getirme, birşey olmaz Allahın izniyle.
İkili testte önce ultrasonla bebeği inceleyip ölçümlerini yapıyor sonrasında benim doktorum bana açıklayarak risk durumlarını, ölçüm oranlarını, downsendrom riskinin olmadığını, ölçümlerin normal oldugunu hemen anlattı ama kan değerlerimlede bağlantılı olduğunu ve onuda gördükten sonra kesin bilgi verebileceğini söyledi.
Aynı gün kan verdim ben canım tam emin değilim ama sanırım 2tüptü çok ii anımsamıorum.. 3 gün sonrada kan sonuçlarım çıktı ve temizdi oda çok şükür.
Bukadar :)

Ne güzel güzel sonuçlar darısı başıma o zaman , güzel düşünelim güzel olsun doğru diyosun , inşallah sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…