arkadaşlar 24-25 mayıs beklenen adet tarihim,19 mayısta beta yaptırdım 0.100
çıktı, bugun sabah idrar testi yaptım sonuc negatif,,,,,,,
adet tarihime 1-2 gün var sizce değişme şansı var mı????????
lütfen yazın bişiler... çok mutsuuzm
member: 738674"]Canım sen hastaneye gidicektin cuma günü benmi yanlış hatırlıyorum. Gittnmi naptın ?
Dikkatli ol canım kendini yorma, ağır kaldırma.. Birşey olmaz Allahın izniyle. Tabi dayanabiliyorsan bekle :)Kizlar merhaba gecen hafta testimi yayinlamistim reglim 15. Gun gecti bugun testim pozitifti zaten ama bir turlu devlet hastanesinde randevu yok 15 gun full dolu saglik ocagna gittim git muayene ol gel kaydini yapalim dedi sadece özelede gücüm yetmez sizce 15 20 gün kadar hastaneyi beklesem bisey olurmu bebegim acisindan lutfen akil verin bana
canım nerden baksan 1 hafta öncesindenayyy kimse yazmıyorrrr neden...
yok tatlım pko değilim bilmiyorum normalde çok düzenlidir ama bu ay böyle oldu doktor stresten olabilir dedi kan tahlillerim temiz gebelikte yok bu ay poliplerimi aldırıp bebek çalışmalarına başlıcaktık o nedenle korunma işine pek dikkat etmedik dedim heralde hamileyim ama değilmiş malesef şimdi hastalanmayı bekliyorum işteCanim polikistik over mi var niye sökülmüyorsun?
Dayanamiyorum ama mecburum beklemeye iste özelede gidemiyorum fiyatlari yuksek :/Dikkatli ol canım kendini yorma, ağır kaldırma.. Birşey olmaz Allahın izniyle. Tabi dayanabiliyorsan bekle :)
Tamam deneyim canım SağolCanım çok normal benimde oldu senin dönemlerinde şimdi bile hafif hafif oluyor. Bebek yağı sürüyorum ben canım, alıyor kaşıntıyı istersen sende dene.
Canim belirtilere takilma ben iki ay bütün brlirtileri yasadim olmadi. Bu ay yumurtlama donemini yeni atlattim hic belirtim yok çünkü artik belirtilere inanmiyorum hepsi psikolojik.rabbim verfi mi habersizce de verir. Hayirlisi herşeyin
Tamam deneyim canım Sağol
Peki senin hamileliğin 11.haftaları falan kan aldılar mı karaciğer enzimlerin normal miydi? hgb düşmüş müydü canım
Benimde belirtim akıntıydıçok koyu sarı bır akıntım geldı böyle ne sarı ne kırmızı farklı bır akıntıydı sizce neden olabılır daha oncesınde adet olurken böyle koyu bır akıntım gelmezdı ınşallah olmam bugun canlar.
Canım bildiğim kadarıyla rahime ekilme 6-10 gün arasında oluyor belki öyledir belki değildir regl olursan bi druna gözük bence ama inşallah bebişindendirKızlar neden yorumunuzu esirgiyorsunuz hiç mi fikriniz yok
Anladım canım :) insan tedirgin oluyor benim korkum doktor günleri oldu acaba neyle karşılaşcam diye 2 haziran da ikili test yapılacak nasıl oluyor bu test kaç tüp kan alınıyor başka vs..çok soruyorum ama işte merak ediyorum canım :)Alındı canım tam 11.haftamda bir sorun yok dedi doktorum ozaman. Düşmüştü :) Zaten düşmesi normal.
Canım inşallah hamilesindir başka markayla tekrar dene ama bu bebetime bazen yanıltıcı sonuç verebiliyor bi araştırsan çıkar ama inşallah bebek vardırBebetime testini deneyeyim dedim elimde vardı daha 10 gün var adetime sonuç bu
Benimde belirtim akıntıydı
herkesin belirtisi bir olmuyor canım kimisinde hiç belirti olmayabiliyor 2 gün daha dayan sonra yap inşallah bebeğin seninledirKızlar regl den önce hamilelik belirtisi olarak akıntı çoğalıyor mu mutlaka ??
Ben gebe değilim galiba ya bat a 2 gün var arada kaşık ağrısı var okadar
Test yapsam mi acaba
Anladım canım :) insan tedirgin oluyor benim korkum doktor günleri oldu acaba neyle karşılaşcam diye 2 haziran da ikili test yapılacak nasıl oluyor bu test kaç tüp kan alınıyor başka vs..çok soruyorum ama işte merak ediyorum canım :)
Ne güzel güzel sonuçlar darısı başıma o zaman , güzel düşünelim güzel olsun doğru diyosun , inşallah sağ sağlim kucağımıza aldığımız günleri görürüzCanım istediğini sorabilirsin sorun değil..Olumsuz şeyler düşünüp başına getirme, birşey olmaz Allahın izniyle.
İkili testte önce ultrasonla bebeği inceleyip ölçümlerini yapıyor sonrasında benim doktorum bana açıklayarak risk durumlarını, ölçüm oranlarını, downsendrom riskinin olmadığını, ölçümlerin normal oldugunu hemen anlattı ama kan değerlerimlede bağlantılı olduğunu ve onuda gördükten sonra kesin bilgi verebileceğini söyledi.
Aynı gün kan verdim ben canım tam emin değilim ama sanırım 2tüptü çok ii anımsamıorum.. 3 gün sonrada kan sonuçlarım çıktı ve temizdi oda çok şükür.
Bukadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?