Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Carsamba gunu gidicem Allah izin verirse canim aldim randevuyu bakalim sen naptin

Gidicem demiştinde cuma kalmış aklımda bende daha gitmedim ay sonunda gideceğim, detaylı ultrasona alıcak..
Özledim bebeğimi :) 1 ay oldu.[/QUOTE]
Ben iki hafta once gittim ama cok ters bi doktordu bide devlet hastanesi ya detayli anlatmiyo goremedim ekranda( sağlık olsun sen isim düşündünmü prensesine:))

herkesin belirtisi bir olmuyor canım kimisinde hiç belirti olmayabiliyor 2 gün daha dayan sonra yap inşallah bebeğin seninledir
Amin inş hayırla gelsin hepimizin bebegi Bilmiyorum hissedemiyorum yan
Duammmm Bende hiç akıntı olmamıştı hatta normaldekinden daha kuruydum..
Ne zaman belirti lerin başlamıştı neler hissediyordun mesela suan ben hiçbişey. . arada kasık ve karın ağrısı oldu onun dışında küçük mide bulantısı fln takmadim açıkçası. Göğüs şişmesi ağrısı akıntı flanda hiç yok

İlla olcak diye birşey yok hiç belirti yaşamadanda hamile olan arkadaslar var burda..
Bende sabahları iştahsızlık, uyku hali, kasık ağrısı, idrarda koyuluk normalde olmayan şeyler olduğu için dikkatimi çekiyordu reglden 10 gün önce başladı belirtiler.. Ben kendimi çok dinledim ama.

Gidicem demiştinde cuma kalmış aklımda bende daha gitmedim ay sonunda gideceğim, detaylı ultrasona alıcak..
Özledim bebeğimi :) 1 ay oldu.
Ben iki hafta once gittim ama cok ters bi doktordu bide devlet hastanesi ya detayli anlatmiyo goremedim ekranda( sağlık olsun sen isim düşündünmü prensesine:))[/QUOTE]

Biliorum canım gittiğini baya kötüydün burdan yazışmıştık ama bikaç gün sorduğumda oğluşuna ciciler yapıodun :))
İnşallah gittiğinde görürsün sende.
Biz Ada Deniz koyacağız sanırım. Ama isim önerileri alabilirim. Sen ne düşünüyorsun? :)

Anladım canım benim dikkati mi sadece erken başlayan kasık ağrısı çekti ama ilişki den sebep te olabilir diye düşündüm. Yarın sabah test yaparım belki

Ben iki hafta once gittim ama cok ters bi doktordu bide devlet hastanesi ya detayli anlatmiyo goremedim ekranda( sağlık olsun sen isim düşündünmü prensesine:))

Biliorum canım gittiğini baya kötüydün burdan yazışmıştık ama bikaç gün sorduğumda oğluşuna ciciler yapıodun :))
İnşallah gittiğinde görürsün sende.
Biz Ada Deniz koyacağız sanırım. Ama isim önerileri alabilirim. Sen ne düşünüyorsun? :)[/QUOTE]
İnsallah canim hayitli haberlerle gelir yazarim burdan insallah:)ada deniz cok guzel canim ben isimden cok anlamina dikkat ediyorum ama kız olsaydı eylül koymayı düşünüyodum :))

Bu vakte kadar olmadım ama coktan olmam gerekiyordu benım hesaplamalarıma göre test yapıyorum negatif belirtide yok hiç acaba gece falanmı olcam ki

Bu vakte kadar olmadım ama coktan olmam gerekiyordu benım hesaplamalarıma göre test yapıyorum negatif belirtide yok hiç acaba gece falanmı olcam ki
Çok stres yapıyorsun, adet düzenin bozulacak canım ya, bekle sabırlı ol. Zaten hamileysen olmayacaksın, hamile değilsen de 2 gün içinde sökülürsün. İçin içini yiyor, o zaman yarın gidip kan testi ver :)

canm nette sıra yoksa sabah 6-7 arası gidip sıranı al öyle gir.

canm benm 10 ay falan oldu ama bir kere klomen çatlatma iğnesi tadevisi oldum canım. benmde adım ebru. ankaradayım cnaım çok memnum oldum :)
Bende çok memnun oldum cnm .benim en yakın arkadaşımın adı da ebru . Ebru isimlerini çok severim o yüzden :) . Ben bu aşılama da olmazsa 3-4 ay bekliycem eşim bi hap var onu kullansın ondan sonra tüp düşünüyorum artık . Rabbim en kisa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize beklemesi zor ve yıpratıcı. ..

İnsallah canim hayitli haberlerle gelir yazarim burdan insallah:)ada deniz cok guzel canim ben isimden cok anlamina dikkat ediyorum ama kız olsaydı eylül koymayı düşünüyodum :))[/QUOTE]

Bende isimlerin anlamlarına bakıyorum, bakalım daha iyisini duyana kadar şuanda en iyisi bu bana göre :)

Selam kızlar adetim 1 gün geçti kan tahlili 2167 çıktı Rabbime şükür bu sefer oldu ama 1 gün gecikme için bhcg çok yüksek değil mi? İkiz olabilir diyor bi kaç kişi henüz doktora gitmedim.

Reglnden sonraki ilk ilişkinde tutmuş olabilir ve bu sebeple bhcg yüksek olabilir canım, İkizde olabilir tabi ama ikiz olmasının bhcg değeriyle bir alakası yok. Benimde yüksekti oyüzden bunu çok araştırmıştım :)

KIZLAR EV İŞ ARASI TEMPO ÇOCUK OLMUYOR HAVA KAPALI BUGÜN DİŞ ÇEKİMİ VAR HERSEY NEDEN BU KADAR KÖTÜÜ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…