Carsamba gunu gidicem Allah izin verirse canim aldim randevuyu bakalim sen naptin
Amin inş hayırla gelsin hepimizin bebegiherkesin belirtisi bir olmuyor canım kimisinde hiç belirti olmayabiliyor 2 gün daha dayan sonra yap inşallah bebeğin seninledir
Ne zaman belirti lerin başlamıştı neler hissediyordun mesela suan ben hiçbişey. .Duammmm Bende hiç akıntı olmamıştı hatta normaldekinden daha kuruydum..
Canım inşallah hamilesindir başka markayla tekrar dene ama bu bebetime bazen yanıltıcı sonuç verebiliyor bi araştırsan çıkar ama inşallah bebek vardır
Amin inş hayırla gelsin hepimizin bebegiBilmiyorum hissedemiyorum yan
Ne zaman belirti lerin başlamıştı neler hissediyordun mesela suan ben hiçbişey. .arada kasık ve karın ağrısı oldu onun dışında küçük mide bulantısı fln takmadim açıkçası. Göğüs şişmesi ağrısı akıntı flanda hiç yok
Ben iki hafta once gittim ama cok ters bi doktordu bide devlet hastanesi ya detayli anlatmiyo goremedim ekrandaGidicem demiştinde cuma kalmış aklımda bende daha gitmedim ay sonunda gideceğim, detaylı ultrasona alıcak..
Özledim bebeğimi :) 1 ay oldu.
Anladım canım benim dikkati mi sadece erken başlayan kasık ağrısı çekti ama ilişki den sebep te olabilir diye düşündüm. Yarın sabah test yaparım belkiİlla olcak diye birşey yok hiç belirti yaşamadanda hamile olan arkadaslar var burda..
Bende sabahları iştahsızlık, uyku hali, kasık ağrısı, idrarda koyuluk normalde olmayan şeyler olduğu için dikkatimi çekiyordu reglden 10 gün önce başladı belirtiler.. Ben kendimi çok dinledim ama.
Ben iki hafta once gittim ama cok ters bi doktordu bide devlet hastanesi ya detayli anlatmiyo goremedim ekranda( sağlık olsun sen isim düşündünmü prensesine:))
Çok stres yapıyorsun, adet düzenin bozulacak canım ya, bekle sabırlı ol. Zaten hamileysen olmayacaksın, hamile değilsen de 2 gün içinde sökülürsün. İçin içini yiyor, o zaman yarın gidip kan testi ver :)Bu vakte kadar olmadım ama coktan olmam gerekiyordu benım hesaplamalarıma göre test yapıyorum negatif belirtide yok hiç acaba gece falanmı olcam ki
canm nette sıra yoksa sabah 6-7 arası gidip sıranı al öyle gir.Kizlar merhaba gecen hafta testimi yayinlamistim reglim 15. Gun gecti bugun testim pozitifti zaten ama bir turlu devlet hastanesinde randevu yok 15 gun full dolu saglik ocagna gittim git muayene ol gel kaydini yapalim dedi sadece özelede gücüm yetmez sizce 15 20 gün kadar hastaneyi beklesem bisey olurmu bebegim acisindan lutfen akil verin bana
Bende çok memnun oldum cnm .benim en yakın arkadaşımın adı da ebru . Ebru isimlerini çok severim o yüzden :) . Ben bu aşılama da olmazsa 3-4 ay bekliycem eşim bi hap var onu kullansın ondan sonra tüp düşünüyorum artık . Rabbim en kisa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize beklemesi zor ve yıpratıcı. ..canm benm 10 ay falan oldu ama bir kere klomen çatlatma iğnesi tadevisi oldum canım. benmde adım ebru. ankaradayım cnaım çok memnum oldum :)
İnsallah canim hayitli haberlerle gelir yazarim burdan insallah:)ada deniz cok guzel canim ben isimden cok anlamina dikkat ediyorum ama kız olsaydı eylül koymayı düşünüyodum :))[/QUOTE]Biliorum canım gittiğini baya kötüydün burdan yazışmıştık ama bikaç gün sorduğumda oğluşuna ciciler yapıodun :))
İnşallah gittiğinde görürsün sende.
Biz Ada Deniz koyacağız sanırım.Ama isim önerileri alabilirim. Sen ne düşünüyorsun? :)
Selam kızlar adetim 1 gün geçti kan tahlili 2167 çıktı Rabbime şükür bu sefer oldu ama 1 gün gecikme için bhcg çok yüksek değil mi? İkiz olabilir diyor bi kaç kişi henüz doktora gitmedim.
maşallah baya yüksek benimde aklıma ilk ikiz geldi hayırlısı olsun canımSelam kızlar adetim 1 gün geçti kan tahlili 2167 çıktı Rabbime şükür bu sefer oldu ama 1 gün gecikme için bhcg çok yüksek değil mi? İkiz olabilir diyor bi kaç kişi henüz doktora gitmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?