Peki tatlım çok teşekkür ederim kanda kesin belli olur bi verelim bakalım3-4 hafta arasıtahmin tabiki
Reglnden sonraki ilk ilişkinde tutmuş olabilir ve bu sebeple bhcg yüksek olabilir canım, İkizde olabilir tabi ama ikiz olmasının bhcg değeriyle bir alakası yok. Benimde yüksekti oyüzden bunu çok araştırmıştım :)
Adetten sonraki 4.gün ilişkiye girdik ilk belkide o zaman hamile kalmışımdır evet. Peki bu kadar yüksek olması bi sorun olduğu anlamına gelebilir öi?
Kan testi kesin sonuçtur ama drla görüştün mü cnm?arkadaşlar merhaba dün bugun regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım dun kan testı yaptırdım sonuc negatif..
sizce biraz beklesemmi? adetin üzerinden daha geçmesini? yoksa bu sonuç doğrumudur..
kaç çıktı sonuç?Valla belli olmuyor ama 2 falansa çıkması zayıf.İnsallah cıkr cnm bekle bakalımdoktorum 25 ine kadar beklemeliyiz demişti sonradan çıkma ihtimali varmı sizce?
Bak Can'ım o anda hamile kalmak için yapma içinden geldiği için yap tamam mı bu iş birazda psikolojikçok üzgünüm dün gece saat 9 gibi oldumbu ayda nasıp değilmiş gülüm bakalım gelecek aya nasıp olurmu
hayırlısı olsun tatlım nasip hiç olmamaktansa oldun önümüzdeki aya inşallah ama görev gibi yapma...çok üzgünüm dün gece saat 9 gibi oldumbu ayda nasıp değilmiş gülüm bakalım gelecek aya nasıp olurmu
Cok uzuldum. Arada yazdikca senin ve berenin durumunu da takip ediyorum. Eminim bir gun olacakçok üzgünüm dün gece saat 9 gibi oldumbu ayda nasıp değilmiş gülüm bakalım gelecek aya nasıp olurmu
Canim arkadasimin migreni var hamileyken de tutuyordu ayaklarinin altina viks surup corap giyip yatiyodu digerlerini bilmiyorum arastir istersen biArkadaşlar lütfen bana yardım edin üç dört gündür kusmaya başladım ama Bugün ne yersemmm çıkartıyorum baş dönmesi baş agrisida var evde napabilirimmm oy oy saftimm kaydı
Bende yaptim ayni tek cizgi bendede cikti. Ama kokudan rahatsiz oluyorum hafif bulantim falanda var ama tek cizgiBugün test yaptım sizce var mıdır bise daha var adetime ama umut dünyası işte
belki silik tir gorememissin dirBende yaptim ayni tek cizgi bendede cikti. Ama kokudan rahatsiz oluyorum hafif bulantim falanda var ama tek cizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?