Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bu sayfa neden bu kadar karamsar anlamıyorum 20 sene çocuğunun olmasını bekleyen insanlar hiç bir zaman çocuk sahibi olamayacağını öğrenen insanlar var arkadaşlar hiç bir şey kötü gitmiyor olması gerektiği gibi yaşıyoruz hayatı bize düşün tek şey sabır ve tevekkül Rabbim güzel yazılar yazmıştır inşallah bizlere... Keşke tasavvufla ilgilenen insanlar gibi tam teslim olabilsek Yaradana Rabbim onların sabırlarının yarısını verse çok mutlu oluruz...

Adetten sonraki 4.gün ilişkiye girdik ilk belkide o zaman hamile kalmışımdır evet. Peki bu kadar yüksek olması bi sorun olduğu anlamına gelebilir öi?

Adetten sonraki 4.gün ilişkiye girdik ilk belkide o zaman hamile kalmışımdır evet. Peki bu kadar yüksek olması bi sorun olduğu anlamına gelebilir öi?

Benimde regl bittikten sonraki ilk gün..
Yoo bence değildir. :) Bende bir sorun çıkmadı, hastaneye ilk gittiğimde 4hafta 3 günlüktü bebeğim. Bhcg 2.982 gibi bir değerdi.

arkadaşlar merhaba dün bugun regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım dun kan testı yaptırdım sonuc negatif..
sizce biraz beklesemmi? adetin üzerinden daha geçmesini? yoksa bu sonuç doğrumudur..

arkadaşlar merhaba dün bugun regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım dun kan testı yaptırdım sonuc negatif..
sizce biraz beklesemmi? adetin üzerinden daha geçmesini? yoksa bu sonuç doğrumudur..
Kan testi kesin sonuçtur ama drla görüştün mü cnm?

Merhaba kizlar bende ilk defa bu ay denedim. Tam adetten sonraki gece ve yumurtlama oldugu gece denedik sansimizi. Cok heyecanliyim. Psikolojik olarak karnimda hafif anlik agrilar gaz sık idrara cikma falan var. Bat 4 haziran. Cok erken degil mi belirtileri gormek icin

Arkadaşlar lütfen bana yardım edin üç dört gündür kusmaya başladım ama Bugün ne yersemmm çıkartıyorum baş dönmesi baş agrisida var evde napabilirimmm oy oy saftimm kaydı

Arkadaşlar lütfen bana yardım edin üç dört gündür kusmaya başladım ama Bugün ne yersemmm çıkartıyorum baş dönmesi baş agrisida var evde napabilirimmm oy oy saftimm kaydı
Canim arkadasimin migreni var hamileyken de tutuyordu ayaklarinin altina viks surup corap giyip yatiyodu digerlerini bilmiyorum arastir istersen bi

Bugün test yaptım sizce var mıdır bise daha var adetime ama umut dünyası işte

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-05-25-07-56-59.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 170
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…