Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Erken değil, reglme 10gün varken belirti yaşamaya başladım ben.. Benimde ilk denememdi. Psikolojiktir dedim burayı okudum benim gibi olanda yok, ama hamileymişim işte :)
Seni umutlandırmış olmayayım, kendini kaptırma. Psikolojikte olabiliyor yaşananlar.
Hakkında hayırlısı..

Batlarimiz ayni canim inşallah bebiş haberini birlikte aliriz

Insallah oyledir. Bu kadar olacagini bilmiyordum ama cok heves ettim. Insallah bosa cikmaz heyecanim

Arkadaşlar lütfen bana yardım edin üç dört gündür kusmaya başladım ama Bugün ne yersemmm çıkartıyorum baş dönmesi baş agrisida var evde napabilirimmm oy oy saftimm kaydı

Yiyemeyeceğin şeyleri yemek için kendini kesinlikle zorlama.. Tuzlu kraker, Muz, Sadesoda bana bulantı için çok iyi gelen şeylerdi. Sende bunları veya sana iyi gelecek şeyleri bulmalısın.. Kusmaya alışmasan çok güzel olur, nasıl alışıyorsun öyle bitiyor hamilelik gözlemlediğim kadarıyla.
Geçmiş olsun, inşallah atlatabilirsin.

günaydın kızlar ben dün adet oldum çok şükür. ama çok ta hastalandım karın ağrısından kıvrandım resmen işten eve gittim yemek yaptım sofrayı hazırlayamadan yemek yemeden yatağa attım kendimi uyandığımda gece 12di...

evet canm aynen oyle cok yıpratan bir süreç :) ama gönlünü ferah tut :) canm çok özel olmazsa aşılama ücretini öğrenebilirmiyim? bizede gerek kalırsa diye soruyorum birde özeldemi dveletmmei yaptırdınız

Canim Merhaba senin buyumus tür artık kaç haftalıksin cinsiyeti belli mi ben yazmıştım sana ozaman ikili test yaptırmıştın baya zamandır giremiyorum

Canim Merhaba senin buyumus tür artık kaç haftalıksin cinsiyeti belli mi ben yazmıştım sana ozaman ikili test yaptırmıştın baya zamandır giremiyorum

Merhaba canım, hoşgeldin tekrar ozaman :)
Ben hala buralardayım gördüğün gb.
Bugün 19. haftalık oldu bebeğim bugün, Kızımız olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…