Yaptığın testin fotosunu atsana
belki silik tir gorememissin dir
yok gayet net orada öylece duruyorYaptığın testin fotosunu atsana
belki silik tir gorememissin dir
Merhaba kizlar bende ilk defa bu ay denedim. Tam adetten sonraki gece ve yumurtlama oldugu gece denedik sansimizi. Cok heyecanliyim. Psikolojik olarak karnimda hafif anlik agrilar gaz sık idrara cikma falan var. Bat 4 haziran. Cok erken degil mi belirtileri gormek icin
Batlarimiz ayni canim inşallah bebiş haberini birlikte alirizMerhaba kizlar bende ilk defa bu ay denedim. Tam adetten sonraki gece ve yumurtlama oldugu gece denedik sansimizi. Cok heyecanliyim. Psikolojik olarak karnimda hafif anlik agrilar gaz sık idrara cikma falan var. Bat 4 haziran. Cok erken degil mi belirtileri gormek icin
Insallah oyledir. Bu kadar olacagini bilmiyordum ama cok heves ettim. Insallah bosa cikmaz heyecanimErken değil, reglme 10gün varken belirti yaşamaya başladım ben.. Benimde ilk denememdi. Psikolojiktir dedim burayı okudum benim gibi olanda yok, ama hamileymişim işte :)
Seni umutlandırmış olmayayım, kendini kaptırma. Psikolojikte olabiliyor yaşananlar.
Hakkında hayırlısı..
Ayyy insallah icim kipir kipir bekleyecegim guzel haberleriniBatlarimiz ayni canim inşallah bebiş haberini birlikte aliriz
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin üç dört gündür kusmaya başladım ama Bugün ne yersemmm çıkartıyorum baş dönmesi baş agrisida var evde napabilirimmm oy oy saftimm kaydı
Bak Can'ım o anda hamile kalmak için yapma içinden geldiği için yap tamam mı bu iş birazda psikolojik
hayırlısı olsun tatlım nasip hiç olmamaktansa oldun önümüzdeki aya inşallah ama görev gibi yapma...
Cok uzuldum. Arada yazdikca senin ve berenin durumunu da takip ediyorum. Eminim bir gun olacak
evet canm aynen oyle cok yıpratan bir süreç :) ama gönlünü ferah tut :) canm çok özel olmazsa aşılama ücretini öğrenebilirmiyim? bizede gerek kalırsa diye soruyorum birde özeldemi dveletmmei yaptırdınızBende çok memnun oldum cnm .benim en yakın arkadaşımın adı da ebru . Ebru isimlerini çok severim o yüzden :) . Ben bu aşılama da olmazsa 3-4 ay bekliycem eşim bi hap var onu kullansın ondan sonra tüp düşünüyorum artık . Rabbim en kisa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize beklemesi zor ve yıpratıcı. ..
Canim Merhaba senin buyumus tür artık kaç haftalıksin cinsiyeti belli mi ben yazmıştım sana ozaman ikili test yaptırmıştın baya zamandır giremiyorumErken değil, reglme 10gün varken belirti yaşamaya başladım ben.. Benimde ilk denememdi. Psikolojiktir dedim burayı okudum benim gibi olanda yok, ama hamileymişim işte :)
Seni umutlandırmış olmayayım, kendini kaptırma. Psikolojikte olabiliyor yaşananlar.
Hakkında hayırlısı..
Canim Merhaba senin buyumus tür artık kaç haftalıksin cinsiyeti belli mi ben yazmıştım sana ozaman ikili test yaptırmıştın baya zamandır giremiyorum
Maşallah buyumus benim daha cinsiyetini soylemedi doktorMerhaba canım, hoşgeldin tekrar ozaman :)
Ben hala buralardayım gördüğün gb.
Bugün 19. haftalık oldu bebeğim bugün,Kızımız olacak :)
Maşallah buyumus benim daha cinsiyetini soylemedi doktor
17 hafta biticek cuma gunuNekadarlık oldu canım senin :)
17
17 hafta biticek cuma gunu
13 haftalikken gittim haraket etmeye başladım seninkiOoo maşallah :)
Aslında belli olmalıydı, en son kaç haftalıkken gitmiştin?
13 haftalikken gittim haraket etmeye başladım seninki
Evet cumartesi gidicem bakalımBir sonraki gittiğinde belli olur kesin :)
Ufak ufak hissetmeye başladım ama herzman değil, nadiren anlıyorum. Hareketleri mi değil mi onuda bilmiyorum da sanırım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?