Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhabalar, adetime yaklasik 10 gun kaldi. Bugun 20. gun. 4. denememiz olacak. Hic bir belirti yok, icimde herhangi bir his de yok.

İlk ay cok umutluydum, hemen hemen her belirti vardi. Anladim tabi ki psikoljik oldugunu. Hayirlisi olsun tabi. Bekliyoruz bakalim.

Canim olumsuz düşünme. Hormon testleri var onlardan yapti mi dr. Ne zamandir deniyorsun?
1.5 yıl önce adet gecikmesinden dolayı doktora görünmüştüm. O zaman çocuk düşünmüyorduk. Hormon testleri, yumurtalıklar falan sorunsuz çıkmıştı ama şimdi bir şey değişti mi bilmiyorum çünkü sonra hiç doktora gitmedim. Yaklaşık 8 aydır düşünüyoruz ama çok düzenli değil. Yumurtlama dönemine falan 2 aydır dikkat ediyorum. Teşekkürler moral için :)

Arkadaşlar merhaba ben ilkkez yazıyorum,yeni üyeyim.Benim adetim 22sinde olması gerekiyordu fakat olmadı.bugün 3.gün.dün ve daha öncesinde test yaptım fakat hep negatif sonuç ama adette olmadım hala ve belirtim yok.sadece 22sinde çok aşırı bi karın ağrım oldu işte adet oluyorum dedim fakat geçti.o günde eşimle ilişkim oldu.adet günü 3gün gecikmesine rağmen idrarda negatif olup hamile kalan varmı acaba ben çok mutsuz hissediyorum

Gec dollenme olabilir cnm bnm

Kızlar takma takma nereye kadar suan göğüs um gerçekten çok ağrıyor ve durmuyor napıyım. .. ama göğüs uçları değil kenarları altlarında ağrı ve bariz...
Sanki alttan üstte ağrı geliyor bilen anlayan var mı normalde reglim geldiğinde göğüs um bu kadar ağrımaz şişmedi birde

beren20 nasılsın canm? Ben Bayadır bakamadım buraya.
İyiyim canim ben de seni merak etmistim. Yumurtlama donemi gecti bekliyorum ama gecen ayki gibi hic büyük umutlarim yok. Rabbim verirse cok sevinirim olmazsa da cok üzülmüycem. Bat 5 haziran. Okul isleri de yogun o yüzden su anda pek düşünmüyorum iyi oluyor. sen ne yaptin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…