- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Evet cumartesi gidicem bakalım
Tamam canım yazarim cinsiyeti ogreninceBende cuma günü gideceğim, merak ettim cinsiyetini benide etiketle dönüşte :)
Peki tatlım çok teşekkür ederim kanda kesin belli olur bi verelim bakalım
Tatlım kan verdim 314.5 çıktı değer nasıl sence 3 gün geçti kaç haftalık oluyor3-4 hafta arasıtahmin tabiki
1.5 yıl önce adet gecikmesinden dolayı doktora görünmüştüm. O zaman çocuk düşünmüyorduk. Hormon testleri, yumurtalıklar falan sorunsuz çıkmıştı ama şimdi bir şey değişti mi bilmiyorum çünkü sonra hiç doktora gitmedim. Yaklaşık 8 aydır düşünüyoruz ama çok düzenli değil. Yumurtlama dönemine falan 2 aydır dikkat ediyorum. Teşekkürler moral için :)Canim olumsuz düşünme. Hormon testleri var onlardan yapti mi dr. Ne zamandir deniyorsun?
Merhaba kizlar bende 5 hafta 2 günlüğm ilk kontrlmz 4 hafta 6 gunlukken resme bakip yorum yaparmisiniz Eki Görüntüle 1837905
Hani cnm iyimi ne bileyim bilmdgm icin yrm yapmazni istedimCanım yorum derken neyle ilgili?
Benimde ilk kontrolüm 4hafta 3günlükkendi. Bendede böyle bir ultrason resmi var.
Gec dollenme olabilir cnm bnmArkadaşlar merhaba ben ilkkez yazıyorum,yeni üyeyim.Benim adetim 22sinde olması gerekiyordu fakat olmadı.bugün 3.gün.dün ve daha öncesinde test yaptım fakat hep negatif sonuç ama adette olmadım hala ve belirtim yok.sadece 22sinde çok aşırı bi karın ağrım oldu işte adet oluyorum dedim fakat geçti.o günde eşimle ilişkim oldu.adet günü 3gün gecikmesine rağmen idrarda negatif olup hamile kalan varmı acaba ben çok mutsuz hissediyorum
Peki geç döllenme olduğunda en erken ne zaman belli olur acaba bilgin varmı? Bi yanım umutlanıyo bi yanım çok üzgün boşlukta gibi oldumGec dollenme olabilir cnm bnm
Canim sen 5 gun daha bekle olmazsan test yapPeki geç döllenme olduğunda en erken ne zaman belli olur acaba bilgin varmı? Bi yanım umutlanıyo bi yanım çok üzgün boşlukta gibi oldum
Cok tesekkur ederim. Bedensel olarak iyilestikce ruhen de iyilesiyorum. Zaman her seyin ilaci. Umarim her sey gonlunuzce olur.AylanMcora senin için de üzüldüm canm ama inşallah tez Zaman'da sen de tekrar hamile kalacaksın
İyiyim canim ben de seni merak etmistim. Yumurtlama donemi gecti bekliyorum ama gecen ayki gibi hic büyük umutlarim yok. Rabbim verirse cok sevinirim olmazsa da cok üzülmüycem. Bat 5 haziran. Okul isleri de yogun o yüzden su anda pek düşünmüyorum iyi oluyor. sen ne yaptin.beren20 nasılsın canm? Ben Bayadır bakamadım buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?