- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Günaydın canım..günaydın kızlaar :)) ben bu ay umursamaz ayımdayım.. öyle uğraşmayacağım testle yumurta takibiyle falan.. gebelik testi de almadım :) bat bekliyorum.. olursa olur.. aman aman girmiyorum da artık arada bakıyorum işte :)) kontrast vs. ya da hamiş haberi falan olursa etiketlersiniz bakarım kızlar :))
Herkese gunaydinsekerli_seker @bhchrk AnaPatron kizlar dun detaylimizi olduk bugunden itibaren 22+0 26cm boyumuz var kilo yazmiyor kagitta rabbime sonsuz sukurler olsun darısı isteyen herkesin başına insallah
Hani cnm iyimi ne bileyim bilmdgm icin yrm yapmazni istedim
Hepimizin gönlümüzce olsun. Ben de doktora gittim artık, yumurta takibine başlayabiliriz önCok tesekkur ederim. Bedensel olarak iyilestikce ruhen de iyilesiyorum. Zaman her seyin ilaci. Umarim her sey gonlunuzce olur.
Ben de biraz sıkılmıştım, başka şeylere vermek istedim ama bir yerden sonra yine insanın aklına Bebek geliyor :) geçen doktora gittim ben de tekrar. Bu aydan sonra yumurta takibine başlayalım diye karar verdik. Umarım gerek kalmaz bu ay hamile kalırım ben de :/İyiyim canim ben de seni merak etmistim. Yumurtlama donemi gecti bekliyorum ama gecen ayki gibi hic büyük umutlarim yok. Rabbim verirse cok sevinirim olmazsa da cok üzülmüycem. Bat 5 haziran. Okul isleri de yogun o yüzden su anda pek düşünmüyorum iyi oluyor. sen ne yaptin.
Günaydın canım..
En iyisi canım ama bizide unutma bu arada :)
İnşallah bu ay senin ayın olur, hakkında hayırlısı
Saol teyzesii Allah razi olsun darisi sana senin prensestende bekliyoruz hayirli haberleriBoyunu yesinler onun :)
Maşallah canım, en güzel haber sağlıklı olması çok şükür. Hep böyle devam etsin.
Can'ım benimde öyle ya mutfağa gidince kuscağım kalkıyorKızlar eşim bi kere sucuk yemisti o gün öyle kötü koktu ki bana hep o kokuyu alıyorum ondan yaklasamiyorum yanına çok kötü bir şey bu ama ya
Sende akıntı falan var mıKızlar eşim bi kere sucuk yemisti o gün öyle kötü koktu ki bana hep o kokuyu alıyorum ondan yaklasamiyorum yanına çok kötü bir şey bu ama ya
Oyy maşallaahhh canım Rabbim bizede göstersin o günleri Herkese gunaydinsekerli_seker @bhchrk AnaPatron kizlar dun detaylimizi olduk bugunden itibaren 22+0 26cm boyumuz var kilo yazmiyor kagitta rabbime sonsuz sukurler olsun darısı isteyen herkesin başına insallah
İnşallah canim ya ben de cok rskmiyorum bakalim ne olacak ama gecen ayki belirtilerin hicbiri yok galiba psikolojik olduguna beynim inandiHepimizin gönlümüzce olsun. Ben de doktora gittim artık, yumurta takibine başlayabiliriz ön
Ben de biraz sıkılmıştım, başka şeylere vermek istedim ama bir yerden sonra yine insanın aklına Bebek geliyor :) geçen doktora gittim ben de tekrar. Bu aydan sonra yumurta takibine başlayalım diye karar verdik. Umarım gerek kalmaz bu ay hamile kalırım ben de :/
Bemimde 4 haziranda buyuk merakla mekliyorum. Karin ve kasık agrim var bide kafam yastiktan kalkmiyo. Hafif bulantim ve kokudan tiksinme de var Psikolojik mianlamadim.Arkadaslar oncellikle merhaba. Allahim bebek isteyen sherkese hayirli evlatlar nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.size bisey soracagim bu ay klomen kullandm 29 unda adet olmam gerekiyo ama bi haftadir hep adet olacakmışım gibi yani sanki akti akacak gibi bi haftadir suanda sancim var ara ara kasik agrim oluyo gogus ucumu elleynce cok agriyo ve sis sizce hamilemiyim yardimci oln lutfenn
Olabilir. Doktor gün aşırı ilişki Dedi.Görev gibi olunca da... :)İnşallah canim ya ben de cok rskmiyorum bakalim ne olacak ama gecen ayki belirtilerin hicbiri yok galiba psikolojik olduguna beynim inandi
Insallah psikolojik degildir en kisa zamanda kavusuruz yavrularımızaBemimde 4 haziranda buyuk merakla mekliyorum. Karin ve kasık agrim var bide kafam yastiktan kalkmiyo. Hafif bulantim ve kokudan tiksinme de var Psikolojik mianlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?