Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

günaydın kızlaar :)) ben bu ay umursamaz ayımdayım.. öyle uğraşmayacağım testle yumurta takibiyle falan.. gebelik testi de almadım :) bat bekliyorum.. olursa olur.. aman aman girmiyorum da artık arada bakıyorum işte :)) kontrast vs. ya da hamiş haberi falan olursa etiketlersiniz bakarım kızlar :))

Günaydın canım..
En iyisi canım ama bizide unutma bu arada :)
İnşallah bu ay senin ayın olur, hakkında hayırlısı

Herkese gunaydin sekerli_seker @bhchrk AnaPatron kizlar dun detaylimizi olduk bugunden itibaren 22+0 26cm boyumuz var kilo yazmiyor kagitta rabbime sonsuz sukurler olsun darısı isteyen herkesin başına insallah

Boyunu yesinler onun :)
Maşallah canım, en güzel haber sağlıklı olması çok şükür. Hep böyle devam etsin.

Cok tesekkur ederim. Bedensel olarak iyilestikce ruhen de iyilesiyorum. Zaman her seyin ilaci. Umarim her sey gonlunuzce olur.
Hepimizin gönlümüzce olsun. Ben de doktora gittim artık, yumurta takibine başlayabiliriz ön
Ben de biraz sıkılmıştım, başka şeylere vermek istedim ama bir yerden sonra yine insanın aklına Bebek geliyor :) geçen doktora gittim ben de tekrar. Bu aydan sonra yumurta takibine başlayalım diye karar verdik. Umarım gerek kalmaz bu ay hamile kalırım ben de :/

Kızlar eşim bi kere sucuk yemisti o gün öyle kötü koktu ki bana hep o kokuyu alıyorum ondan yaklasamiyorum yanına çok kötü bir şey bu ama ya

Kızlar size bişey danışmak istiyorum 8 haftalık hamileyim benim süt kesiği gibi açık yeşil akıntım var doktora danıştım ürorace diye toz tek kullanımlık ilaç verdi bol su iç deri üç ay dolmadan başka bi ilaç vermek istemiyorum dedi ama sabah özellikle yine yeşil akşam falan sarı gibi geliyo da korkuyorm biraz araştırdım erken doğum düşük gibi şeyler yazıyo Allah korusun bu tür akıntısı olan var mı

kızlar bu ay pre seed denen jeli alsam faydası olurmu canlar bu jelle hamile kalan varmı ?

adetim bitmek uzere bugun yarın oluruna bıraktım ama genede bır kac jel falan desteği almak lazım ........

Arkadaslar oncellikle merhaba. Allahim bebek isteyen sherkese hayirli evlatlar nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah.size bisey soracagim bu ay klomen kullandm 29 unda adet olmam gerekiyo ama bi haftadir hep adet olacakmışım gibi yani sanki akti akacak gibi bi haftadir suanda sancim var ara ara kasik agrim oluyo gogus ucumu elleynce cok agriyo ve sis sizce hamilemiyim yardimci oln lutfenn

İnşallah canim ya ben de cok rskmiyorum bakalim ne olacak ama gecen ayki belirtilerin hicbiri yok galiba psikolojik olduguna beynim inandi

Bemimde 4 haziranda buyuk merakla mekliyorum. Karin ve kasık agrim var bide kafam yastiktan kalkmiyo. Hafif bulantim ve kokudan tiksinme de var Psikolojik mianlamadim.

KIZLAR BI BAKSANIZYA BURDA BISEY VARMI

Eklentiler

• 13282656_10208662011001045_750164160_o.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 84
Öncelikle ben 2014 mayıs annesiyim 5,6 ay önceye kadar ikinci bebeğimi istemeye başladık regllerimde hafif düzensizlik var son zamanlarda canım sıkıldığı için yoluna bıraktım herşeyi bugun regl olmam gerekiyordu ve 2 hafta önce kahverengi sonra açık kahverengi bazenleri ise kirli ve pembe alıntılar oluyordu sonrasi yoğun akintim var halen devam ediyor kasiklarimda ara ara batma oluyor ama ümitsiz olduğum için regl olacağımı düşünüyorum ha oldum ha olacağım diyorum dün kan testi vermiştim yarın çıkar dediler.Böyle bi durum yasayaniniz oldu mu
Bat 26 mayıs
Sat 27 nisan
tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…