Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

herkese selam..
size bisey soracağım son adet tarıhım 24 nisan 23 mayısta olmam gerekıyordu olmadım,4 gun gecıktı bu gunle birlikte ama dün gece kahverengi bir akıntım geldi çok az. acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi? 12-13 mayıs gibi yumurtlama tarihimdi. yerleşşme kanaması adet zamanına denk gelir mi? birde cok kasıklarım ve bacağım ağrıyor.... ne olur yardım edin

Özel muaynanesi olan doktorda yaptırdım cnm 500 lira ücret ödedim . Daha pahali fiyatlar olduğunu da duydum ama doktorumun pek para ile işi yok cnm :)

Merhabalar hanımlar ben yaklaşık 1 senedir evliyim ve hiç korunmadık
Bendeki sorun tüpler den birinin kapalı olması ama sağ tupum açık bi sıkıntı yok orda.
Bende ki belirtiler şöyle:
Aşırı bel ağrısı, alınganlık, göğüslerim yumurtlama döneminden sonra bi kaç gün ağrıdı şuan şişlik duruyor ama pek ağrım yok, kasiklarim çok ağrıyor en çok ta sağ taraf hamile kalabileceğim taraf buda biraz umitlendiriyor. Bel ağrısından duramıyorum yatınca bile geçmiyor hep bi ayrı var yani sirt bölgem de.
Birde benim günüm her 30-35 gün arası geliyor yani tam bir günüm yok şuanda 33 üncü gün. Test yapsam diyorum sonra göstermezse diyorum kafam karışık.
Yurt dışında yaşıyorum ve burda malesef hastane de direk kan alıp bakmıyorlar.

Bidaki ay tedaviye başlamayı düşünüyordum inşallah Allahım bu ay nasip eder de tedaviye gerek kalmadan bebeğimize kavuşuruz. Eşimde bende çok istiyoruz bi bebeğimiz olmasını. Bi taraftan belki diyorum bi taraftan kaç ay hayal kırıklığı yaşadın kendini kaptırma diyorum.

Sizce bu belirtiler bebeğimin habercisi olabilir mi :)

Kızlar Nasılsıniz? özledim burayı sizleri meleklerin nasıl AnaPatron bhchrk disikartal87 sekerli_seker umarım hersey yolundadir arada bilgi olunca etiket yapin melek bekleyen kızlar sweetwitch01 ve hatirlayamadiklarim sizler Nasılsıniz? Ben hala regl olmayi bekliyorum kürtaj olalı 34 gün olmuş tam aranızda katılmayı bekliyorum allaha emanet olun 100 gebelik testi ve 100 ovu testimi aldım hazir bekliyorum

hoş geldin canm, toparlanmışsın sanırım biraz daha. Ben hala beklemedeyim :)

Gunaydin cnm cok sukur iiyim. Allahin izniyle sende en kisa zamanda aramiza katilirsin cnm

günaydın canım.. ben bekliyorum bu kez test vs. hiçbir şey yapmadan... hatta düşünmeden .. :) ara ara giriyorum buraya da onun dışında kafamda bebek düşüncesi yok sildim :) olursa olur olmazsa olmaz diyorum artık.. :)

Daha 4.denemeymis.Dur bakalım cnm daha hemn koyverme kendini

Gelebilir yumurtlamadan 9 gün sonra döllenme oluyoır cunku.Yerlesme olabilir.Devamı gelecek mi diye kontrol et cnm

Canım benim
Çok şükür ben iyim, akşam kontrolüm var kızımı göreceğim :)
İnşallah en kısa zamanda seninde bebeğin olacak hiç şüphem yok, hep beraber sevineceğiz.
İyi yapmışsın hemen kullanmaya başlarsın
Sende Allaha Emanet ol, herhani birşey olursa herzaman yanındayız

günaydın hanımlar. uzun zamandır bende yoktum. artık burdayım ve klomen tedavisine başladım. hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum ve kucaklarına sağ salim alsınlar diliyorum.

bhchrk canim nasilsin güzel haberlerini okuyorum. Benim sana bir sotum olucakti. Alerjiden dolayi su anda nazoster ve fixdual kullaniyorum. Tabi bu arada bebek çalışmaları da var. Eğer hamile kalırsam öğreninceyr kadar kullandigim ilsc bebeğe zarar verir mi?

canım yazını okudumda bendede alerjı var ve bızde bebek ıstıyoruz doktor bıtek zyrtec ızın verdı onu kullanabılıyorummm onun zararı oşmaz dedı sende doktoruna sor ıstersen....

canım yazını okudumda bendede alerjı var ve bızde bebek ıstıyoruz doktor bıtek zyrtec ızın verdı onu kullanabılıyorummm onun zararı oşmaz dedı sende doktoruna sor ıstersen....
Sağol canim bilgilendirdigin için gittigimde sorarım

İyiyiz canım çok şükür.tabi benim tipim kaydı o ayrı mesele gören sana nolmuşşş diyor sivilceler uçuklar saç baş darmaduman bitik bir hal henüz bir gelişmemiz yok.ikili tarama testi randevusunu bekliyorum.
İnşallah inşallah Allahın izniyle yakında aramızda olucaksın canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…