Oyy maşallaahhh canım Rabbim bizede göstersin o günleri 
Aminn insallah canim darisi bekleyen herkeseOyy maşallaahhh canım Rabbim bizede göstersin o günleri 
Var canim ya bu hafta akinti başladı beyazimsiSende akıntı falan var mı
Resim net değil canım yaKIZLAR BI BAKSANIZYA BURDA BISEY VARMI
Özel muaynanesi olan doktorda yaptırdım cnm 500 lira ücret ödedim . Daha pahali fiyatlar olduğunu da duydum ama doktorumun pek para ile işi yok cnm :)evet canm aynen oyle cok yıpratan bir süreç :) ama gönlünü ferah tut :) canm çok özel olmazsa aşılama ücretini öğrenebilirmiyim? bizede gerek kalırsa diye soruyorum birde özeldemi dveletmmei yaptırdınız
hoş geldin canm, toparlanmışsın sanırım biraz daha. Ben hala beklemedeyim :)Kızlar Nasılsıniz? özledim burayı sizleri meleklerin nasılAnaPatron bhchrk disikartal87 sekerli_seker umarım hersey yolundadir arada bilgi olunca etiket yapin melek bekleyen kızlar sweetwitch01 ve hatirlayamadiklarim sizler Nasılsıniz? Ben hala regl olmayi bekliyorum kürtaj olalı 34 gün olmuş tam aranızda katılmayı bekliyorum allaha emanet olun 100 gebelik testi ve 100 ovu testimi aldım hazir bekliyorum
Gunaydin cnm cok sukur iiyim. Allahin izniyle sende en kisa zamanda aramiza katilirsin cnmKızlar Nasılsıniz? özledim burayı sizleri meleklerin nasılAnaPatron bhchrk disikartal87 sekerli_seker umarım hersey yolundadir arada bilgi olunca etiket yapin melek bekleyen kızlar sweetwitch01 ve hatirlayamadiklarim sizler Nasılsıniz? Ben hala regl olmayi bekliyorum kürtaj olalı 34 gün olmuş tam aranızda katılmayı bekliyorum allaha emanet olun 100 gebelik testi ve 100 ovu testimi aldım hazir bekliyorum
Kızlar Nasılsıniz? özledim burayı sizleri meleklerin nasılAnaPatron bhchrk disikartal87 sekerli_seker umarım hersey yolundadir arada bilgi olunca etiket yapin melek bekleyen kızlar sweetwitch01 ve hatirlayamadiklarim sizler Nasılsıniz? Ben hala regl olmayi bekliyorum kürtaj olalı 34 gün olmuş tam aranızda katılmayı bekliyorum allaha emanet olun 100 gebelik testi ve 100 ovu testimi aldım hazir bekliyorum
Daha 4.denemeymis.Dur bakalım cnm daha hemn koyverme kendiniMerhabalar, adetime yaklasik 10 gun kaldi. Bugun 20. gun. 4. denememiz olacak. Hic bir belirti yok, icimde herhangi bir his de yok.
İlk ay cok umutluydum, hemen hemen her belirti vardi. Anladim tabi ki psikoljik oldugunu.Hayirlisi olsun tabi. Bekliyoruz bakalim.
Gelebilir yumurtlamadan 9 gün sonra döllenme oluyoır cunku.Yerlesme olabilir.Devamı gelecek mi diye kontrol et cnmherkese selam..
size bisey soracağım son adet tarıhım 24 nisan 23 mayısta olmam gerekıyordu olmadım,4 gun gecıktı bu gunle birlikte ama dün gece kahverengi bir akıntım geldi çok az. acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi? 12-13 mayıs gibi yumurtlama tarihimdi. yerleşşme kanaması adet zamanına denk gelir mi? birde cok kasıklarım ve bacağım ağrıyor.... ne olur yardım edin
Kızlar Nasılsıniz? özledim burayı sizleri meleklerin nasılAnaPatron bhchrk disikartal87 sekerli_seker umarım hersey yolundadir arada bilgi olunca etiket yapin melek bekleyen kızlar sweetwitch01 ve hatirlayamadiklarim sizler Nasılsıniz? Ben hala regl olmayi bekliyorum kürtaj olalı 34 gün olmuş tam aranızda katılmayı bekliyorum allaha emanet olun 100 gebelik testi ve 100 ovu testimi aldım hazir bekliyorum
canım yazını okudumda bendede alerjı var ve bızde bebek ıstıyoruz doktor bıtek zyrtec ızın verdı onu kullanabılıyorummm onun zararı oşmaz dedı sende doktoruna sor ıstersen....bhchrk canim nasilsin güzel haberlerini okuyorum. Benim sana bir sotum olucakti. Alerjiden dolayi su anda nazoster ve fixdual kullaniyorum. Tabi bu arada bebek çalışmaları da var. Eğer hamile kalırsam öğreninceyr kadar kullandigim ilsc bebeğe zarar verir mi?
Sağol canim bilgilendirdigin için gittigimde sorarımcanım yazını okudumda bendede alerjı var ve bızde bebek ıstıyoruz doktor bıtek zyrtec ızın verdı onu kullanabılıyorummm onun zararı oşmaz dedı sende doktoruna sor ıstersen....
İyiyiz canım çok şükür.tabi benim tipim kaydı o ayrı meseleKızlar Nasılsıniz? özledim burayı sizleri meleklerin nasılAnaPatron bhchrk disikartal87 sekerli_seker umarım hersey yolundadir arada bilgi olunca etiket yapin melek bekleyen kızlar sweetwitch01 ve hatirlayamadiklarim sizler Nasılsıniz? Ben hala regl olmayi bekliyorum kürtaj olalı 34 gün olmuş tam aranızda katılmayı bekliyorum allaha emanet olun 100 gebelik testi ve 100 ovu testimi aldım hazir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?