Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hoş geldin canm, toparlanmışsın sanırım biraz daha. Ben hala beklemedeyim :)
canım çok şükür iyiyim işte ama regl olmak üzereyim sanırım çok şiddetli ağrılar var olup kurtuluyum hemen.

canım çok sağol hersey yolunda olsun en kisa zamanda ben de sizin yanınızda ölüyüm sipacigmla optum.

canım ya ne iyisini yaptı Takmamak lazim bebeği o zaman gelir nasip inşallah güzel haberi en kisa surede alırsın inşallah öptüm. Bende test yapmayı özledim.

Arkadaşlar bana noglur yardımcı olun ben catlicamm nerdeyse karnım bildiğiniz dört beş aylık gibi oldu acaba kabizmi oldumki hiç de yaşamadım bugüne kadar napcam şimdi acayip sistim

Canim bebis kiz mi erkek mi nasil gidiyor hazirliklar? Sagliginiz nasil
Bebiş kız canım çok az kaldı doğuma hayırlısıyla gelsin inşallah. ben çok şükür iyiyim ama kızımın akciğerlerinde kist var onun için endişeleniyoruz doğunca herşey belli olacak şimdi bebek kapalı kutu malesef. İnşallah iyi olur dualarını bekleriz.
Sen nasılsın?

İyi dusunelim iyi olsun canim insallah. Heyecanli ve endiseli gunler bunlar. Ama inan dogumdan sonra gunler daha cabuk geciyor. Ben de oglusumu buyutuyorum. Dualarim sizinle canim

Merhabalar herkese
Bazi belortiler bendede var uyku hali sik idrara cikma sabah bulanti ve kusmalari kasiklarda batma gibi
Reglima 11 gun var bugun beta hcg yaptirdim aonuc 2.0 sizce 2 ila 4 gun arasinda bu deger artarmi artarsa hamilelik soz konusu olurmu simdiden yorumlariniz icin cok tesekkur ederim

mrb cnm , inşallah vardır ama ilk gunden bu kadar cok belirti olmayabilir ,biraz psikolojik belirtiler olabilir

ben 8 haftama girdim hıc mıdem bulanmadı , sık ıdrara cıkmadım kasıklarım da sadece 4-5 haftada agrıdı onun dışında belirtisiz gwçiyor , hatta 5 haftalık dr a gittiğimde dr . sisteme bile gebelik girmedi ,
kalp atısını duymadan gebelik saymıyorum sisteme girmiyorum demişti. benm de gecen hafta kesinleşti .
gebeliğin başlandıgıcı aslında kalp atışı gibi . o yüzden acele edip hayal kırıklığına ugramayın .
bat tan 7-8 gün sonra dr a gittim . acaba adet olur muyum diye bekledim .

CANLAR NASILSINIZ BUGUN ADETIMIN SON GUNU DUA EDIN TAM YUMURTLAMAMA YAKIN ORUCA KALKIYORUZ NASİP ARTIK CANLARIM BENIM TELEFONDA TAKVIMIM PROGRAMI VAR ONA GÖRE 7 HAZIRAN YUMURTLAMA GÖZÜKÜYOR RABBIM INŞALLAH NASIP EDER.

Merhabalar daha tecrübeli olduğunuzu düşündüğüm için bir konuda danışmak istiyorum bu gün regl günüm fakat olmadım aslında bazen 1-2 gün oynar. Fakat asıl beni düşündüren reglden 4-5 gün önce şişmeye başlayan göğüslerimin adet olmadığım halde normale dönmeye başlaması. Gebelik olabilir mi?

Adet bugüne test yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…