- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
canım çok şükür iyiyim işte ama regl olmak üzereyim sanırım çok şiddetli ağrılar var olup kurtuluyum hemen.hoş geldin canm, toparlanmışsın sanırım biraz daha. Ben hala beklemedeyim :)
canım çok sağol hersey yolunda olsun en kisa zamanda ben de sizin yanınızda ölüyüm sipacigmla optum.Canım benim
Çok şükür ben iyim, akşam kontrolüm var kızımı göreceğim :)
İnşallah en kısa zamanda seninde bebeğin olacak hiç şüphem yok, hep beraber sevineceğiz.
İyi yapmışsın hemen kullanmaya başlarsın
Sende Allaha Emanet ol, herhani birşey olursa herzaman yanındayız
canım ya ne iyisini yaptı Takmamak lazim bebeği o zaman gelir nasip inşallah güzel haberi en kisa surede alırsın inşallah öptüm. Bende test yapmayı özledim.günaydın canım.. ben bekliyorum bu kez test vs. hiçbir şey yapmadan... hatta düşünmeden .. :) ara ara giriyorum buraya da onun dışında kafamda bebek düşüncesi yok sildim :) olursa olur olmazsa olmaz diyorum artık.. :)
Amin İnsallah Canim Öptüm.Gunaydin cnm cok sukur iiyim. Allahin izniyle sende en kisa zamanda aramiza katilirsin cnm
Çok sağol canım:)Eki Görüntüle 1838840
8+4 özel hastane usg si
Eki Görüntüle 1838843
9+5 devlet hastanesi usg si
Eki Görüntüle 1838844
Buda büyük oğlumun 9+3 özel doktor usg si...ayy kuzucummm yıl 2007sen düşün canım nasıl bi görünntüsü olduğunu
Canimm iyiyiz şükür. Hayat koşturmasi :) sen nasilsin@sezenorhan , @papatya2828 , @hiraminelim , @cnntrm ,okyns-okyns , @whiteandblack34 , @black_hayit , @denizx66 , @kevsernur , matsiyahoje , @yusufseyma ve daha hatırlayamadığım arkadaşlarım koptuk iyice nasılsınız?
Canim bebis kiz mi erkek mi nasil gidiyor hazirliklar? Sagliginiz nasilCanım benim ya evet koptuk malesefben napıyım işte bebişi büyütüyorum az kaldı sıcaklar da bastırdı tam anlamıyla yuvarlanıp gidiyorum sen nasılsın neler yapıyosun
Bebiş kız canım çok az kaldı doğuma hayırlısıyla gelsin inşallah. ben çok şükür iyiyim ama kızımın akciğerlerinde kist var onun için endişeleniyoruz doğunca herşey belli olacak şimdi bebek kapalı kutu malesef. İnşallah iyi olur dualarını bekleriz.Canim bebis kiz mi erkek mi nasil gidiyor hazirliklar? Sagliginiz nasil
İyi dusunelim iyi olsun canim insallah. Heyecanli ve endiseli gunler bunlar. Ama inan dogumdan sonra gunler daha cabuk geciyor. Ben de oglusumu buyutuyorum. Dualarim sizinle canimBebiş kız canım çok az kaldı doğuma hayırlısıyla gelsin inşallah. ben çok şükür iyiyim ama kızımın akciğerlerinde kist var onun için endişeleniyoruz doğunca herşey belli olacak şimdi bebek kapalı kutu malesef. İnşallah iyi olur dualarını bekleriz.
Sen nasılsın?
Ben de 11.hafta da gidicem o zaman nasıl görünür acaba cok merak ediyorum :)arkadaslar merhaba 9. haftada bebek bakıldıgında ultrasonda bayag bellı oluyormu
Merhabalar herkese
Bazi belortiler bendede var uyku hali sik idrara cikma sabah bulanti ve kusmalari kasiklarda batma gibi
Reglima 11 gun var bugun beta hcg yaptirdim aonuc 2.0 sizce 2 ila 4 gun arasinda bu deger artarmi artarsa hamilelik soz konusu olurmu simdiden yorumlariniz icin cok tesekkur ederim
Adet bugüne test yaptınız mı?Merhabalar daha tecrübeli olduğunuzu düşündüğüm için bir konuda danışmak istiyorum bu gün regl günüm fakat olmadım aslında bazen 1-2 gün oynar. Fakat asıl beni düşündüren reglden 4-5 gün önce şişmeye başlayan göğüslerimin adet olmadığım halde normale dönmeye başlaması. Gebelik olabilir mi?
Bazen 1-2 gün gecikme olabildiği için yapmadımAdet bugüne test yaptınız mı?
Gögüs inmesi hamilelik belirtisi mi dir hiç bilmiyoruım genelde ağrı ve sisme belirtidir diyorlarBazen 1-2 gün gecikme olabildiği için yapmadım
Gögüs inmesi hamilelik belirtisi mi dir hiç bilmiyoruım genelde ağrı ve sisme belirtidir diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?