- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 34
ya canm benm gittiğim hastanede muayene param bile 240 lira aşılama olursa ne olur bilmiyorum yani o yüzden fikir alayım dedim.Özel muaynanesi olan doktorda yaptırdım cnm 500 lira ücret ödedim . Daha pahali fiyatlar olduğunu da duydum ama doktorumun pek para ile işi yok cnm :)
canım olabilmene çok sevindim. Ameliyat olacak misin Bu aygünaydın kızlar ben dün adet oldum çok şükür. ama çok ta hastalandım karın ağrısından kıvrandım resmen işten eve gittim yemek yaptım sofrayı hazırlayamadan yemek yemeden yatağa attım kendimi uyandığımda gece 12di...
Kızlar Merhaba 8 mayısta regl oldum 3 aşılama 1 tane tüp yaptrdm hiç biri tutmadı ayrıca sekterol vajinusmustum çok şükür kendi kendime doktor korkusuyla12 gün önce yendim ve 12 günde 5 kez birlikte olduk ben vajinusmusu yenmenin sevincini yaşarken hemen gebelik olmaz die dusunuyordum dün çok kötü oldum yemek yedim cikardim baş ağrısı baş dönmesi mide bulantısı oluyorum zannettim zar zor gece uyudum sabah bişey yok gibiydi kahvaltida yine öyle oldu bir elma bile yiyemdm dondurma yedim onu bile cikardim mutfağa giremyrm eşim artık ya hastnye gidelim ya test yap dedi ki regl mi 8 9 gün var zaten çıkması imkânsızdı çıkmadı da ben suan hamile kalırsam korkum tekrar vajinusmus olurum die yoksa çocuk için neler neler yaptık ki dualarım ağzımdan halen düşmüyor ama bende bir kaç ay daha böyle gitsin istyrdm tam yeneyim die sizce bu olanlar nedir ya mikrop kaptım yada hamilelik mi var bu kadar erken belirti olmaz die biliyorum ama anlaymdm cvblarsnz sevnrm tsk kızlar ♡♡
Sabret cnm ya belirtilere hiç güvenme bnm geçen ay ikinci çizgi silikti tüm gebelik belirtileri de vardı ama adet oldum herşy nasip kısmetBen yine adet oldum. Hiçbir belirti olmadan her zamanki gibi 32 veya 33.günü beklerken 28 günde oldum. Keşke karın ağrısı falan çeken birisi olsaydım da bir anda görünce şok olup üzülmeseydim. Yok yok bir doktora görüncem artık...
Bnm de adetime on gün var hiç takıntı yapmıyorum veren allah elimzden bşy gelmez dilimizle dua etmkten bşkaSabret cnm ya belirtilere hiç güvenme bnm geçen ay ikinci çizgi silikti tüm gebelik belirtileri de vardı ama adet oldum herşy nasip kısmet
Sabret cnm ya belirtilere hiç güvenme bnm geçen ay ikinci çizgi silikti tüm gebelik belirtileri de vardı ama adet oldum herşy nasip kısmet
Canım ben kendim için konuşayım ben hasta olacağım sandım hatta normal hasta olduğum zamanlardan daha çok ağrı çektim ama hamileymiysim hala bile agrim varHayirli aksamlar arkadaşlar
hamilelik geciren arkadaşlara
bisey sormak istiyorum.. hani hamilelik belirtisinde kasik agrilari oluyo diyolarya o ağrilar normal adet agrilarindan dahami siddetli oluyo? Aksam nerdeyse hastaneye gidecektim o kadar agrim vardi yani, bugun biraz daha hafif.. daha onceki aylarda boyle agri olmadigi icin şüpheleniyorum adet gunune daha 6-7 gun var... varmi bilginiz tecrubeli arkadaşlar yardimci olursaniz cok seviniriz...
Allah kucagina almayi nasip etsin cnm... insallah bende hamileyimdir insallah.. bide dün cok akintim oldu benim adet oldum zannettim... Göğuslerimede tişörtün bile degimesine tahamul edemiyorum okadar sizliyo yani Allahim bu mutlulugu bizlerede tattirir isteyen herkese...Canım ben kendim için konuşayım ben hasta olacağım sandım hatta normal hasta olduğum zamanlardan daha çok ağrı çektim ama hamileymiysim hala bile agrim var
Amin canım saol allah kimsenin kucağına boş bırakmasın inşallah sende en yakın zamanda tadarsin takma kafana olacağını hissederek dua et ben öyle yaptım hayırlı haberlerini almak umuduylaAllah kucagina almayi nasip etsin cnm... insallah bende hamileyimdir insallah.. bide dün cok akintim oldu benim adet oldum zannettim... Göğuslerimede tişörtün bile degimesine tahamul edemiyorum okadar sizliyo yani Allahim bu mutlulugu bizlerede tattirir isteyen herkese...
Canım ovü testîni ikinci idrarınla yap istersen ben öyle yapıyordum ve silik çizgi hep çıkıyor iki çizgide aynı olunca lh hormonu artıyor yani yumurtlamana saatler var ve sonra yumurtlayıp çatlıyor bu süre içerisinde koyuluk gidene kadar hatta gittikten sonra bi gün daha ilişkide bulun çok kafana takma rahat ol derim bu test insanı kasıyo:)Kızlar internetten ovulasyon testi aldım takıp amaçlı bugun adetim bitti ve bir tane yaptım silik cizgi cıktı hep silik cizgi cıkarmı böyle ve hangi zamanlarda yapmam lazım gün içinde
Doğrudur cnm benim doktorumun muayenesi 120 lira aşılamayi 500 e yaptı . Seninki benimkinin 2 katı olduğuna göre aşılamada 1000 falandir en az cnmya canm benm gittiğim hastanede muayene param bile 240 lira aşılama olursa ne olur bilmiyorum yani o yüzden fikir alayım dedim.
Yoo koyvermedim aslinda :) beklemenin de ayri bir heyecani var :) psikoloji ne kadar etkili oluyormus insan bedeninde... Tecrube ettim gercekten. Resmen midem bulaniyordu, batmalar oluyordu kasiklarda. Doktor da muayenede muhtemel gebelik var deyince ben iyice moda girmistim :) halbuki biz anlamak istedigimizi anlamisiz.Daha 4.denemeymis.Dur bakalım cnm daha hemn koyverme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?