Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sevgili bayanlar Rabbim hepinizin kucağını hayırlı ve sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah :) Ben martın 8 inde doğum yaptım 47 gün kanamam sürdü 55.gün adet gördüm bu gün kızım 81 günlük yani adetime 4 gün var içimde sanki hamileymişim gibi bir his var korunuyoruz ama sanki hamile gibi hissediyorum kendimi
1-psikolojik olabilir mi ?
2-gerçekten hamilemiyimdir?
3- acaba hissetmekte bir nevi belirti mi ?
Kızım çok küçük olmuşsa başım üstüne ama sezeryanlıyım umarım yoktur. :/

Merhaba bayanlar bana yardım edin ya :) Eşimle bir süredir çocuk istiyoruz. 2yıllık evlilyim ve 6 aydır çocuk düşünüyoruz. hiç korunmadık sadece dikkatli olduk. 19 mayıs günü bende kahverengi bi akıntı oldu hiç olmamıştı böyle. 20 mayıs eşimle ilişkiye girdik. 4 gtün sonra yani 24 mayısta bende kanama oldu leke şeklinde bi kanama 25 mayıs ta da geldi hafif leke şeklinde kanama acaba bu yerleşme kanaması olabilir mi? hamile olmuş olabilir miyim sizce?? belirtilerim yok ama ;S 19 mayıstaki akıntımla 24-25 mayıstaki kanama farklı bu arada. Acaba doktora görünsem mi biraz bekleme taraftarıyım eğer hamilelik varsa belli olmaz diye, bir yandanda korkuyorum kötü birşey olur diye kanamam bi hastalık sebebi olabilir diye. sizce hamile miyim?? var mkı benim gibi olanlar. yerleşme kanaması 4. 5. günü olurmu?

beren20 nasılsın Canım? Herkese merhaba kızlar, ben artık beklemekten çok yoruldum artık bebişimiz gelsin inşallah
İyiyim canim ben de çok istiyorum bebegimin gelmesini bugün adet ağrısı gibi agrim var gene gayal kırıklığına ugramak istemiyorum inşallah bebişlerimiz gelir bu ay

İyiyim canim ben de çok istiyorum bebegimin gelmesini bugün adet ağrısı gibi agrim var gene gayal kırıklığına ugramak istemiyorum inşallah bebişlerimiz gelir bu ay
Adet Ağrısı gebelik belirtilerinde de bar belki o yüzden ağrıyordur. İnşallah öyledir. Senin 4 hazirandı diye hatırlıyorum, benim de 8 9 haziran gibi regl olmam ya da olmamam lazım. Ay ne zor bir süreçmiş bu ya. Bu benim 7.denemem oldu

İnşallah oyledir canim yaa. Evet benim 4 ya da 5 haziran. İnşallah ikimize de uğurlu gelur haziran ayi. Beklemek yıpratıyor ama sonuc guzel olcak inşallah

Arkadaslar benim bi sorum var 19 aylık bi kızım var ve ben daha dogumdan sonra hic adet olmadım yumurtlama adet olmayınca olmaz diye düsünüyorum ama yinede dikkat ediyoruz esimle 12 mayısda iliski sırasında biraz kacak oldu ve iliskiden tam 15 gün sonra kahverengi ve 1_2 damlada kırmızı leke geldi ben adet oluyorum sandım ama simdi devamı gelmiyo peceteye silerken cok az be bazen acık pembe sarımsı leke geliyo sizce bu yerlesme kanaması olabilir mi adet olmadanda hamile kalınır mı. Yarın yani iliskiden 18 gün sonra idrar testi yapsam dogru sonuc cıkar mı

Bu ay hem kendime hem sana dua ediyorum ins. Ben catlakligimdan idrar testi yapiyorum. Ama tabi cikmiyo daha simdiden. Insallah olacak bu ay

napayim tatlim kizimizin gelmesiniz bekliyoruz hareketlerini artik hissediyorum :)) 2 hafta sonra ayrintili ultrasonumuz var :)) Rabb im sana da tez zamanda nasip etsin :))

hmmm canim hapi kullanma ama spreyi ghnde 2 sefer kullan bana kalirsa ne olur ne olmaz.. doktora soylemis miydin hamilelik suphem var diye? cok mu yogjn alerjin?

canım olabilmene çok sevindim. Ameliyat olacak misin Bu ay
canım poliplerle hamile kalanları duydukça ameliyatta soğuk bakar oldum zaten o masaya 2. kere yatmak istemiyorum ilkinde baya bir psikolojim bozulmuştu sadece doğumda oturmak istediğim çatala 2. sefer oturmayı göze alamıyorum bir kaç ay daha denicez bakalım hayırlısı...

Kızlar cumadan beri sürunuyorum malesef enfeksiyon kapmisim yüksek ihtimal kurtajdan sürekli kürtaj Nerede oldu diye soruyorlar.çikolata kistin sekil degistirmis.crp sürekli yükseliyor kanımda mikrop var suan yine kan verdim ilk 93 2 .gün 144 bakalım birazdan ne çıkacak lym falan alt üst olmuş.

Kişiden kişiye değişen birşey canım, herkeste aynı olmaz :)
Ben reglden 10gün önce belirti yaşamaya başladım, mide bulantımda istahsızlıgımda yorgun hissetme durumuda oldu bende mesela.

Çok geçmiş olsun canım ya umarım biran önce toparlarsın..

Bu ay hem kendime hem sana dua ediyorum ins. Ben catlakligimdan idrar testi yapiyorum. Ama tabi cikmiyo daha simdiden. Insallah olacak bu ay
İnşallah canim allah razi olsun kullarin birbirine ettigi dua daha makbul ben de senin ve diger arkadaslar icin dua ediyorum. Ben de gecen ay test yaptim cikmadi ama gene de umutlandim o yuzden 5 haziran test günü benim için daha önce yapmayi düşünmüyorum. Hayırlısıyla hepimiz hamiş olalım

hmmm canim hapi kullanma ama spreyi ghnde 2 sefer kullan bana kalirsa ne olur ne olmaz.. doktora soylemis miydin hamilelik suphem var diye? cok mu yogjn alerjin?
Canim doktora gittigimde adetim yeni bitmişti 15 gündür falan kullaniyorum. O zaman hamilelik olmayinca doktora bisey söylemedim. Hamile oldugumu ogrenirsem birakirim diye düşündüm sonra icime sinmedi sana sormak istedim. Burun tıkanıklığı cok fazla ilaç ise yariyor mu onu da anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…