İyiyim canim ben de çok istiyorum bebegimin gelmesini bugün adet ağrısı gibi agrim var gene gayal kırıklığına ugramak istemiyorum inşallah bebişlerimiz gelir bu ayberen20 nasılsın Canım? Herkese merhaba kızlar, ben artık beklemekten çok yoruldum artık bebişimiz gelsin inşallah
Adet Ağrısı gebelik belirtilerinde de bar belki o yüzden ağrıyordur. İnşallah öyledir. Senin 4 hazirandı diye hatırlıyorum, benim de 8 9 haziran gibi regl olmam ya da olmamam lazım. Ay ne zor bir süreçmiş bu ya. Bu benim 7.denemem olduİyiyim canim ben de çok istiyorum bebegimin gelmesini bugün adet ağrısı gibi agrim var gene gayal kırıklığına ugramak istemiyorum inşallah bebişlerimiz gelir bu ay
İnşallah oyledir canim yaa. Evet benim 4 ya da 5 haziran. İnşallah ikimize de uğurlu gelur haziran ayi. Beklemek yıpratıyor ama sonuc guzel olcak inşallahAdet Ağrısı gebelik belirtilerinde de bar belki o yüzden ağrıyordur. İnşallah öyledir. Senin 4 hazirandı diye hatırlıyorum, benim de 8 9 haziran gibi regl olmam ya da olmamam lazım. Ay ne zor bir süreçmiş bu ya. Bu benim 7.denemem oldu
Bu ay hem kendime hem sana dua ediyorum ins. Ben catlakligimdan idrar testi yapiyorum. Ama tabi cikmiyo daha simdiden. Insallah olacak bu ayİyiyim canim ben de çok istiyorum bebegimin gelmesini bugün adet ağrısı gibi agrim var gene gayal kırıklığına ugramak istemiyorum inşallah bebişlerimiz gelir bu ay
napayim tatlim kizimizin gelmesiniz bekliyoruz hareketlerini artik hissediyorum :)) 2 hafta sonra ayrintili ultrasonumuz var :)) Rabb im sana da tez zamanda nasip etsin :))Kızlar Nasılsıniz? özledim burayı sizleri meleklerin nasıl @ceyagembhchrk @disikartal87 sekerli_seker umarım hersey yolundadir arada bilgi olunca etiket yapin melek bekleyen kızlar @sweetwitch01 ve hatirlayamadiklarim sizler Nasılsıniz? Ben hala regl olmayi bekliyorum kürtaj olalı 34 gün olmuş tam aranızda katılmayı bekliyorum allaha emanet olun 100 gebelik testi ve 100 ovu testimi aldım hazir bekliyorum
hmmm canim hapi kullanma ama spreyi ghnde 2 sefer kullan bana kalirsa ne olur ne olmaz.. doktora soylemis miydin hamilelik suphem var diye? cok mu yogjn alerjin?bhchrk canim nasilsin güzel haberlerini okuyorum. Benim sana bir sotum olucakti. Alerjiden dolayi su anda nazoster ve fixdual kullaniyorum. Tabi bu arada bebek çalışmaları da var. Eğer hamile kalırsam öğreninceyr kadar kullandigim ilsc bebeğe zarar verir mi?
Günaydın herkese. Canım sen kaç aydır bekliyorsun? Benim bu 7.deneme oldu, 8 9 haziranı bekliyorum ama hiç belirti yok dahaBu ay hem kendime hem sana dua ediyorum ins. Ben catlakligimdan idrar testi yapiyorum. Ama tabi cikmiyo daha simdiden. Insallah olacak bu ay
canım poliplerle hamile kalanları duydukça ameliyatta soğuk bakar oldum zaten o masaya 2. kere yatmak istemiyorum ilkinde baya bir psikolojim bozulmuştu sadece doğumda oturmak istediğim çatala 2. sefer oturmayı göze alamıyorum bir kaç ay daha denicez bakalım hayırlısı...canım olabilmene çok sevindim. Ameliyat olacak misin Bu ay
Kızlar yeni hamile olsaMDA ilk tecrübeme dayanarak mide bulantısı erken bi belirti değilmis şuanda yaşadığım için paylasiyorum tiskinme iştahsızlık bunlar erkenden olmuyomus bende zamanında çok kaptırdım bu belirtilere ama banada söyleyenler olmuştu ama insan umutlanmaktan vazgeçmiyor tabi belki kişiden kişiye değişir
Kızlar cumadan beri sürunuyorum malesef enfeksiyon kapmisim yüksek ihtimal kurtajdan sürekli kürtaj Nerede oldu diye soruyorlar.çikolata kistin sekil degistirmis.crp sürekli yükseliyor kanımda mikrop var suan yine kan verdim ilk 93 2 .gün 144 bakalım birazdan ne çıkacak lym falan alt üst olmuş.
İnşallah canim allah razi olsun kullarin birbirine ettigi dua daha makbul ben de senin ve diger arkadaslar icin dua ediyorum. Ben de gecen ay test yaptim cikmadi ama gene de umutlandim o yuzden 5 haziran test günü benim için daha önce yapmayi düşünmüyorum. Hayırlısıyla hepimiz hamiş olalımBu ay hem kendime hem sana dua ediyorum ins. Ben catlakligimdan idrar testi yapiyorum. Ama tabi cikmiyo daha simdiden. Insallah olacak bu ay
Canim doktora gittigimde adetim yeni bitmişti 15 gündür falan kullaniyorum. O zaman hamilelik olmayinca doktora bisey söylemedim. Hamile oldugumu ogrenirsem birakirim diye düşündüm sonra icime sinmedi sana sormak istedim. Burun tıkanıklığı cok fazla ilaç ise yariyor mu onu da anlamadım.hmmm canim hapi kullanma ama spreyi ghnde 2 sefer kullan bana kalirsa ne olur ne olmaz.. doktora soylemis miydin hamilelik suphem var diye? cok mu yogjn alerjin?
Günaydın canim belirti araya araya deli olduk gelsin artik bebislerimizGünaydın herkese. Canım sen kaç aydır bekliyorsun? Benim bu 7.deneme oldu, 8 9 haziranı bekliyorum ama hiç belirti yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?