- 14 Nisan 2016
- 341
- 417
- 23
- 38
İnşallah canım. Hayırlı güzel haberini bekliyoruzCANLAR BU AY COK HEYECANLIYIM İÇİMDEKİ HIS OLACAK DIYOR
İnşallah oyledir canim yaa. Evet benim 4 ya da 5 haziran. İnşallah ikimize de uğurlu gelur haziran ayi. Beklemek yıpratıyor ama sonuc guzel olcak inşallah
İnşallah canim haziran ayinda topic bebek haberleriyle dolsunHemen hemen aynı günlerde benim de. Cuma - cumartesi regl günlerim olabilir. Haziran'ın uğuru üçümüze de, bu listedeki herkese bulaşsın öyleyse. Güzel haberler verebilmek umuduyla...
İnşallah canım. Hayırlı güzel haberini bekliyoruz
Kanda kesin belli olur canım varsa.Kızlar sol kasık batmasi,acıması devam ediyor. . .2gundur gecmek bilmeyen kafa agrim var. .
Bugun randevum vardi kadin doguma belki hcg testi yaparlar. . Dua edin bu ilk denemeydi. . Bat 3 haziran belli olurmu kanda acaba ?
Kanda kesin belli olur canım varsa.
Ay insallah ya bi sen cevap verdin galiba . . Belirtiler nasildi sende.
Uyku hali :)
Hafif bulantı, sabahları istahsızlık, gaz problemi
İdrarda koyuluk ve koku.
Kasık ağrısı
Aklıma şuan gelenler bunlar canım.. Herkeste aynı olcak yada herkeste belirti olcak diye birşeyde yok burda birçok arkadasım belirtisiz hamile kaldı.
Ben kendimi çok dinledim o yüzdende hepsini hissetmiş olabilirim.
Iyi canim cok şükür ayni devam ediyor hayat monotonCanimm iyiyiz şükür. Hayat koşturmasi :) sen nasilsin
Bende ameliyat oldum canim başarılı geçmiş ameliyatim ümitliyim artik eskiden güzeldi evet rabbim hepimize munnak minnak bebisler nasip etsin ins canım en kisa zamandaAşılama yaptırdım cnm dün . Malesef doktorum pek ümitli konuşmadı . Morfoloji de sıkıntımız vardı ztn bide dün aşılama da yıkanan spermler de yavaşlık varmış . Olumsuz olursa eğer eşime tedaviye başlanıcak. Sen neler yapıyosun cnm ya evet koptuk eskiden ne güzeldi ...
Rabbim daha çok bekletmesin insAynıyım ben canım beklemece:)
anladm canm çok tesekkürler:) nasıl ne zaman belli olacak sonucun sağlık durumun falan nasılDoğrudur cnm benim doktorumun muayenesi 120 lira aşılamayi 500 e yaptı . Seninki benimkinin 2 katı olduğuna göre aşılamada 1000 falandir en az cnm
hayır olmadım hala canım bu sabah yine test negatif hani zaten korunduk ya bu akşam gelmezse yarın doktorumu arıcak ona sorucam bakalım neden olmuyorum yapapatyaozu canım ne yaptın sen adet oldun mu bi gelişme var mı?
Canım benimde bugün 13ncu günüm yarından itibaren önemli günler başlıyor bakalım inşallah hayırlısı olur bu ay:)hayır olmadım hala canım bu sabah yine test negatif hani zaten korunduk ya bu akşam gelmezse yarın doktorumu arıcak ona sorucam bakalım neden olmuyorum yasen neler yapıysun canm?
ayyyy inşallah canım yaaaa cok dikkatli ol bu aralar :))Canım benimde bugün 13ncu günüm yarından itibaren önemli günler başlıyor bakalım inşallah hayırlısı olur bu ay:)
İnşallah bakalım canım:))) sen hangi hastaneye gidiyorsun ankarada?ayyyy inşallah canım yaaaa cok dikkatli ol bu aralar :))
medicana hastanesine gidiyorum canm. sendemi ankaradaydın yoksa? sen nereye gidiyosun?İnşallah bakalım canım:))) sen hangi hastaneye gidiyorsun ankarada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?