Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnşallah oyledir canim yaa. Evet benim 4 ya da 5 haziran. İnşallah ikimize de uğurlu gelur haziran ayi. Beklemek yıpratıyor ama sonuc guzel olcak inşallah

Hemen hemen aynı günlerde benim de. Cuma - cumartesi regl günlerim olabilir. Haziran'ın uğuru üçümüze de, bu listedeki herkese bulaşsın öyleyse. Güzel haberler verebilmek umuduyla...

Kızlar sol kasık batmasi,acıması devam ediyor. . .2gundur gecmek bilmeyen kafa agrim var. .
Bugun randevum vardi kadin doguma belki hcg testi yaparlar. . Dua edin bu ilk denemeydi. . Bat 3 haziran belli olurmu kanda acaba ?

Hemen hemen aynı günlerde benim de. Cuma - cumartesi regl günlerim olabilir. Haziran'ın uğuru üçümüze de, bu listedeki herkese bulaşsın öyleyse. Güzel haberler verebilmek umuduyla...
İnşallah canim haziran ayinda topic bebek haberleriyle dolsun

Ay insallah ya bi sen cevap verdin galiba . . Belirtiler nasildi sende.

Uyku hali :)
Hafif bulantı, sabahları istahsızlık, gaz problemi
İdrarda koyuluk ve koku.
Kasık ağrısı
Aklıma şuan gelenler bunlar canım.. Herkeste aynı olcak yada herkeste belirti olcak diye birşeyde yok burda birçok arkadasım belirtisiz hamile kaldı.
Ben kendimi çok dinledim o yüzdende hepsini hissetmiş olabilirim.

Benim en fazla adetten 1 gun once kasık agrım olur ama bu cumartesi pazar ara ara acımalar yapti. .sbhta vardi biraz gecti ama sanki ufacık bi sinek kıpırtısı gbi bişey var orda hareket dgl gerginlik gbi . . . Ve normalde cok yemek yiyen biriyim şuan açım ama midem hç bşy istemiyor..

Bende ameliyat oldum canim başarılı geçmiş ameliyatim ümitliyim artik eskiden güzeldi evet rabbim hepimize munnak minnak bebisler nasip etsin ins canım en kisa zamanda

hayır olmadım hala canım bu sabah yine test negatif hani zaten korunduk ya bu akşam gelmezse yarın doktorumu arıcak ona sorucam bakalım neden olmuyorum ya sen neler yapıysun canm?
Canım benimde bugün 13ncu günüm yarından itibaren önemli günler başlıyor bakalım inşallah hayırlısı olur bu ay:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…