Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sinek kıpırtısı bende de oldu Can'ım sanki orda bişey titriyor gibi dimi

Gönlüne göre olur inşallah

sekerli_seker doktora gidicektin canim oldunuzmu detayli merak ettim:)))

Beni çağırmıştı detaylıya Cuma gittim ama 18+3 gözüküyordu erken çağırmışım dedi normal kontrol yapalım dedi, 2 hafta snraya çağırdı detaylı için. Ben biliodum zaten erken oldugunu hatta sana sormuştum hatırlıyomusun beni ay sonu çağırdı ama erken olmuyormu 18haftalık oluyorum diye. Şaştı doktorum herhalde

selam arkadaşlar daha önce klomen kullandım 2 kez. 2sinde de malesef olmadı.son 2 aydır akışına bıraktım. 5 6 gün var adetime şuan. 2 3 gündür kasıklarda ağrı batma aşırı durumda. kramp falan oluyor bazen. ve bugün sabah uyandığımda lavaboda akıntıyla birlikte kahverengimsi bişeyler de geldi. demin tekrar wc ye gttim. sabah peçete koymuştum belki adet falan olurum diye.peçetede yine kahverengi akıntı vardı. umarım hayırlısı olur.

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Sinek kıpırtısı bende de oldu Can'ım sanki orda bişey titriyor gibi dimi
Evet yani psikolojikte dgl buna eminim insan kendi vucudunu bilmez mi dimi ?sanki sinek var orda bi acayip. . Ve suan yemek yeme istegm yok hic sanki yagli bsy yesem cikarcam oyle istemiyor cnm. . Ben ki cok yemek yiyen insanim. .

Evet canim hatirliyorum hatta bende erken demistim hayirlisi bakalim az daha sabretcen :)) nasilmis prenses

Evet canim hatirliyorum hatta bende erken demistim hayirlisi bakalim az daha sabretcen :)) nasilmis prenses

İyimiş 270grmış grmını yediğim
Çok şükür, şu ayrıntılıdada sorun çıkmazsa süper olacak.
Sen ne yaptın nasılsın sende gircektin ayrıntılıya?

canım cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz?

İyimiş 270grmış grmını yediğim
Çok şükür, şu ayrıntılıdada sorun çıkmazsa süper olacak.
Sen ne yaptın nasılsın sende gircektin ayrıntılıya?
Masallah prensese iyi bakiyosun ne yiyip iciyosun canim gecen carsamba girdik biz gramini ogrenemedim ama 26 cm boyu vardi bikac haftaya ozele gitmeyi dusunyorum canm

Masallah prensese iyi bakiyosun ne yiyip iciyosun canim gecen carsamba girdik biz gramini ogrenemedim ama 26 cm boyu vardi bikac haftaya ozele gitmeyi dusunyorum canm

Çok mu 270gr? Bilmiyordum..
Özellikle süt, badem, ceviz, meyve yiyorum canım ben. Onun dışında normal şeyler canım.
Ayrıntılı için gideceksin değil mi? Banada haber ver gidip geldiğinde :) mrk ediyorum.

daha erken belli olmuyor mu yoksa kesin olsun diye mi bekledin canım

Valla ben meraktan geberiyodum, çok zor ne taşıdığını bilememek
Bazıları 12-13 haftalardada öğreniyor, daha erkende öğreneni yok zaten bildiğim kadarıyla.
Ben 11. haftamda gitmiştim ozman söylemedi doktorum, bir sonraki kontrolümde 14.haftama denk geliyordu ozaman gittiğimde öğrendim.

Evet yani psikolojikte dgl buna eminim insan kendi vucudunu bilmez mi dimi ?sanki sinek var orda bi acayip. . Ve suan yemek yeme istegm yok hic sanki yagli bsy yesem cikarcam oyle istemiyor cnm. . Ben ki cok yemek yiyen insanim. .

Bendeki iştahsızlığı anlatıosun.. Başlarda öyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…