- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Sinek kıpırtısı bende de oldu Can'ımBenim en fazla adetten 1 gun once kasık agrım olur ama bu cumartesi pazar ara ara acımalar yapti. .sbhta vardi biraz gecti ama sanki ufacık bi sinek kıpırtısı gbi bişey var orda hareket dgl gerginlik gbi . . . Ve normalde cok yemek yiyen biriyim şuan açım ama midem hç bşy istemiyor..
Benim en fazla adetten 1 gun once kasık agrım olur ama bu cumartesi pazar ara ara acımalar yapti. .sbhta vardi biraz gecti ama sanki ufacık bi sinek kıpırtısı gbi bişey var orda hareket dgl gerginlik gbi . . . Ve normalde cok yemek yiyen biriyim şuan açım ama midem hç bşy istemiyor..
sekerli_seker doktora gidicektin canim oldunuzmu detayli merak ettim:)))
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğiniBeni çağırmıştı detaylıya Cuma gittim ama 18+3 gözüküyordu erken çağırmışım dedi normal kontrol yapalım dedi, 2 hafta snraya çağırdı detaylı için. Ben biliodum zaten erken oldugunu hatta sana sormuştum hatırlıyomusun beni ay sonu çağırdı ama erken olmuyormu 18haftalık oluyorum diye. Şaştı doktorum herhalde
Evet yani psikolojikte dgl buna eminim insan kendi vucudunu bilmez mi dimi ?sanki sinek var orda bi acayip. . Ve suan yemek yeme istegm yok hic sanki yagli bsy yesem cikarcam oyle istemiyor cnm. . Ben ki cok yemek yiyen insanim. .Sinek kıpırtısı bende de oldu Can'ımsanki orda bişey titriyor gibi dimi
Amin cnm insallah guzel haberlerle yazarm sizeGönlüne göre olur inşallah
Evet canim hatirliyorum hatta bende erken demistim hayirlisi bakalim az daha sabretcen :)) nasilmis prensesBeni çağırmıştı detaylıya Cuma gittim ama 18+3 gözüküyordu erken çağırmışım dedi normal kontrol yapalım dedi, 2 hafta snraya çağırdı detaylı için. Ben biliodum zaten erken oldugunu hatta sana sormuştum hatırlıyomusun beni ay sonu çağırdı ama erken olmuyormu 18haftalık oluyorum diye. Şaştı doktorum herhalde
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Evet canim hatirliyorum hatta bende erken demistim hayirlisi bakalim az daha sabretcen :)) nasilmis prenses
canım cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz?Beni çağırmıştı detaylıya Cuma gittim ama 18+3 gözüküyordu erken çağırmışım dedi normal kontrol yapalım dedi, 2 hafta snraya çağırdı detaylı için. Ben biliodum zaten erken oldugunu hatta sana sormuştum hatırlıyomusun beni ay sonu çağırdı ama erken olmuyormu 18haftalık oluyorum diye. Şaştı doktorum herhalde
Masallah prensese iyi bakiyosun ne yiyip iciyosun canim gecen carsamba girdik biz gramini ogrenemedimİyimiş 270grmışgrmını yediğim
Çok şükür, şu ayrıntılıdada sorun çıkmazsa süper olacak.
Sen ne yaptın nasılsın sende gircektin ayrıntılıya?
canım cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz?
Doktoruna bagli ama 14 te ögrendim ben ilk bebis mi?canım cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz?
daha erken belli olmuyor mu yoksa kesin olsun diye mi bekledin canım14. Haftamda öğrendim canım ben. 3buçuk aylıktı.
evet canım ilk bebiş..cinsiyet farketmiyor da..ciciler almak için heyecanlanıyorum ondan:) bide insan merak ediyor nede olsa..Doktoruna bagli ama 14 te ögrendim ben ilk bebis mi?
Masallah prensese iyi bakiyosun ne yiyip iciyosun canim gecen carsamba girdik biz gramini ogrenemedimama 26 cm boyu vardi bikac haftaya ozele gitmeyi dusunyorum canm
daha erken belli olmuyor mu yoksa kesin olsun diye mi bekledin canım
Evet yani psikolojikte dgl buna eminim insan kendi vucudunu bilmez mi dimi ?sanki sinek var orda bi acayip. . Ve suan yemek yeme istegm yok hic sanki yagli bsy yesem cikarcam oyle istemiyor cnm. . Ben ki cok yemek yiyen insanim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?