Tabiki yazarim canim ama 2-3 hafta gecsin istiyorum biraz daha büyüsün ada deniz prensesin kilosu cok degil az da degil masallahÇok mu 270gr? Bilmiyordum..
Özellikle süt, badem, ceviz, meyve yiyorum canım ben. Onun dışında normal şeyler canım.
Ayrıntılı için gideceksin değil mi? Banada haber ver gidip geldiğinde :) mrk ediyorum.
bence de deneyin canım belli mi olur Rabbim büyük. bat ne zamandı senin. bir de uzayan akıntı yumurtanın catladığını mı çatlayacağını mı gösteriyordu?canım poliplerle hamile kalanları duydukça ameliyatta soğuk bakar oldum zaten o masaya 2. kere yatmak istemiyorum ilkinde baya bir psikolojim bozulmuştu sadece doğumda oturmak istediğim çatala 2. sefer oturmayı göze alamıyorum bir kaç ay daha denicez bakalım hayırlısı...
Anliyorum canim hayirlisi olsun cinsiyet olayi tamamen doktoruna bagli ozele gidiyosan 11-12 den sonra tam net olmamakla birlikte bi tahminde bulunabilir % de lerle 14-16 haftalarda net konusur rabbim herkesin kalbine gore versinevet canım ilk bebiş..cinsiyet farketmiyor da..ciciler almak için heyecanlanıyorum ondan:) bide insan merak ediyor nede olsa..
Oy Maşşallah kuzuya ne tatlıdır o hareketler sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin tüm melekler.Öptümnapayim tatlim kizimizin gelmesiniz bekliyoruz hareketlerini artik hissediyorum :)) 2 hafta sonra ayrintili ultrasonumuz var :)) Rabb im sana da tez zamanda nasip etsin :))
Tabiki yazarim canim ama 2-3 hafta gecsin istiyorum biraz daha büyüsün ada deniz prensesin kilosu cok degil az da degil masallahnormal bence boyu kac cm?:)) bide ben ögrenseydim kac gram iyi beslenmeye calisiyorum insallah saglikla aliriz kucagimiza Allahim esirgesin cumlenin yavrusunu saglikli olsunlarda
tatlım ben bu ay baya geç oldum günlerim baya şaştı yani o nedenle haziran ayını boş geçireceğim yaptırmam gereken tahlillerim var ve smear testi yaptıracağım ve başka doktora poliplerimi göstereceğim bakalım onada danışayım hamile kalmama engel olur mu olmaz derse temmuzda kaldığımız yerden devam edeceğimbence de deneyin canım belli mi olur Rabbim büyük. bat ne zamandı senin. bir de uzayan akıntı yumurtanın catladığını mı çatlayacağını mı gösteriyordu?
sekerli_seker im sağol inşalah iyi olurum haftaya mr var umarım herşey yolundadır.Bebeğin ve sen Allah a emanet olun
Amin canim insallah 20 haziran gibi dusunuyodum bende bakalim Allah izin verirse yedigim ictigim herseyle onun gelisimini ben yonlendiriyorum bu konuda cok tedirginimBen Haziran 11de gidiyorum sende yakın bi tarihe al baride ikimizinkide aradan çıksın :)))))
Boyunu bilmiyorumki söylemedi sanırım, hatırlamıyorum. Hiç kötü düşünme canım, iyi besleniyorsan zaten korkacak birşey yok. Sağlıkla huzurla doğsun bebikolar
Amin canim insallah 20 haziran gibi dusunuyodum bende bakalim Allah izin verirse yedigim ictigim herseyle onun gelisimini ben yonlendiriyorum bu konuda cok tedirginimcanim bu aralar bide bu basladi iyidir sağlıklıdr insallah bebislerimiz
canım niye tedirgin oluyorsun 36 +4 her gün 4 5 kez kustum erken doğdu ona rağmen 3400 gram doğdu benim kızım. güzel şeyler düşün canım Allah a emanet ol.Amin canim insallah 20 haziran gibi dusunuyodum bende bakalim Allah izin verirse yedigim ictigim herseyle onun gelisimini ben yonlendiriyorum bu konuda cok tedirginimcanim bu aralar bide bu basladi iyidir sağlıklıdr insallah bebislerimiz
Bendeki iştahsızlığı anlatıosun.. Başlarda öyleydi.
Şimdi sadece ekmegi yogurda banarak yiyebildim biraz..sanki midem bulancak gbi oluyor geciyo tekrar oluyor anlamadim valla ndn oluyor halsizim de.
Reglne nekadar kaldı ??
üşütmüş olabilir misin? test yaptın mı var daha adetine ama erken gebelik testide yapabilirsin çok rahatsız ediyorsan bu durum seni bir şey yiyememekte kötü...Şimdi sadece ekmegi yogurda banarak yiyebildim biraz..sanki midem bulancak gbi oluyor geciyo tekrar oluyor anlamadim valla ndn oluyor halsizim de.
üşütmüş olabilir misin? test yaptın mı var daha adetine ama erken gebelik testide yapabilirsin çok rahatsız ediyorsan bu durum seni bir şey yiyememekte kötü...
canım niye tedirgin oluyorsun 36 +4 her gün 4 5 kez kustum erken doğdu ona rağmen 3400 gram doğdu benim kızım. güzel şeyler düşün canım Allah a emanet ol.
canım doğru düzgün beslenemedim ne yersem geri çıkardım inan tek mide bulantısı yapmayan ayva idi onu yedim bence biraz anne baba ile alakalı ablam da benimle aynı haftalık doğurdu bebişimiz 2000 gr doğdu baba anne minyondu o kuzudu bıdık birşey oldu biz biraz uzunuz eşim 1.95 örneğinLimoncuk sen ne yedin ne içtin Allah aşkınaMaşallah. :)
Annemde beni 4kilo 400gr doğurmuş, normal beslendim diyor.
canım doğru düzgün beslenemedim ne yersem geri çıkardım inan tek mide bulantısı yapmayan ayva idi onu yedim bence biraz anne baba ile alakalı ablam da benimle aynı haftalık doğurdu bebişimiz 2000 gr doğdu baba anne minyondu o kuzudu bıdık birşey oldu biz biraz uzunuz eşim 1.95 örneğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?