Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

2 gün önce yaptm ama negatif yani idrarda daha erken olabilir.. bilmiyorum ki ben hastada olsam ne durumda olursam olaym şu boğazm hç durmaz yerim
normal testle yaptıysan idrarda çıkmayabilir hormonların yükselmemiştir. gerçi kimisinin 5 gün önce bile çıkıyor. inşallah bebeğin seninledir canım hayırlısı sabret biraz daha o zaman :)

Merhaba kızlar adetime 4 gün kaldı ama ben bir hafta sanki adet olmuş gibi hissettim karnım belim falan bir kaç gündürde göğüslerim ağrıyo şiştiler bugün sağ göğsüm çok ağrıdı hatta ağlatacak seviyede uçlarıda ağrıdan sonra karardı bu aralar ne yersem karnım ağrıyo test yapmadım 1 yıllık evliyim hiç korunmadık adet öncesi hiç böyle olmazdı sizce hamile olabilir miyim test yapmayada korkuyorum hep yıkılıyorum tek çizgiyi görünce

Doğru diyosun canım rabbimize inanıp ona sığınıyoruz ne verirse hayırlısını versin dualarımızı kabul etsin inşallah

canım niye tedirgin oluyorsun 36 +4 her gün 4 5 kez kustum erken doğdu ona rağmen 3400 gram doğdu benim kızım. güzel şeyler düşün canım Allah a emanet ol.
Saol canim moral verdin ama iste insan ister istemez merak ediyor onu iyi saglikli besleyebiliyor muyum bide hormonlardan sanirim illaki kafama takacak birsey buluyorum rabbim hayirlisini versin saglikli olsunda gerisi bos herseyin hayirlisi

Merhaba kızlar. Geçen hafta pazartesiden beri sağ kasığımda ağrı var. Salı çarşamba günleri ovulasyon testim pozitifti. Pazartesi ve çarşamba da ilişki oldu. Ben gebelik konusunda yine ümitsizlik içindeyim nedense hiçbir belirtim yok. Bu ağrı daha önce de olmuştu ama gebelik düşünmeye başladıktan sonraki aylarda yaşamaya başladım bu ağrıyı. Salı gğnü de doktora gitmiştim ve herhangi olumsuz bir durum olmadığını söyledi. Yumurtlama ağrısıdır Dedi ama bir haftadır ağrı devam eder mi ya :s

Arkadaşlar ramazana mübarek aya bir hafta kaldı ve ramazan ayında birliktelik Eşle münasebet konusunda bilgisi olan varmı günahmı ve ramazan ayında yumurtlama günü denk geliyor diyelimki eğer müsade var ise birliktelikten hamıle kalındı oruç tutmak ilk bebeğin oluşumunda Etki edermi

Bende ameliyat oldum canim başarılı geçmiş ameliyatim ümitliyim artik eskiden güzeldi evet rabbim hepimize munnak minnak bebisler nasip etsin ins canım en kisa zamanda
Aa çok geçmiş olsun cnm inş sebep olur en kisa zamanda sağlıkla bebisini kucağına alırsın .benim aşılamam olumsuz sonuçlandı . Bütün yaz boyunca tedavi işini rafa kaldırdım ekim gibi tüp bebek düşünüyorum allah nasip ederse . Bu arada sen ne ameliyatı oldun cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…