- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
haziranın 3ü yada 4 ünde . .
normal testle yaptıysan idrarda çıkmayabilir hormonların yükselmemiştir. gerçi kimisinin 5 gün önce bile çıkıyor. inşallah bebeğin seninledir canım hayırlısı sabret biraz daha o zaman :)2 gün önce yaptm ama negatif yani idrarda daha erken olabilir.. bilmiyorum ki ben hastada olsam ne durumda olursam olaym şu boğazm hç durmaz yerim
normal testle yaptıysan idrarda çıkmayabilir hormonların yükselmemiştir. gerçi kimisinin 5 gün önce bile çıkıyor. inşallah bebeğin seninledir canım hayırlısı sabret biraz daha o zaman :)
İnsallah cnm dua et ne olur bebiş olsun bu belirtilerUmarım psikolojik yaşamıyorsun canım, benim reglme 3gün varken gebelik testinde silik çizgi ile öğrendim.
Hakkında hayırlısı.
İnsallah cnm dua et ne olur bebiş olsun bu belirtiler
resim at bakalım canım.Arkadaslar burda kontrast yapan bi arkadas vardi yada yapabilcek varmi
net görüntü olsunArkadaslar burda kontrast yapan bi arkadas vardi yada yapabilcek varmi
net görüntü olsun
Yok canim on dakka gwctitest bozuk olabilir bekledi mi ve idrarı fazla mı kaçırdın
Dediğim gibi idrar kaçırdın ya da test bozuk eğer öyle ise varsa da çıkmayabilir testin olduğunda tekrar yapıp at resim mutlaka yardımcı olan çıkar.Belki dedim kontrast da bisiler cikar:)
Doğru diyosun canım rabbimize inanıp ona sığınıyoruz ne verirse hayırlısını versin dualarımızı kabul etsin inşallahCanım sende durup durup kafana takcak bişeler buluyorsun hem kendine hemde bebeğine yazık senin bu düşüncelerindende etkileniyor bebeğin biliyorsun değil mi? 2Tane evladın var deneyimlisin sen biz napalım ozman
Kafanı rahat bırak herşey olacağına varır, çokta güzel olacak Allahın izniyle. Ben inanıyorum, sende inan :)
Saol canim moral verdin ama iste insan ister istemez merak ediyor onu iyi saglikli besleyebiliyor muyum bide hormonlardan sanirim illaki kafama takacak birsey buluyorum rabbim hayirlisini versin saglikli olsunda gerisi bos herseyin hayirlisicanım niye tedirgin oluyorsun 36 +4 her gün 4 5 kez kustum erken doğdu ona rağmen 3400 gram doğdu benim kızım. güzel şeyler düşün canım Allah a emanet ol.
Aa çok geçmiş olsun cnm inş sebep olur en kisa zamanda sağlıkla bebisini kucağına alırsın .benim aşılamam olumsuz sonuçlandı . Bütün yaz boyunca tedavi işini rafa kaldırdım ekim gibi tüp bebek düşünüyorum allah nasip ederse . Bu arada sen ne ameliyatı oldun cnm ?Bende ameliyat oldum canim başarılı geçmiş ameliyatim ümitliyim artik eskiden güzeldi evet rabbim hepimize munnak minnak bebisler nasip etsin ins canım en kisa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?