Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Helal in ile özel günlerin dışında hiç bir sıkıntı yok canım allahın izniyle birşey olmaz.. Gebe oldugunu öğrenen e kadar elbette oruc tutmamız gerek.. Öğrendiğimiz an Allahü teala zaten bize hak tanımış gebe olan sonradan tutabilir.. Sağlıcakla kal

SAĞOL CANIM HYAIRLISI ILE OLUR INŞALLAH

Kizlarrrr dun gece uykumda kasigim ortasinda 2 3 kez atma hissettim birden uyandim ona. Yuzustu yatiyodum tam o sira. Bebekle bir ilgisi olabilir mi acaba. İlk kez yasiyorum bole birsey.

hem ramazan canım, hayırlısı olsun hepimizin hakkında. sonuçlarını da bildir merak ederim.

Çok üzüldüm canım herseyde bi hayır vardır ins en kısa zamanda ugraslarimizin sonucu olumlu olur ben çift rahim ameliyati oldum düşüklerimin sebebi çift rahim benim birde çift vajinada varmış ameliyat sırasında farketmis doktor onuda tek yapmış bakalim nasip bi ameliyat daha gerekebilirde dedi ben şansımı deneyeceğim olmazsa film cektirip bakulacak ameliyat yada degil karar verilecek

canım eşle münasebette hiç bir zaman günah olmaz iftarı yaptıktan sonra sahura kadar olan bölümde serbestlik var sahur olmadan abdest alıp temizlenirsin tekrar orucuna niyet edip tüm gün oruçlu olursun iftardan sonra yine aynı... yumurtlamadan sonraki adetine kadar olan sürede hamile kalırsan sanmıyorum ki bir sorun olsun sen bebeğinden haberdar olana kadar Allaha emanet bebekler.

Degilmiş kist varmıs sol over de 3 cm. . Bide idrar kesesinde kalinlaşma. . Off zaten bunlar varken biraz zor bebiş olur.
canım hayırlısı olsun tatlım bir an önce tedavi olursun olmaz deme olmaz denilen kimler Allahın izni ile hamile kalıyor umut yitirmek yok nasibimizde varsa bebeklerimiz göbüşümüze ordanda kucağımızda olacak inşallah

sağol canım benım allah razı olsun şimdi biraz rahatladım

Ilk denemeydi yumurtlamaya kdr takip ettm ama olmadi bakalm tedaviden snra artik :-(

canlar folik asiti eczaneden alabıılırmıyız
evet canım zaten doktor reçeteyle yazamıyor devlet ödemiyor doktorun bana yazdığını daha almadım 4 aylık kullanım bir ilaç yazdı fiyatı 45 lira dedi aya vurunca 10 liraya geliyor pahalı diyip almamazlık yapma dedi hatta dedim sağlıklı bebek için ne kadar olsa veririm

YAN ETKISI FALAN VARMIDIR HAMILE KALMADA FAYDASI VARMIŞ HAMILE KALDIKTAN SONRADA BEBEĞİN GELİŞİMİ İÇİN HANGI MARKADAN ALMAM LAZIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…