- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 198
- 33
Belli oldu cnm olumsuz malesef . Yaz boyunca tedavi olmama kararı aldım ve ekim gibi tüp düşünüyorum allah nasip ederse . Sen iğneleré başladın mi ?anladm canm çok tesekkürler:) nasıl ne zaman belli olacak sonucun sağlık durumun falan nasıl
Arkadaşlar ramazana mübarek aya bir hafta kaldı ve ramazan ayında birliktelik Eşle münasebet konusunda bilgisi olan varmı günahmı ve ramazan ayında yumurtlama günü denk geliyor diyelimki eğer müsade var ise birliktelikten hamıle kalındı oruç tutmak ilk bebeğin oluşumunda Etki edermi
Helal in ile özel günlerin dışında hiç bir sıkıntı yok canım allahın izniyle birşey olmaz.. Gebe oldugunu öğrenen e kadar elbette oruc tutmamız gerek.. Öğrendiğimiz an Allahü teala zaten bize hak tanımış gebe olan sonradan tutabilir.. Sağlıcakla kal
hem ramazan canım, hayırlısı olsun hepimizin hakkında. sonuçlarını da bildir merak ederim.tatlım ben bu ay baya geç oldum günlerim baya şaştı yani o nedenle haziran ayını boş geçireceğim yaptırmam gereken tahlillerim var ve smear testi yaptıracağım ve başka doktora poliplerimi göstereceğim bakalım onada danışayım hamile kalmama engel olur mu olmaz derse temmuzda kaldığımız yerden devam edeceğimbenim yumurtama çatlamadan önce çok akıntım oluyor çatlayacağını gösteriyor yani ama herkes de aynı mıdır bilemiyorum
Degilmiş kist varmıs sol over de 3 cm. . Bide idrar kesesinde kalinlaşma. . Off zaten bunlar varken biraz zor bebiş olur.İnşallah bebeğin seninledir..
Çok üzüldüm canım herseyde bi hayır vardır ins en kısa zamanda ugraslarimizin sonucu olumlu olur ben çift rahim ameliyati oldum düşüklerimin sebebi çift rahim benim birde çift vajinada varmış ameliyat sırasında farketmis doktor onuda tek yapmış bakalim nasip bi ameliyat daha gerekebilirde dedi ben şansımı deneyeceğim olmazsa film cektirip bakulacak ameliyat yada degil karar verilecekAa çok geçmiş olsun cnm inş sebep olur en kisa zamanda sağlıkla bebisini kucağına alırsın .benim aşılamam olumsuz sonuçlandı . Bütün yaz boyunca tedavi işini rafa kaldırdım ekim gibi tüp bebek düşünüyorum allah nasip ederse . Bu arada sen ne ameliyatı oldun cnm ?
canım eşle münasebette hiç bir zaman günah olmaz iftarı yaptıktan sonra sahura kadar olan bölümde serbestlik var sahur olmadan abdest alıp temizlenirsin tekrar orucuna niyet edip tüm gün oruçlu olursun iftardan sonra yine aynı... yumurtlamadan sonraki adetine kadar olan sürede hamile kalırsan sanmıyorum ki bir sorun olsun sen bebeğinden haberdar olana kadar Allaha emanet bebekler.Arkadaşlar ramazana mübarek aya bir hafta kaldı ve ramazan ayında birliktelik Eşle münasebet konusunda bilgisi olan varmı günahmı ve ramazan ayında yumurtlama günü denk geliyor diyelimki eğer müsade var ise birliktelikten hamıle kalındı oruç tutmak ilk bebeğin oluşumunda Etki edermi
canım hayırlısı olsun tatlım bir an önce tedavi olursun olmaz deme olmaz denilen kimler Allahın izni ile hamile kalıyor umut yitirmek yok nasibimizde varsa bebeklerimiz göbüşümüze ordanda kucağımızda olacak inşallahDegilmiş kist varmıs sol over de 3 cm. . Bide idrar kesesinde kalinlaşma. . Off zaten bunlar varken biraz zor bebiş olur.
canım eşle münasebette hiç bir zaman günah olmaz iftarı yaptıktan sonra sahura kadar olan bölümde serbestlik var sahur olmadan abdest alıp temizlenirsin tekrar orucuna niyet edip tüm gün oruçlu olursun iftardan sonra yine aynı... yumurtlamadan sonraki adetine kadar olan sürede hamile kalırsan sanmıyorum ki bir sorun olsun sen bebeğinden haberdar olana kadar Allaha emanet bebekler.
Alabilirsin fiyatlarida uyguncanlar folik asiti eczaneden alabıılırmıyız
ben artık sıkıldım beklemekten. Bir de artık bir sorun mu var diye düşünmeye başladım. Beklemek yordu beniiyiyiz gülüm sen nasılsın içini ferah tut canım benım....
Ilk denemeydi yumurtlamaya kdr takip ettm ama olmadi bakalm tedaviden snra artik :-(canım hayırlısı olsun tatlım bir an önce tedavi olursun olmaz deme olmaz denilen kimler Allahın izni ile hamile kalıyor umut yitirmek yok nasibimizde varsa bebeklerimiz göbüşümüze ordanda kucağımızda olacak inşallah
evet canım zaten doktor reçeteyle yazamıyor devlet ödemiyor doktorun bana yazdığını daha almadım 4 aylık kullanım bir ilaç yazdı fiyatı 45 lira dedi aya vurunca 10 liraya geliyor pahalı diyip almamazlık yapma dedi hattacanlar folik asiti eczaneden alabıılırmıyız
bak ne güzel daha başında öğrendin ve ilk denemede olmaması çok normal doktorlar en az 1 sene olmaması normal diyorlarIlk denemeydi yumurtlamaya kdr takip ettm ama olmadi bakalm tedaviden snra artik :-(
Valla zormuş ya persembe gtcem bakalm ne dicek doktor :-(bak ne güzel daha başında öğrendin ve ilk denemede olmaması çok normal doktorlar en az 1 sene olmaması normal diyorlar
evet canım zaten doktor reçeteyle yazamıyor devlet ödemiyor doktorun bana yazdığını daha almadım 4 aylık kullanım bir ilaç yazdı fiyatı 45 lira dedi aya vurunca 10 liraya geliyor pahalı diyip almamazlık yapma dedi hattadedim sağlıklı bebek için ne kadar olsa veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?