Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben artık sıkıldım beklemekten. Bir de artık bir sorun mu var diye düşünmeye başladım. Beklemek yordu beni

CANIM BENIM HEPIMIZ AYNI ŞEKILDEYIZ DOKTORLARIN DEDIĞI BIR SENE ICIN DE EĞER OLMUYORSA DEMEKKI BIR PROBLEM OLMA OLASILIĞI YUKSEK DIYORLAR SENIN DE COK UZUN ZAMAN OLDUYSA BIR DOKTORA GITMEKTE FAYDA VAR HAYATIM

YAN ETKISI FALAN VARMIDIR HAMILE KALMADA FAYDASI VARMIŞ HAMILE KALDIKTAN SONRADA BEBEĞİN GELİŞİMİ İÇİN HANGI MARKADAN ALMAM LAZIM
bana doktor folio yazmış canım sende ondan al istersen içinde folik asit oranı en fazla olan günde 1 adet içmem yeterli diğerleri günde 3 sefer içiliyormuş folicplus falan. yan etkisi olduğunu sanmıyorum hamile kalmadan 3 ay önce hamileliğin ilk 3 ayında kullanmamız gerekiyor. hamile kalmada etkisi var mı bilmem ama benim cahil ablam 8 ay korunmamış ben bunu öğrenince doktora gittin mi folik asit kullanman lazım kan testi falan yaptırman lazım dedim hadi ya dedi gitti yaptırdı folik asiti kullandığı ay hamile kaldı tesadüf mü bilmem

CANIM BENIM COK SAĞOL BENDE KULLANMAYA BAŞLIYAYIM İNŞALLAH OLUR MUTLAKA FAYDASI OLMUŞTUR ABLANA INŞALLAH BIZLEREDE FAYDASI OLUR.

Troit gebe kalmayi engellermis eger ilerlediyse ama benimki ileri derecede deil

benımde değil canım ama genede dikkat etmek lazım ben tekrar yakında tahlıl olsam ıyı olucak troit durumu ocak ayındakı tahlılde demıştı doktor bıraz ılaç kullandım bırdahada gıtmedım kontrole

canım sen kan tahlili smear falan yaptırdın mı? yaptırmadıysan onları da yaptır hem folik asiti doktoruna danışırsın troid değerlerinede baksınlar...

BEN YAPTIRMADIM HIC COK DUZENLI ADET OLUYORUM BIR GUNU SAATI AŞMAZ O YUZDEN SIKINTI VARMIDIR YOKMUDUR BILMIYORUM YENI DENEMELERE BAŞLADIK DAHA 4 AY FALAN OLUYOR BEBEK İÇİN ÇALIŞMALAR BİR SENELİK EVLIYDIM AMA VAJINISMUSTUM YENI YENDIM DIYEBILIRIM O YUZDEN DOKTORA GITMEK ICIN ACELE ETMIYORUM BU AYDA BIR GECSIN BAYRAMDAN SONRA GITMEYI DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM CANIM FOLIK ASIT ILLA DOKTOR KONTROLUNDEMI KULLANILMASI GEREK

Aksatma tabi canım kontrolünü ol troid degerlerine baktır

canım denemelere yeni başlamış olman test yaptırmanı gerektiriyor ablamda senin gibi düşünüyordu daha yeni düşünüyoruz hemen olmaz biraz zaman geçsin vs diye yapılan testler önemli küçükken vurulduğun aşıların hala koruyucu olup olmadığına ve vücudunda toksoplazma oranına bakılıyor smear testinde ise rahim kanseri vs bir şey var mı diye bakılıyor hepsi tedbir amaçlı bunları yaptırırken de doktorunun önerdiği folik asiti alman daha iyi olur. ama testlerini mutlaka yaptır. diş kontrollerinide ihmal etme hamilelikte ağrı vs olursa 9 ay dayanmak zorunda olabilirsin çürük vs varsa ya da temizleteceksen bunlar önemli...haziran ayında deneme yapmıcaksanız korunacaksanız bayramdan sonraya bırakabilirsin ama haziranda korunmayacaksanız hamile kalmıyacağının garantisi yok ki bakarsın kalırsın

Belli oldu cnm olumsuz malesef . Yaz boyunca tedavi olmama kararı aldım ve ekim gibi tüp düşünüyorum allah nasip ederse . Sen iğneleré başladın mi ?
yok canm ben hala adet olmayı bekliyorum doktorumun asistanına notbıraktım dönünce arasın beni diye bakalım ne yapıcak bilmiyorum olsun üzülme canm hayırlısı neyse rabbim onu versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…