canım denemelere yeni başlamış olman test yaptırmanı gerektiriyor ablamda senin gibi düşünüyordu daha yeni düşünüyoruz hemen olmaz biraz zaman geçsin vs diye yapılan testler önemli küçükken vurulduğun aşıların hala koruyucu olup olmadığına ve vücudunda toksoplazma oranına bakılıyor smear testinde ise rahim kanseri vs bir şey var mı diye bakılıyor hepsi tedbir amaçlı bunları yaptırırken de doktorunun önerdiği folik asiti alman daha iyi olur. ama testlerini mutlaka yaptır. diş kontrollerinide ihmal etme hamilelikte ağrı vs olursa 9 ay dayanmak zorunda olabilirsin çürük vs varsa ya da temizleteceksen bunlar önemli...haziran ayında deneme yapmıcaksanız korunacaksanız bayramdan sonraya bırakabilirsin ama haziranda korunmayacaksanız hamile kalmıyacağının garantisi yok ki bakarsın kalırsın
bende 24ünde oldum 28inde bitti haziran doğurgan dönemimi 7 haziran gösteriyor takvimim uygulamasıçok haklısın canım ya aslında ıhmale gelmez dedığın doğru hazıran da korunmayı düşünmüyoruz ınşallah olur benım bugun adetımın ılk gununden 9.gün adetim cuma gunu bıttı beş gun suruyor 23 mayısta olmuştum adet 27 mayısta bıttı benım takvımım programına gore yumurtlama gunu 7 hazıran gözüküyor yanı döngunun 16.günü gün aşırımı ilişkiye gırmekmı ıyı yoksa hergünmü yanı yarından ıtıbaren başlamam gerek çalışmalara
Bu 7.deneme. Ama hiç olumlu hissetmiyorum. Doktora gittim, bu ay da olmazsa yumurta takibine karar verdikCANIM BENIM HEPIMIZ AYNI ŞEKILDEYIZ DOKTORLARIN DEDIĞI BIR SENE ICIN DE EĞER OLMUYORSA DEMEKKI BIR PROBLEM OLMA OLASILIĞI YUKSEK DIYORLAR SENIN DE COK UZUN ZAMAN OLDUYSA BIR DOKTORA GITMEKTE FAYDA VAR HAYATIM
Biraz gec oldu ama benim bu aralar adet ağrısı gibi agrim var canim. Hic sikilma birbirimize destek olup bu zor günleri atlaticaz inşallah. Bazen ben burdan moral buluyorum. Bak ne güzel birlikte bat bekliyoruz ardindan guzel haberler alacağımız gunler gelecek
Ben imom omega kullandım içinde tüm vitaminler ve folik asit var bende kansızlık vardı onuda onardı onu kullandıgımın ikinci ayında hamile kaldım bir yıldır iatiyordum olmuyordu folidoce kullanıyordum özel hastane imom omegayı verdi kullandım şükür oldu esimde keci boynuzu özü içti hepinize tavsiyemdir çok şükür hamileyimHANGI MARKADAN ALAYIM CANIM VE FIYATLARI NASIL
adet gecikmesi üzerine mi öğrendin gebeliğini? yoksa belirtiler var mıydı?Ben imom omega kullandım içinde tüm vitaminler ve folik asit var bende kansızlık vardı onuda onardı onu kullandıgımın ikinci ayında hamile kaldım bir yıldır iatiyordum olmuyordu folidoce kullanıyordum özel hastane imom omegayı verdi kullandım şükür oldu esimde keci boynuzu özü içti hepinize tavsiyemdir çok şükür hamileyim
Adetten 5 gün önce ögrendim ben canım idrar testinde cıktı hemen gittim kan testi yaptırdım halsizlik vardı yerimden kalkamadım bir gün boyunca yattım aksamına idrar testinde pozitif gördüm canımadet gecikmesi üzerine mi öğrendin gebeliğini? yoksa belirtiler var mıydı?
hayırlı olsun .inş sağlıkla kucağına alırsın. bizlere de nasip olur umarım. benimde adete 4 5 gün var. dün sabah kahverengi lekelenmem oldu. bugün de devam ediyor az az arada pembemsi şekilde. yerleşme kanamsı diye heyecanlandım dün gittim erken gebelik testi aldım. sonuç negatif. üzüldüm bayağı. artık umutlar sonraki aya kaldı.Adetten 5 gün önce ögrendim ben canım idrar testinde cıktı hemen gittim kan testi yaptırdım halsizlik vardı yerimden kalkamadım bir gün boyunca yattım aksamına idrar testinde pozitif gördüm canım
hayırlı olsun .inş sağlıkla kucağına alırsın. bizlere de nasip olur umarım. benimde adete 4 5 gün var. dün sabah kahverengi lekelenmem oldu. bugün de devam ediyor az az arada pembemsi şekilde. yerleşme kanamsı diye heyecanlandım dün gittim erken gebelik testi aldım. sonuç negatif. üzüldüm bayağı. artık umutlar sonraki aya kaldı.
Ben imom omega kullandım içinde tüm vitaminler ve folik asit var bende kansızlık vardı onuda onardı onu kullandıgımın ikinci ayında hamile kaldım bir yıldır iatiyordum olmuyordu folidoce kullanıyordum özel hastane imom omegayı verdi kullandım şükür oldu esimde keci boynuzu özü içti hepinize tavsiyemdir çok şükür hamileyim
Bu 7.deneme. Ama hiç olumlu hissetmiyorum. Doktora gittim, bu ay da olmazsa yumurta takibine karar verdik
bende 24ünde oldum 28inde bitti haziran doğurgan dönemimi 7 haziran gösteriyor takvimim uygulamasıbir gün dolu bir gün boş geçirmek en iyisi spermlerin çoğalması vs için
ben bu takvimim uygulamasına pek güvenmiyorum temmuzda ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama günümü takip edicem şimdilik ovulasyon testi almak istemediğim için en iyisi bu yöntem gibi geldi.
Biraz gec oldu ama benim bu aralar adet ağrısı gibi agrim var canim. Hic sikilma birbirimize destek olup bu zor günleri atlaticaz inşallah. Bazen ben burdan moral buluyorum. Bak ne güzel birlikte bat bekliyoruz ardindan guzel haberler alacağımız gunler gelecek
Bende de tiroid varbenımde değil canım ama genede dikkat etmek lazım ben tekrar yakında tahlıl olsam ıyı olucak troit durumu ocak ayındakı tahlılde demıştı doktor bıraz ılaç kullandım bırdahada gıtmedım kontrole
Evet inşallah güzel haberleri buradan veririz ama artık olmamasına çok alıştım :/Biraz gec oldu ama benim bu aralar adet ağrısı gibi agrim var canim. Hic sikilma birbirimize destek olup bu zor günleri atlaticaz inşallah. Bazen ben burdan moral buluyorum. Bak ne güzel birlikte bat bekliyoruz ardindan guzel haberler alacağımız gunler gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?