Alışma peste etme canımEvet inşallah güzel haberleri buradan veririz ama artık olmamasına çok alıştım :/
Bende de tiroid var
Alışma canım umut et, dua et hayırlı zamanda olmasını dile. O mucize bir gün annesine gelecek...Evet inşallah güzel haberleri buradan veririz ama artık olmamasına çok alıştım :/
Evet canım eczanede var kesin al çk fayda saglayacakeczanelerde vardır değılmı canım bende alayım
keçi boynuzu pekmezi var bende aynı şey mi acaba?Ben imom omega kullandım içinde tüm vitaminler ve folik asit var bende kansızlık vardı onuda onardı onu kullandıgımın ikinci ayında hamile kaldım bir yıldır iatiyordum olmuyordu folidoce kullanıyordum özel hastane imom omegayı verdi kullandım şükür oldu esimde keci boynuzu özü içti hepinize tavsiyemdir çok şükür hamileyim
Bilmiyorum ki canım ama 16 lira zaten en kötü keci boynuzU özüalırsın bi arastır bakalımkeçi boynuzu pekmezi var bende aynı şey mi acaba?
yok canım aynı değilmiş baktım şimdi :) alayım bende bari evde duruyor pekmez aynı şeyse onu içeyim demiştim :)Bilmiyorum ki canım ama 16 lira zaten en kötü keci boynuzU özüalırsın bi arastır bakalım
Anladım canım al bakalım inşallah senden de hayırlı haber bekliyorumyok canım aynı değilmiş baktım şimdi :) alayım bende bari evde duruyor pekmez aynı şeyse onu içeyim demiştim :)
:) inşallah canım benim. İnşallah en yakın Zamanda birbirimize güzel haberler veririz.Alışma canım umut et, dua et hayırlı zamanda olmasını dile. O mucize bir gün annesine gelecek...
Aslında benim tsh çok yüksek değildi 3 4 civarıydı, doktor 2 ve altı olmasını isteriz gebelik isteyenlerde demişti. Benim başka değerlerim yüksek, haşimatoyum.az mı çalışıyor yoksa cok mu
inşallah canım dua et bizler için gebesin senin duan kabul olurAnladım canım al bakalım inşallah senden de hayırlı haber bekliyorum
benımde 4 falandı pekı hangı ılaç vermişti sanaAslında benim tsh çok yüksek değildi 3 4 civarıydı, doktor 2 ve altı olmasını isteriz gebelik isteyenlerde demişti. Benim başka değerlerim yüksek, haşimatoyum.
Evet canım eczanede var kesin al çk fayda saglayacak
Ethorx gibi bir şeydi Canm adı, hala kullanıyorum benbenımde 4 falandı pekı hangı ılaç vermişti sana
Tamam iyi düşünmeye çalışacağımAlışma peste etme canım
iyi düşün iyi olsun canımTamam iyi düşünmeye çalışacağım
Selam kizlaaar...bende bugun bekliyodum adet ama olmadim sizce test yapayimmi cikarmiki yaaaa belirti kendimce var ama psikoljikmidir bilmemm
10 gun once falan yptim negatifti erkenmi davrandm olsa cikarmiydi bilmiyorum ya yine negatif cikcak die cesaret edemiyormmGünün bugünse testte bence çıkar :)
Çok erken denemissin canım hatta bugün bile çıkmayabilir geç döllenme olursa canım10 gun once falan yptim negatifti erkenmi davrandm olsa cikarmiydi bilmiyorum ya yine negatif cikcak die cesaret edemiyormm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?