Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar , Hamile bayanlar ve hamile olmayı bekleyen hanımlar :) inşallah güzel bir gün bizi bekliyordur belki bugün birilerinden iyi haberler alırız
Günaydın canım bugün moralli gördüm seni. Gene yalnız kaldım bugün de ben sıkıntılıyım. Okula gidince belki kafam dağılır.

Hayırlısı olsun canım hiç olmamaktan sürekli bekleyip durmaktan iyidir en azından yeni bir dönem bizi bekliyor diye düşünüyorum adet olunca da:)
aynen canım yaa çok bekledim valla bende dört gözle gelmesini bekliyodum rahatladım valla bide normale dönse tam olcak :)

aynen canım yaa çok bekledim valla bende dört gözle gelmesini bekliyodum rahatladım valla bide normale dönse tam olcak :)
Doktorun bişey dedi mi canım normale dönme süresi için, bir de sadece bu geçtiğimiz ay için mi korunun demişti bundan sonrası serbest mi:)

Bende de tiroid var

Benim de tiroidlerimde nodül var (tiroid bezlerinde kitle düşünün). Tiroid hormanlarını etkilemiyor bendeki bu nodül. Büyümemesi için Euthrox kullanıyorum 10 yıldır.

Benim ailemde tiroid kanseri var, dolayısıyla takipteyim. Ama hemen hemen bu yıllar içinde bu hastalıkla ilgili bir doktor kadar bilgim oldu :) Tiroid rahatsızlıklarının hamileliğe engel olmadığını biliyorum. Eğer hormanlarınız etkileniyorsa (mutlaka TSH, T3, T4 hormanlarınızın takipte olması lazım) bu gebeliğe engel olabiliyor.

Diyelim ki amaliyat olmanız gerekti (tiroid hormanlarınızın tamamı alındı diyelim, ki bu benim için geçerli olabilir yakın zamanda). Bu bile hamile kalmanıza engel değil. Gerekli ilçalarla tiroid hormonlarınız tamamlanabiliyor.

Ama bu konuda içim çok rahat. Gerekli tetkikler ve tedaviler olduktan sonra gebelik için çok büyük problemler değil bunlar. Tebi en iyi bilgiyi doktorunuz verecektir.

4. deneme bu ay bizim de. Yarın doktoruma gidip hangi folik asiti kullanmam gerektiğini soracağım (10 yıldır aynı doktor takip ediyor). Çünkü folik asitlerin iyot içeren veya başka takviyeler içeren bir çok çeşidi var. Kan değerlerinizi bilmeden folik asit kullanmayın derim ben.

Merhaba benim de troid rahatsızlığım var troid kanseriyim...yaklaşık 2.5 yıl önce ameliyat oldum ve şu an hamileyim şükürler olsun...asla ve asla engel değil ama doktorunuzun tecrübeli olması gerekiyor tabi ilaç dozu ayarlandıktan sonra sıkıntı yok...folik asit konusunda gnc kullandım(hamile kalana kadar) ben iyot içermediği için ama şu am folidoce kullanıyorum hamileliğimi öğrendikten sonra...dünyanın sonu değil ki doktorum eğer bir gün kanser olacaksam türü "troid" olsun demişti...size de şifalar diliyorum ve umarım en kısa sürede meleğinize kavuşursunuz...

Doktorun bişey dedi mi canım normale dönme süresi için, bir de sadece bu geçtiğimiz ay için mi korunun demişti bundan sonrası serbest mi:)
canm ilk adete kadar korunun dedi bundan snra serbestiz ama adetin 3. günü kontrole çağırmıştı daha dönüş yapmadı aradım ameliyattaymış bakalım bekliyorum bende cuma gidicem klomen falan verir heralde yinee :)

Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah canım haberdar edersin yine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…