- 14 Nisan 2016
- 341
- 417
- 23
- 38
Geç döllenme Nasıl oluyor?Çok erken denemissin canım hatta bugün bile çıkmayabilir geç döllenme olursa canım
En iyisi bkac gun daha beklemek o zamanÇok erken denemissin canım hatta bugün bile çıkmayabilir geç döllenme olursa canım
Aynen banada öyle bişey vermişti canımEthorx gibi bir şeydi Canm adı, hala kullanıyorum ben
bekle canım haftasonu yaparsan çıkabilir şimdi hormonların yükselmemiştir yaparsın canın sıkılır birkaç gün geçmesi en garantisiEn iyisi bkac gun daha beklemek o zaman
10 gun once falan yptim negatifti erkenmi davrandm olsa cikarmiydi bilmiyorum ya yine negatif cikcak die cesaret edemiyormm
Bugün iyi haber vermeyi çok istedim ama olmadi az önce test yaptım ama negatifGünaydın kızlar , Hamile bayanlar ve hamile olmayı bekleyen hanımlar :) inşallah güzel bir gün bizi bekliyordur belki bugün birilerinden iyi haberler alırız
Günaydın kızlar , Hamile bayanlar ve hamile olmayı bekleyen hanımlar :) inşallah güzel bir gün bizi bekliyordur belki bugün birilerinden iyi haberler alırız
Günaydın canım bugün moralli gördüm seni. Gene yalnız kaldım bugün de ben sıkıntılıyım. Okula gidince belki kafam dağılır.Günaydın kızlar , Hamile bayanlar ve hamile olmayı bekleyen hanımlar :) inşallah güzel bir gün bizi bekliyordur belki bugün birilerinden iyi haberler alırız
Hayırlısı olsun canım hiç olmamaktan sürekli bekleyip durmaktan iyidir en azından yeni bir dönem bizi bekliyor diye düşünüyorum adet olunca da:)Busssraa matsiyahoje kırmızı kart yedim kızlar haber vericem demiştim ya dün pembe bi akıntım oldu şimdide artmasını bekliyorum :))
aynen canım yaa çok bekledim valla bende dört gözle gelmesini bekliyodum rahatladım valla bide normale dönse tam olcak :)Hayırlısı olsun canım hiç olmamaktan sürekli bekleyip durmaktan iyidir en azından yeni bir dönem bizi bekliyor diye düşünüyorum adet olunca da:)
Doktorun bişey dedi mi canım normale dönme süresi için, bir de sadece bu geçtiğimiz ay için mi korunun demişti bundan sonrası serbest mi:)aynen canım yaa çok bekledim valla bende dört gözle gelmesini bekliyodum rahatladım valla bide normale dönse tam olcak :)
Bende de tiroid var
Benim de tiroidlerimde nodül var (tiroid bezlerinde kitle düşünün). Tiroid hormanlarını etkilemiyor bendeki bu nodül. Büyümemesi için Euthrox kullanıyorum 10 yıldır.
Benim ailemde tiroid kanseri var, dolayısıyla takipteyim. Ama hemen hemen bu yıllar içinde bu hastalıkla ilgili bir doktor kadar bilgim oldu :) Tiroid rahatsızlıklarının hamileliğe engel olmadığını biliyorum. Eğer hormanlarınız etkileniyorsa (mutlaka TSH, T3, T4 hormanlarınızın takipte olması lazım) bu gebeliğe engel olabiliyor.
Diyelim ki amaliyat olmanız gerekti (tiroid hormanlarınızın tamamı alındı diyelim, ki bu benim için geçerli olabilir yakın zamanda). Bu bile hamile kalmanıza engel değil. Gerekli ilçalarla tiroid hormonlarınız tamamlanabiliyor.
Ama bu konuda içim çok rahat. Gerekli tetkikler ve tedaviler olduktan sonra gebelik için çok büyük problemler değil bunlar. Tebi en iyi bilgiyi doktorunuz verecektir.
4. deneme bu ay bizim de. Yarın doktoruma gidip hangi folik asiti kullanmam gerektiğini soracağım (10 yıldır aynı doktor takip ediyor). Çünkü folik asitlerin iyot içeren veya başka takviyeler içeren bir çok çeşidi var. Kan değerlerinizi bilmeden folik asit kullanmayın derim ben.
canm ilk adete kadar korunun dedi bundan snra serbestiz ama adetin 3. günü kontrole çağırmıştı daha dönüş yapmadı aradım ameliyattaymış bakalım bekliyorum bende cuma gidicem klomen falan verir heralde yinee :)Doktorun bişey dedi mi canım normale dönme süresi için, bir de sadece bu geçtiğimiz ay için mi korunun demişti bundan sonrası serbest mi:)
sağlık olsun canım benim bu ay sıkı çalışın belki kimyasal gibi bişey olmuştur onun üstüne kolaylıkla hamile kalırsın inşallahBusssraa matsiyahoje kırmızı kart yedim kızlar haber vericem demiştim ya dün pembe bi akıntım oldu şimdide artmasını bekliyorum :))
Döllenme normal süreçten biraz daha gec oluyo yumurtlaman yada daha gec gerçekleşiyor canim normal zamanda degilde biraz daha gec yumurtladiginda gec döllenme oluyorGeç döllenme Nasıl oluyor?
Oldun mu adet canim olmadiysan yap test testte cikmazsada üzülme bikac gun sonra yenilersin testiEn iyisi bkac gun daha beklemek o zaman
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah canım haberdar edersin yine:)canm ilk adete kadar korunun dedi bundan snra serbestiz ama adetin 3. günü kontrole çağırmıştı daha dönüş yapmadı aradım ameliyattaymış bakalım bekliyorum bende cuma gidicem klomen falan verir heralde yinee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?