Merhaba benim de troid rahatsızlığım var troid kanseriyim...yaklaşık 2.5 yıl önce ameliyat oldum ve şu an hamileyim şükürler olsun...asla ve asla engel değil ama doktorunuzun tecrübeli olması gerekiyor tabi ilaç dozu ayarlandıktan sonra sıkıntı yok...folik asit konusunda gnc kullandım(hamile kalana kadar) ben iyot içermediği için ama şu am folidoce kullanıyorum hamileliğimi öğrendikten sonra...dünyanın sonu değil ki doktorum eğer bir gün kanser olacaksam türü "troid" olsun demişti...size de şifalar diliyorum ve umarım en kısa sürede meleğinize kavuşursunuz...
Çok sevindim adınıza :) Sağlıkla miniğinizi kucağınıza alın inşallah :)
Annem, anneannem, teyzem ve halam tiroid kanseriydi. Hepsi iyileşti. Hatta annem atom tedavisi gördükten hemen sonra hamile kalmıştı :)
Folik asit konusunda endişelerim var sadece. Doktor iyotlu tuz kullanmamı istemişti. Bu folik asitte de geçerli olabilir diye yarın doktoruma sorma kararı aldım. Yanlış bir şey de kullanıp vücut dengemi bozmak istemem doğrusu. Inofolic, gnc ve folio benim de en çok duyduğum folik asitler. Bakalım hangisini önerecek?
Teşekkür ederim desteğiniz için.
ederm canm ederim sendende güzel haberler inşallah :)Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah canım haberdar edersin yine:)
bu ay tedbiri elden bırakmıcam zaten canm :))) ay seninde baya az kalmışşş yaaaa inşallah rahatca ve sağlıkla al bebişini kucagına :)sağlık olsun canım benim bu ay sıkı çalışın belki kimyasal gibi bişey olmuştur onun üstüne kolaylıkla hamile kalırsın inşallah
23 gün kaldı canım sezeryan olcam.bu ay tedbiri elden bırakmıcam zaten canm :))) ay seninde baya az kalmışşş yaaaa inşallah rahatca ve sağlıkla al bebişini kucagına :)
Canim kusura bakma yazamadım gittim cumartesi erkek dedi sana nededi doktorBende cuma günü gideceğim, merak ettim cinsiyetini benide etiketle dönüşte :)
Canim kusura bakma yazamadım gittim cumartesi erkek dedi sana nededi doktor
Evet bende gidicem 3 hafta sonra 17 haftalık mis cumartesi gittiğimde dörtlü tarama yaptırdık cumartesi alicam sonucunuHadi gözün aydın :) Bende gittim bir sorun yok çok şükür. Detaylı ultrason olcak 2 hafta sonra bakalım
merhabalar geçmiş olsun benimde troidlerimde hormonel olarak bozukluk var 2010 senesinden beri tedavi görüyorum hipertroidi tedavisi nodul yok ve doktorum folio yazdı bana dün alacaktım kurunun üstünde iyot yazıyor benimde iyot kullanmamam lazım gerçi kontrol için gittiğimde tshım olması gereken düzeydeydi o nedenle mi yazdı acaba diye düşündüm sormadan da kullanmak istemiyorum sizde iyice danışın iyotlu tuz önerildiyse size folio yazabilir...Çok sevindim adınıza :) Sağlıkla miniğinizi kucağınıza alın inşallah :)
Annem, anneannem, teyzem ve halam tiroid kanseriydi. Hepsi iyileşti. Hatta annem atom tedavisi gördükten hemen sonra hamile kalmıştı :)
Folik asit konusunda endişelerim var sadece. Doktor iyotlu tuz kullanmamı istemişti. Bu folik asitte de geçerli olabilir diye yarın doktoruma sorma kararı aldım. Yanlış bir şey de kullanıp vücut dengemi bozmak istemem doğrusu. Inofolic, gnc ve folio benim de en çok duyduğum folik asitler. Bakalım hangisini önerecek?
Teşekkür ederim desteğiniz için.
Olmadim canim ya ama akintim cok var adet oldm saniyorum gidiyrm lavboya bakyrm beyaz akinti bu belirtmi sence yaOldun mu adet canim olmadiysan yap test testte cikmazsada üzülme bikac gun sonra yenilersin testi
Sen nasil ogrendin yazabilirmsn canm belirtiylemi yoksa gecikmeylemi test yaltin yardmci olurmsn rica etsem10gün önce çıkmaz çok uzun canım.
Akinti olur gebelikte canim adet olacagin zaman kupkuru olursun yaptin mi testOlmadim canim ya ama akintim cok var adet oldm saniyorum gidiyrm lavboya bakyrm beyaz akinti bu belirtmi sence ya
Akinti bayaga var bide adet oluverckmsm gibi aralikli agrilar var daha yapmadm aksam yalicam insallahAkinti olur gebelikte canim adet olacagin zaman kupkuru olursun yaptin mi test
adet olcagın zaman akıntı ck fazla olur eger gebelık varsa arkadasım kupkuru oluyorsun adet zamanı bn sahsen oyle oldumAkinti bayaga var bide adet oluverckmsm gibi aralikli agrilar var daha yapmadm aksam yalicam insallah
Herkezde degisiyor demekki.adet olcagın zaman akıntı ck fazla olur eger gebelık varsa arkadasım kupkuru oluyorsun adet zamanı bn sahsen oyle oldum
merhabalar geçmiş olsun benimde troidlerimde hormonel olarak bozukluk var 2010 senesinden beri tedavi görüyorum hipertroidi tedavisi nodul yok ve doktorum folio yazdı bana dün alacaktım kurunun üstünde iyot yazıyor benimde iyot kullanmamam lazım gerçi kontrol için gittiğimde tshım olması gereken düzeydeydi o nedenle mi yazdı acaba diye düşündüm sormadan da kullanmak istemiyorum sizde iyice danışın iyotlu tuz önerildiyse size folio yazabilir...
Total troidektomi oldum yani troidlerim tamamen alındı ve atım tedavisi gördüm 27 yaşında ve nişanlıydım...günlerce ağladım anne olamayacağım diye...ama şükürler olsun mucizem benimle :) çok teşekkür ediyorum sizde inşallah en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız mucizenizi...hiçbir zaman olumsuzu getirmeyin aklınıza...rica ederim ne demek sormak istediğiniz birşey olursa ki siz gerçi benden daha tecrübelisiniz :) her zaman buralardayım...
kesinlikle değişiyor hamilelikte değerler bebekle paylaşınca sizde az bende çok Allah'ın işi işte hepimiz ayrı sınavlardan geçiyoruz. İnşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz başka bir şey istemiyorum artık ilaçlarla bir şekilde dengelerizSize de çok geçmiş olsun, teşekkürler. Olabilir evet, folio'nun iyotsuz çeşidi de var. Ama muhtemelen bana iyotlu bir folik asit önerecek. Nodül olduğundan dolayı büyümemesi için TSH'ımın hep 1'in altında olmsı gerekiyor benimde. Hamilelikte dengeler bozulur mu bilemiyorum. Sanırım sürekli takipte olunması gerekiyor. Çünkü annedeki tirod hormonu bebekteki beyin gelişmini etkileyen bir hormon.
Bakalım, hayırlısı olsun. İnşallah miniklerimiz bizimle olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?