- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Gerçekten baya az kalmış Allah sağlıklı bi doğum güzel bi ömür nasip etsin evladına23 gün kaldı canım sezeryan olcam.
amin inşallah teşekkür ederim
Amin canım hepimize inşallahGerçekten baya az kalmış Allah sağlıklı bi doğum güzel bi ömür nasip etsin evladına
Baya şişti mi karnın heyecanlı mısınAöin canım hepimize inşallah
Evet ilk canım. Bi boş gebeliğim var sonra hemen arkasından geldi kızım. iki sene bekledik kızımızı çok şükür sonunda geldi.Baya şişti mi karnın heyecanlı mısınilk bebeğin mi
Bende bekliyorum çıksın diye ama daha çok erken ay maşallah size sağlıklı kucağına al inşallah sağ salim Allah'ın izniyle bizde görürüz o günleri inşallah ay bende çok heyecanlanırım ya korku var mıEvet ilk canım. Bi boş gebeliğim var sonra hemen arkasından geldi kızım. iki sene bekledik kızımızı çok şükür sonunda geldi.
İmzama bakma 35 haftalığım aslında ama sezaryen günüm belli olduğu için doğumu o güne yazdım. 8aylık hamile nasıl olursa öyleyim kocaman bi karnım var. Nasıl bir heyecan anlatamam.gün belli olunca içim hopladı zaten her gün bakıyorum kaç günüm kaldı diye.hamileliğim çok zor geçti ve geçiyor yine de bi yandan bebişimden ayrılmak istemiyorum. bi yandan da sağ salim kucağıma alıp büyütmek istiyorum çok karışık ama çok güzel duygular. Benim 20. haftaya kadar göbeğim çıkmamıştı çok heves ediyodum göbeklilere şimdi kocaman oldu çok şükür:)doğuma az kaldı dua edin bana nolur bebeğim sağlıkla gelsin inşallah
Ben adet zamani kupkuru olurum sen nasil olursun dikkat ettin mi hic önceden nasıldı sonucu paylas bizimleAkinti bayaga var bide adet oluverckmsm gibi aralikli agrilar var daha yapmadm aksam yalicam insallah
Hakkında hayırlısı inş cnm rabbim Başkà işlemlere gerek kalmadan tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin .bebis olunca da hemen yaz cnm inan çok sevinirimÇok üzüldüm canım herseyde bi hayır vardır ins en kısa zamanda ugraslarimizin sonucu olumlu olur ben çift rahim ameliyati oldum düşüklerimin sebebi çift rahim benim birde çift vajinada varmış ameliyat sırasında farketmis doktor onuda tek yapmış bakalim nasip bi ameliyat daha gerekebilirde dedi ben şansımı deneyeceğim olmazsa film cektirip bakulacak ameliyat yada degil karar verilecek
Inşallah görürsünüz canım allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Ben doğumdan korkmuyorum normal şansım olsaydı normal yapıp çıkçaktım şimdi malesef bebeğimin akciğerinde bi sorun var belki ameliyat olma ihtimali var o yüzden mecburi sezeryan olucam. Sezeryana da girer çıkarım allahın izniyle bebeğimin sağlığından başka korkum yok çok şükür. Akışına bıraktım ben normal yapabilseydim sancım başlayınca gider pıtlatırdım bebeği :))) sen de oluruna bırak doğal bir süreç bu sonuçtaBende bekliyorum çıksın diye ama daha çok erken ay maşallah size sağlıklı kucağına al inşallah sağ salim Allah'ın izniyle bizde görürüz o günleri inşallah ay bende çok heyecanlanırım ya korku var mısezaryen kendin mi istedin
Aynn cnm hayırlı değilmiş demekki .rabbim hayırlı zamanda nasip edicek inş .yok canm ben hala adet olmayı bekliyorum doktorumun asistanına notbıraktım dönünce arasın beni diye bakalım ne yapıcak bilmiyorumolsun üzülme canm hayırlısı neyse rabbim onu versin
Aa geçmiş olsun Can'ım inşallah iyi olur bebişinInşallah görürsünüz canım allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Ben doğumdan korkmuyorum normal şansım olsaydı normal yapıp çıkçaktım şimdi malesef bebeğimin akciğerinde bi sorun var belki ameliyat olma ihtimali var o yüzden mecburi sezeryan olucam. Sezeryana da girer çıkarım allahın izniyle bebeğimin sağlığından başka korkum yok çok şükür. Akışına bıraktım ben normal yapabilseydim sancım başlayınca gider pıtlatırdım bebeği :))) sen de oluruna bırak doğal bir süreç bu sonuçta
canm bu ay olmazsa yılmak yok, önümüzdeki aylar devam edeceğiz çalışmalara :)Bugün iyi haber vermeyi çok istedim ama olmadi az önce test yaptım ama negatif
moralli olmaya çalışıyorum aslında, çok dengesiz ruh halleri içindeyim :)Günaydın canım bugün moralli gördüm seni. Gene yalnız kaldım bugün de ben sıkıntılıyım. Okula gidince belki kafam dağılır.
iki sene herhangi bir tedavi gördün mü canım?Evet ilk canım. Bi boş gebeliğim var sonra hemen arkasından geldi kızım. iki sene bekledik kızımızı çok şükür sonunda geldi.
İmzama bakma 35 haftalığım aslında ama sezaryen günüm belli olduğu için doğumu o güne yazdım. 8aylık hamile nasıl olursa öyleyim kocaman bi karnım var. Nasıl bir heyecan anlatamam.gün belli olunca içim hopladı zaten her gün bakıyorum kaç günüm kaldı diye.hamileliğim çok zor geçti ve geçiyor yine de bi yandan bebişimden ayrılmak istemiyorum. bi yandan da sağ salim kucağıma alıp büyütmek istiyorum çok karışık ama çok güzel duygular. Benim 20. haftaya kadar göbeğim çıkmamıştı çok heves ediyodum göbeklilere şimdi kocaman oldu çok şükür:)doğuma az kaldı dua edin bana nolur bebeğim sağlıkla gelsin inşallah
bildiğim kadarıyla çift çizgiden sonra yumurtlama oluyor ama ne kadar sonra tam bilmiyorum 24 36 saat içinde olabilirKIZLAR AKLIMA TAKILAN BİR ŞEY VAR ŞİMDİ OVULASYON TESTINDE ÇİFT CİZGİYİ YAKALADIĞIMIZDA YUMURTLAMIŞ MI OLUYORUZ YOKSA ÇİFT CIZGIYI YAKALADIĞIMIZDA ERTESI GUN MU FALAN YUMURTLUYORUZ ANLAYAMIYORUM
Ins canım yumurtlama zamanini degerlendirdik bakalim sonuc ne olacak haber veririm tabi canim sendende güzel haberler alırız inşHakkında hayırlısı inş cnm rabbim Başkà işlemlere gerek kalmadan tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin .bebis olunca da hemen yaz cnm inan çok sevinirim
Tedavi görmedim canım sorun eşimdeydi kürler vs yaptıkcanm bu ay olmazsa yılmak yok, önümüzdeki aylar devam edeceğiz çalışmalara :)
moralli olmaya çalışıyorum aslında, çok dengesiz ruh halleri içindeyim :)
iki sene herhangi bir tedavi gördün mü canım?
bildiğim kadarıyla çift çizgiden sonra yumurtlama oluyor ama ne kadar sonra tam bilmiyorum 24 36 saat içinde olabilir
Olmaz canım bebeğinin iyiliği için içmen lazım. Hangisini içiyosun? Değiştirebilirsin folic1 var küçük daha kolay yutuluyorHamile olan arkadaşlar merhaba size daniscagim bir konu var ben hap içerken aşırı migdembulaniyor folik asit hapını icemiyorum yani icmesemne olur
arkadaslar bilen biri cevab verebilirmi banaMerhaba arkadaslar bugun doktora gittim keseyi gördü ama bebegi goremedim haftaya gel dedi kac haftalik hic bir bilgi vermedi kese gozukuyorsa sizce kac haftaliktir bat 24 gun gecti gec dollenmeden olabilir dedi bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?