Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

istersen baska doktora da git tatlim

Günaydın hanımlar ne zamandır giremedim çünkü bebek yapmayı erteledik burdaki arkadaşlardan çok sevdiğim bir kaç tatlişko vardı onlar aklıma geldi dedim bakayım hamile kala bildiler mi diye çok şükür 2si kalmış sevgili mrveee28 ve
elma_sekerim01 çok tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yalnız benim kuzucum hiranur3419 um senden de güzel haberler bekliyorum canım benim en kısa zamanda müjdeyi ver bize inşallah

Gunaydin canim adet oldum
Günaydın canım hayırlısı olsun bendede iki gündür adet sendromu var agrilarim oluyo çok hafif daha çok erken adet ağrılarının başlaması erken mi olacagim acaba normalde geciktigi olur erken geldigi olmaz hic ama anlam veremedim

Adetime 10 gün var 12sinde adet günüm ama sanki adet olacam adet sendromuna girdim resmen ve adet ağrısı çekiyorum Sanırım erkenden adet olacağım normalde erken adet olmam tam gününde olurum

Sen nasil ogrendin yazabilirmsn canm belirtiylemi yoksa gecikmeylemi test yaltin yardmci olurmsn rica etsem
Ben reglmden 10 gün önce belirti yaşamaya başladım..
Sabahları iştahsızlık ve hafif bulantı
Kasık ağrısı
Gaz sorunu
İdrarda koyuluk
Reglm 3/4 gün varken idrar testinde silik çizgi ile öğrendim.
Bunlar aklıma gelenler, herkeste belirti olmayabiliyor.

Benimde ayni sorunlarim var acaba tutmus olabilir mi bendede

Merhaba arkadaslar bugun doktora gittim keseyi gördü ama bebegi goremedim haftaya gel dedi kac haftalik hic bir bilgi vermedi kese gozukuyorsa sizce kac haftaliktir bat 22 gun gecti gec dollenmeden olabilir dedi bide

Belli olmuyor canım, değişebiliyor herkeste. Bhcg kaç çıktı?

Selam kızlar nasılsınız ? Bugün tam 18 haftalık olduk şükür fakat benim pazar günü kullandığım ilaçlar bitti şuan hiç ilaç kullanmıyorum dr. Randevum da ayın 13n de beklemelimiyim yoksa dr.a gitmelimiyim acaba kararsız kaldım

Benim de adete 8-9 gün kala adet agrim basladi ara ara bir de adet olacagima yakin bir tane sivilce çıkardı simdi kocaman kocaman 3-4tane sivilce cikti. Hatra esim sende boyle sivilce cikmazdi dedi. Adetim duzenlidir ben de anlamadim canim ayni şeyleri yasiyoruz bakalim sonuc ne olacak

Adetime 10 gün var 12sinde adet günüm ama sanki adet olacam adet sendromuna girdim resmen ve adet ağrısı çekiyorum Sanırım erkenden adet olacağım normalde erken adet olmam tam gününde olurum
Benimde adete 10 gün varken ağrılarım başlamıştı ve aşırı gazda vardı ama agrılarımı tarif edicek olursam sanki o an adet olmuşum gibiydi 10 dk sonra hiç bişi yok gibi geçiyodu batma dedikleri şey bu sanırım umarım güzel haberler alırsın cnm

Ben de ağrı yaşıyorum erkenden. Geçen pazartesinden beri ama daha önce de bir kez böyle oldu pek umutlu değilim

Benimde adetim düzenli anlamadim hic birde bacaklarim sismeye başladı benim istahsizlik var karnim gurul gurul gaz oluyo

Ins benim istahsizlik gaz adet agrisinin yanisira birde bacaklarim sisiyo

Herkez de belirtiler farklıdır canım bilemiyorum o yuzden mesela benim hiç bulantım iştahsızlık olmadı onun dışında gün içinde de pek bi halsizliğim yoktu sadece akşamları baya erken uyumaya başlamıştım bazen 8-30 bazen 9 da :) genede gebeliğe yormadım tabi yoktur diye adet gecikmesinden 4 gün sonra öğrendim şükür

Gunaydin arkadaslar. Ya bebek arabasi ile ilgili alanlar arastiranlar var mi. Ttavel sistem olanlardan bakiorum da cok pahali yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…