istersen baska doktora da git tatlimCanim doktora gittigimde adetim yeni bitmişti 15 gündür falan kullaniyorum. O zaman hamilelik olmayinca doktora bisey söylemedim. Hamile oldugumu ogrenirsem birakirim diye düşündüm sonra icime sinmedi sana sormak istedim. Burun tıkanıklığı cok fazla ilaç ise yariyor mu onu da anlamadım.
Sağol canım gideyim olmazsaistersen baska doktora da git tatlim
Gunaydin canim adet oldumBen adet zamani kupkuru olurum sen nasil olursun dikkat ettin mi hic önceden nasıldı sonucu paylas bizimle
Günaydın canım hayırlısı olsun bendede iki gündür adet sendromu var agrilarim oluyo çok hafif daha çok erken adet ağrılarının başlaması erken mi olacagim acaba normalde geciktigi olur erken geldigi olmaz hic ama anlam veremedimGunaydin canim adet oldum
Evet bende gidicem 3 hafta sonra 17 haftalık mis cumartesi gittiğimde dörtlü tarama yaptırdık cumartesi alicam sonucunu
Ben reglmden 10 gün önce belirti yaşamaya başladım..Sen nasil ogrendin yazabilirmsn canm belirtiylemi yoksa gecikmeylemi test yaltin yardmci olurmsn rica etsem
Benimde ayni sorunlarim var acaba tutmus olabilir mi bendedeBen reglmden 10 gün önce belirti yaşamaya başladım..
Sabahları iştahsızlık ve hafif bulantı
Kasık ağrısı
Gaz sorunu
İdrarda koyuluk
Reglm 3/4 gün varken idrar testinde silik çizgi ile öğrendim.
Bunlar aklıma gelenler, herkeste belirti olmayabiliyor.
Merhaba arkadaslar bugun doktora gittim keseyi gördü ama bebegi goremedim haftaya gel dedi kac haftalik hic bir bilgi vermedi kese gozukuyorsa sizce kac haftaliktir bat 22 gun gecti gec dollenmeden olabilir dedi bide
Benim de adete 8-9 gün kala adet agrim basladi ara ara bir de adet olacagima yakin bir tane sivilce çıkardı simdi kocaman kocaman 3-4tane sivilce cikti. Hatra esim sende boyle sivilce cikmazdi dedi. Adetim duzenlidir ben de anlamadim canim ayni şeyleri yasiyoruz bakalim sonuc ne olacakGünaydın canım hayırlısı olsun bendede iki gündür adet sendromu var agrilarim oluyo çok hafif daha çok erken adet ağrılarının başlaması erken mi olacagim acaba normalde geciktigi olur erken geldigi olmaz hic ama anlam veremedim
Benimde adete 10 gün varken ağrılarım başlamıştı ve aşırı gazda vardı ama agrılarımı tarif edicek olursam sanki o an adet olmuşum gibiydi 10 dk sonra hiç bişi yok gibi geçiyodu batma dedikleri şey bu sanırım umarım güzel haberler alırsın cnmAdetime 10 gün var 12sinde adet günüm ama sanki adet olacam adet sendromuna girdim resmen ve adet ağrısı çekiyorum Sanırım erkenden adet olacağım normalde erken adet olmam tam gününde olurum
Ben de ağrı yaşıyorum erkenden. Geçen pazartesinden beri ama daha önce de bir kez böyle oldu pek umutlu değilimAdetime 10 gün var 12sinde adet günüm ama sanki adet olacam adet sendromuna girdim resmen ve adet ağrısı çekiyorum Sanırım erkenden adet olacağım normalde erken adet olmam tam gününde olurum
Benimde adetim düzenli anlamadim hic birde bacaklarim sismeye başladı benim istahsizlik var karnim gurul gurul gaz oluyoBenim de adete 8-9 gün kala adet agrim basladi ara ara bir de adet olacagima yakin bir tane sivilce çıkardı simdi kocaman kocaman 3-4tane sivilce cikti. Hatra esim sende boyle sivilce cikmazdi dedi. Adetim duzenlidir ben de anlamadim canim ayni şeyleri yasiyoruz bakalim sonuc ne olacak
Ins benim istahsizlik gaz adet agrisinin yanisira birde bacaklarim sisiyoBenimde adete 10 gün varken ağrılarım başlamıştı ve aşırı gazda vardı ama agrılarımı tarif edicek olursam sanki o an adet olmuşum gibiydi 10 dk sonra hiç bişi yok gibi geçiyodu batma dedikleri şey bu sanırım umarım güzel haberler alırsın cnm
Bende umutlanmayi istemiyorum aslinda pek hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum hakkimizda hayirlisi olsun ins canımBen de ağrı yaşıyorum erkenden. Geçen pazartesinden beri ama daha önce de bir kez böyle oldu pek umutlu değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?