Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bulantim yok halsizlikte cok yok zaten calistigim icin yorgun oluyorum gebelige yormak istemiyorum üşüttüm herhalde diyorum umutlanmamak icin ama icimi kemiriyo bisey yinede canım

Bulantim yok halsizlikte cok yok zaten calistigim icin yorgun oluyorum gebelige yormak istemiyorum üşüttüm herhalde diyorum umutlanmamak icin ama icimi kemiriyo bisey yinede canım
Hmm biraz daha bekle bakalım sonra test yaparsın cnm çok erken yapma varsa bile çıkmazsa üzülürsün geç döllenme olabilir çünkü bende öle olmuştu hayırlısı olsun :)

KIZLAR BUGUN HASTANEYE GIDICEM CALIŞIYOR OLDUĞUM ICIN AKŞAM GIDICEM TROIT B12 İDRAR YOLU İLTİHABI VS VARDI GENEL BIR TAHLIL OLMAK ICIN INŞALLAH BIR SORUN YOKTUR ...

canım akşam gideceksin ama çoğu tahlil açken yapılıyor nasıl olacak o işyerinden 1-2 saatliğine izin alıp yaptıramaz mısın sabahtan birde gebelik düşündüğünüde söyle onun için detaylı yapsınlar

Gunaydin arkadaslar. Ya bebek arabasi ile ilgili alanlar arastiranlar var mi. Ttavel sistem olanlardan bakiorum da cok pahali yaaa.

1 yaşına kadar bebek arabası değilde kanguru öneririm ama ergonomik bir kanguru boba ergobaby momfortbaby olabilir. eğer şahsi arabanız yoksa ve otobüse binme gibi durumunuz varsa zaten bebek arabası kullananların hali içler acısı. 1 yaşına kadar en mantıklısı kanguru hatta oturmaya başlayana kadar sling bile olabilir hamile kalır kalmaz bir tane sling almayı düşünüyorum kısmet olursa hem bebeği sakinleştirmek için hem anne bebek iletişimi için çok güzel bir ürün

Her ay umutlaniyorum bosa çıkıyor ondan gene hayal kirikligina ugruycam diye umutlanmak yok diyorum kendi kendime ama icten ice de cok istiyorum
bende hep öyle diyorum hatta herkese çok takma kafana diyorum ama reglim 28 mayısta bitti 31inde ilişki oldu dün vücudumu o kadar dinledim ki ay kasığımda batma var yumurta mı dölleniyor acaba ay belime ağrı girdi kesin dölleniyor belirtileri bunlar falan derken buluyordum hep kendimi. hamile kalmam için imkansız bir gün yani ne kadar çok istersek o kadar çok düşünüyoruz galiba

Kızlar adetten3 gün sonra test yaptirdim314.5 çıkmıştı ondan beş gün sonra yaptirdim2256 çıktı sizce normal mi kese ve kalp atışı için2 hafta sonra gidicem hastaneye

Peki arastirdin mi hic uygun model fln bende onlara bakiyim :)
Aslında pek araştırmadım cnm eşim bebe sektöründe olduğu için böle şeylere para vermiycem ama genel olarak çok pahalı sana tavsiye ediceğim tek şey int yada magzalara bakma eger imkanınız varsa ve peşin alıcaksanız toptan yerlere bakmanı öneririrm arada 200 tl lik fark oluyo çünkü ben zaten hemen almayıda düşünmüyorum kışa denk geliceği için puset işimizi görebilir belli bi.süre nisan mayıs gibi almak daha mantıklı gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…