Evet çok pahalı malesef ya bende bakmıştımGunaydin arkadaslar. Ya bebek arabasi ile ilgili alanlar arastiranlar var mi. Ttavel sistem olanlardan bakiorum da cok pahali yaaa.
Bulantim yok halsizlikte cok yok zaten calistigim icin yorgun oluyorum gebelige yormak istemiyorum üşüttüm herhalde diyorum umutlanmamak icin ama icimi kemiriyo bisey yinede canımHerkez de belirtiler farklıdır canım bilemiyorum o yuzden mesela benim hiç bulantım iştahsızlık olmadı onun dışında gün içinde de pek bi halsizliğim yoktu sadece akşamları baya erken uyumaya başlamıştım bazen 8-30 bazen 9 da :) genede gebeliğe yormadım tabi yoktur diye adet gecikmesinden 4 gün sonra öğrendim şükür
Hmm biraz daha bekle bakalım sonra test yaparsın cnm çok erken yapma varsa bile çıkmazsa üzülürsün geç döllenme olabilir çünkü bende öle olmuştu hayırlısı olsun :)Bulantim yok halsizlikte cok yok zaten calistigim icin yorgun oluyorum gebelige yormak istemiyorum üşüttüm herhalde diyorum umutlanmamak icin ama icimi kemiriyo bisey yinede canım
Benim de sol tarafimda gaz var ve sol kasigimda bir ağırlık hissediyorum. Bata son 4 ama pek umudum yokBenimde adetim düzenli anlamadim hic birde bacaklarim sismeye başladı benim istahsizlik var karnim gurul gurul gaz oluyo
Ins canım çok istiyorum aslındaHmm biraz daha bekle bakalım sonra test yaparsın cnm çok erken yapma varsa bile çıkmazsa üzülürsün geç döllenme olabilir çünkü bende öle olmuştu hayırlısı olsun :)
Neden umudun yokBenim de sol tarafimda gaz var ve sol kasigimda bir ağırlık hissediyorum. Bata son 4 ama pek umudum yok
Her ay umutlaniyorum bosa çıkıyor ondan gene hayal kirikligina ugruycam diye umutlanmak yok diyorum kendi kendime ama icten ice de cok istiyorumNeden umudun yok
KIZLAR BUGUN HASTANEYE GIDICEM CALIŞIYOR OLDUĞUM ICIN AKŞAM GIDICEM TROIT B12 İDRAR YOLU İLTİHABI VS VARDI GENEL BIR TAHLIL OLMAK ICIN INŞALLAH BIR SORUN YOKTUR ...
Gunaydin arkadaslar. Ya bebek arabasi ile ilgili alanlar arastiranlar var mi. Ttavel sistem olanlardan bakiorum da cok pahali yaaa.
bende hep öyle diyorum hatta herkese çok takma kafana diyorum ama reglim 28 mayısta bitti 31inde ilişki oldu dün vücudumu o kadar dinledim ki ay kasığımda batma var yumurta mı dölleniyor acaba ay belime ağrı girdi kesin dölleniyor belirtileri bunlar falan derken buluyordum hep kendimi. hamile kalmam için imkansız bir gün yaniHer ay umutlaniyorum bosa çıkıyor ondan gene hayal kirikligina ugruycam diye umutlanmak yok diyorum kendi kendime ama icten ice de cok istiyorum
Bende umutlanmak istemiyorum akışına biraktim artıkHer ay umutlaniyorum bosa çıkıyor ondan gene hayal kirikligina ugruycam diye umutlanmak yok diyorum kendi kendime ama icten ice de cok istiyorum
Ben de bu ay digerlerine gore daha rahatim hayirlisi inşallahBende umutlanmak istemiyorum akışına biraktim artık
Peki arastirdin mi hic uygun model fln bende onlara bakiyim :)Evet çok pahalı malesef ya bende bakmıştım
İnşallah canim yaaa tek ben degil hepimiz sevinelim bu mübarek ayda. Burda kendimi yalniz hissetmiyorum sizlerin sayesinde.Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın :)beren20 Canım inşallah sevindirirsin bizi bu ay. Bekleyelim bakalım
Benimde yok du ikili teste sorun istersen yaptırma dedi banada eşim yaptiralim dediBenden 4lü tarama istemdi doktorum, 2testte risk görmediği için.
Kızlar adetten3 gün sonra test yaptirdim314.5 çıkmıştı ondan beş gün sonra yaptirdim2256 çıktı sizce normal mi kese ve kalp atışı için2 hafta sonra gidicem hastaneye
Aslında pek araştırmadım cnm eşim bebe sektöründe olduğu için böle şeylere para vermiycem ama genel olarak çok pahalı sana tavsiye ediceğim tek şey int yada magzalara bakma eger imkanınız varsa ve peşin alıcaksanız toptan yerlere bakmanı öneririrm arada 200 tl lik fark oluyo çünkü ben zaten hemen almayıda düşünmüyorum kışa denk geliceği için puset işimizi görebilir belli bi.süre nisan mayıs gibi almak daha mantıklı gibi :)Peki arastirdin mi hic uygun model fln bende onlara bakiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?