Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

nisan ayının 4 de kahverengi akıntım oldu sonra 6 sında lavobada petçeteye ful kırmızı kan oldu peçete koydum 2 dakka sonra kırmızı kan doluydu yine sonrasabahına bitmiş gibi az kan geldi ama tamkırmızı değildi kahverengi akıntı 6 gün sürdü bu adet mi yerleşme kanaması

Test yapmadın mı canım sanırım nisandan sonra bidaha adet olmadın ?

15 test yaptım farklı markada negatif çıktı hepsi çok stres yaptım mayıs ayında tarlusal içtim adet oldum şimdi hamile oksaydım tarlusal içince ader olmazmıydı olurmuydu

15 test yaptım farklı markada negatif çıktı hepsi çok stres yaptım mayıs ayında tarlusal içtim adet oldum şimdi hamile oksaydım tarlusal içince ader olmazmıydı olurmuydu
kanda baktırmadınmı gebeliğine yani sadece evde mi negatif gördün. pco hastası bir arkadaşım da söktürücüden yaklasık 20 gün snra adet görmüştü acaba cok mu stres yapıyosun?

Tarsual 'ı hiç kullanmadım aslında pek bi bilgim yok canım ama arkadaşım kullanmıştı adet söktürücü pek bi etki etmedi olamadı yinede dr.a git bence ihmal etme belki başka bişeydir pko - kist gibi onlarda gecikme yapar bu kadar stres yapma canım

Çok stres yaptım bide ben bekarım bu yüzden aşırı stres taptım adetlerimde hep düzensizdi ama böylesi ilk defa oldu ilşkide yaşaöadım arkadsn sürtünmede zevk suyundan olma ihtimali varmı yaptığım büyük hata biliyorum ama

Tarlusal içince oldum hasta şimdi tek sorum eğer hamile olsaydım adet olur mu bu ilaç içtiğim için hamilelik var diye olmazmıydı

Evet nprmal canım korkma gayet güzel yükselmiş 1500 den sonra genelde kese görülür ama sen bekle hem kalp hemde kesyi görürsün o zaman

Anladım canım bende öyle düşünüyorum kalpini duymaya gittigim zaman ikisi olsun benim geçen hafta kasık ağrıları vardı bu hafta daha az ara ara var normal değil mi bu bazen hamile degilmisim gibi geliyor bana midemde ara ara bulanıyor ama tiksinme gibi genel olarak

Hayır zevk suyundan hamile kalmazsınn merak etme yoktur

ay inanmıyorum bu dediğim arkadaşta nişanlısıyla aynen böyle sürtünme yaşamıştı ve her gün onu yoktur diye rahatlatmaya çalışıyodum :) yoktur canm o kadar kolay değil hamile kalmak yani zevk suyundan bişi olacağını sanmam. seninki stresten uzuyor şuan. ben mesela tarlusal içtiğimde 1 hafta içinde oldum (evliydim hamile kalma gibi bir korkum yoktu zaten istiyorduk) ama şimdi sen korkuyosun aynı arkadaşım gibi bence sakin ol vücudunu rahat bırak görüceksin hamile değilsin bence.

Peki sen kullandın hasta oldun mu arkadşının bişeyi çıktımı hamilelik yokmuymuş ondada aynımı benle yaşadığı

Normal canım o hamile değilmişsin gibi hissetmen bende başta öle hissetmiştim başlarda agrı oluyo sonra azalıyo ben 8 haftalıkken tamamen agrılarım geçmişti çok nadir di yani ağrı olması merak etme

Tarlusal kullanıp hasta oldum bende işte tek merak ettiğim eğer hamile olsaydım adet olmamam gerekmezmi bu ilaçı içsende

Peki sen kullandın hasta oldun mu arkadşının bişeyi çıktımı hamilelik yokmuymuş ondada aynımı benle yaşadığı
canm arkadaşımda yokmuş bendede yokmuş o benden biraz gec adet oldu cok stres yaptığı için ben hemen oldum. sen adet oldunmu? olduysan neden korkuyosun birşey yok demektir bu zaten. hamile kalsan olmazdın.

Tarlusal içipte adet oldum ondan şimdi bu adet söktürücü ya hamile oluncada bunu içince ader söktürücü olduğu için adet olur mu ondan takıldı kafama yoksa hamile olsan işe yaramaz mı bu ilaç

Tarlusal içipte adet oldum ondan şimdi bu adet söktürücü ya hamile oluncada bunu içince ader söktürücü olduğu için adet olur mu ondan takıldı kafama yoksa hamile olsan işe yaramaz mı bu ilaç
yok ya hamile olup içip te adet olmayan çok insan var hatta düşük yapmaktan korkuyolardı burda vardı bir grup ama adını hatırlamıyorum. hamile olsan adet olmazdın rahat ol hamile falan değilsin sen.

O kadae çok stres yaptım ki mayısta bu hapı içmesem hasta olamazdım yerleşme kanaması falan diyolar ama o açık pembe haverengi olurmuş acaba byle bişey mi dedim ama bende kığkırmızı baya fazla kan gelince o olamaz dedim strsten kusmalar bile yaşasım aklıma geldikçe midem kalkıypdu düşünmediğim zaman hiç bişeyim yok gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…