- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
6. haftadan itibaren bebeğin kalp atışı duyulur canım hayırlısıylaTeşekkür ederim kalbini2hafta sonra duyabiliriz degil mi aile hekimi öyle dedi ama normal kadın doğuma gitmedim daha
Canim 4 buçuk ayda kaç Külo aldın söylemekten çekinmezsen sordum ama kusura bakmaBenden 4lü tarama istemdi doktorum, 2testte risk görmediği için.
6. haftadan itibaren bebeğin kalp atışı duyulur canım hayırlısıyla
Canim 4 buçuk ayda kaç Külo aldın söylemekten çekinmezsen sordum ama kusura bakma
Çekinmem :)
6 kilo aldım ben canım, 1 hafta sonra 5.ayım bitiyor.
İyi almissin bende 6 buçuk kilo aldımÇekinmem :)
6 kilo aldım ben canım, 1 hafta sonra 5.ayım bitiyor.
Canım sen adet olduysan hamile jalmamışsındır ama benim zevk suyundan hamile kalan arkadaşım varPeki sen kullandın hasta oldun mu arkadşının bişeyi çıktımı hamilelik yokmuymuş ondada aynımı benle yaşadığı
gerçekten mi zevk suyunda sperm olacakta döllüyecekte aman Allahım bizi normalleri döllemiyorCanım sen adet olduysan hamile jalmamışsındır ama benim zevk suyundan hamile kalan arkadaşım var
senin hesap fake falan mı başka konularada yazmışsın ve bayanlar sinirlenmiş sana Kazene şikayet mi etsek acaba?Sürtünmeli ilşkidemi kaldı peki vajinaya sürtünmedemi ters ilişkidemi
hayır zaten adet olmuşsun bitmiş daha neyin hamile olsaydım olmasaydım bir sürü şey soruyorsun subat annelerine yazmışsın ocak annelerine yazmışsın hazirana mayısa her yere yazmışsın herkes aynı şeyi söylemiş bu ısrar ne anlamadımEdiyosan et tutan yok
Benim de sol tarafimda gaz var ve sol kasigimda bir ağırlık hissediyorum. Bata son 4 ama pek umudum yok
Belki gec yumurtluyorsundur canim benimde bat 12 ben yumurtlama günüm geçti yumurtladim çok eminim benimde sol kasikta kramplarim oluyo ama umitlenmek istemiyorumKizlar ben sol kasigimda agri var adetimde ayin 15 de sizce belirtimi yumurtlama gunum gecti
Belki gec yumurtluyorsundur canim benimde bat 12 ben yumurtlama günüm geçti yumurtladim çok eminim benimde sol kasikta kramplarim oluyo ama umitlenmek istemiyorum[/yumurtlamanin oldugu gun ovulasyon testi yaptim cnm o gun yumurtladigimi gosterdi ayin 27 de idi
Acaba yerlesiyomu o yuzdenmi agriyoBelki gec yumurtluyorsundur canim benimde bat 12 ben yumurtlama günüm geçti yumurtladim çok eminim benimde sol kasikta kramplarim oluyo ama umitlenmek istemiyorum
Bende umitlenmek istemyrmAcaba yerlesiyomu o yuzdenmi agriyo
Ayni zamanda yumurtlamisiz neler hissediyorsun yerlesiyor mu acaba bende cok merak ediyorum erken mi acaba psikolojik mi yoksa hissettiklerim diyede düşünüyorumAcaba yerlesiyomu o yuzdenmi agriyo
Ay insallah umitlerimiz bos cikmaz yaaAyni zamanda yumurtlamisiz neler hissediyorsun yerlesiyor mu acaba bende cok merak ediyorum erken mi acaba psikolojik mi yoksa hissettiklerim diyede düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?