Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gecikmenin 7.günü sol yumurtalıklarda aralıklı gidip gelen sancı var ve yumurtlama dönemindeki gibi akıntım var 3 gündür. Gecikmenin 4. Günü test yaptım negatifti fikrinizi alabilirmiyim kızlar ?

Gecikmenin 7.günü sol yumurtalıklarda aralıklı gidip gelen sancı var ve yumurtlama dönemindeki gibi akıntım var 3 gündür. Gecikmenin 4. Günü test yaptım negatifti fikrinizi alabilirmiyim kızlar ?
Bir gün daha bekle belki geç döllenme olmuştır ondan çıkmayabilir.. Baktın olmadı kan testi yaptır net çıkar çarşafa yoksada

Bir gün daha bekle belki geç döllenme olmuştır ondan çıkmayabilir.. Baktın olmadı kan testi yaptır net çıkar çarşafa yoksada
Zaten 1 kızım var oda çıkmamıştî idrar testinde kanda çıkmıştı adete 3 gün kala yumurtlamıştım hayırlısı diyorum

Bütün gün halsizdim hep başım döndü, oruç da tutamadım. Şu pazar günü gelse de belli olsa var mı yok mu

Kizlar merhaba..
Iki aydir klomen tedawisi goruyorum gecen ay olmadi bu ayda yumurtlamadan sonra baslayan we halen gecmeyen beyaz kokusuz kasintisiz akintim war adetim iki gun geciyor migde bulantim war uykuya meyil we akinti bi kac gun oncesine kadar akintim beyazdi son bi kac gundur sarimsi oldu we bugun sarimsi ama yumurtlama akintisi gibi uzayan akintim oldu bi kez sizce umut war mi pkoluyum hic umudum yok

Allahtan umut kesilmez insallah sürpriz olur bekleyin bir süre sonra test yaparsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…