Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar ben adet olmadim. Cumartesi gundu bat ama kan testi negatif . Hic anlamadim. Gec dollenme falan diyolar bi fikriniz var mi ilac mi kullansam diyorum. Cunku ince ince karin agrim var cunku.
Bende geç döllenme yaşadım kaç gün geciktiniz aDetten 1 gün önce yumurtlama olsa 9. Yada 10. Gün en erken çıkar ben adetten 3 gün önce yumurtlamıştım 5.Gün kan değerim 10 du ve hamilelik boyunca hep dr 1 hafta geç hesaplıyordu gelişimini

katipcan6868 merhaba biz aynı gibiyiz en son ne Zaman gittin doktora ikili teste kaçıncı hafta gidicrksin
canım merhaba ben ayın 28 inde gittiğimde tam ogun ıkı aylıkmıs bu ayın 20sındede ıkılı teste gıtcem eger ondan sonrada başka test yapılmıcaksa doktora dıcem ne zaman cınsıyetı bellı olursa ozaman gelıyım diye

Kızlar kan testi sonucum 76 çıktı ☺ çok şükür Allahım a hamileyim
hayırlısı olsun canım çok sevindim darısı bizim başımıza

pko lu arkadaşım doktorunun tavsiyesiyle ilacı bırak deneyin bakalım zaten ilaç seni 6 ay korur demişti arkadaşım aynı gece hamile kalmıştı... Allah tan ümit kesilmez sen üstüne düşeni yap sonrası tevekkül inşallah Allah tez zamanda kucagını bebişinle doldurur

Doğru söylüyorsun. Hatta KESEYİ görmeden paçaları sıvamamak lazım. Hepimiz için hayırlısı.
yok ben testte çift çizgiyi gördüm mü havalara uçarım heralde ama tabi keseyi görmek kalp atışını duymakta var ay bir çizgiyi görelimde hayırlısıyla

benimde 2-3 gündür kokusuz aşırı akıntım geliyordu sanırım erken yumurtladım gecen ay düzensiz adet olunca bu ay güya ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama günümü hesaplıyacaktımama onu öğrenmek içinde bir kaç ay yapmak lazımmış dün değerlendirdik bakalım hayırlısı inşallah normalde takvimim uygulamasına göre bugün başlıyor yumurtlama günüm ay inşallah kaçırmamışımdır. bu ayda olmazsa öteki ay ovülasyon testi alırım

GUNAYDIN KIZLAR BÜGÜN YARIN YUMURTLAMA GUNUM DUN VE PAZARI BOŞ GEÇMEDİM RAMAZAN AYIN DA EŞ İLE MUNASEBETTE BURDAN DA SORMUŞTUM HATTA HERHANGI BIR SIKINTI YOK DEMIŞLERDİ IFTARDAN SAHURA KADARKI SUREDE SIKINTI YOKMUŞ NEYSE DUN EŞİM BOŞALMA DURUMU GERÇEKLEŞTİKTEN SONRA 20 DAKIKA FALAN SPERMLERI HIÇ DIŞARI AKITMADAN BACAKLARIM HAVA DA BEKLEDIM SPERMLER GERÇEKTEN 2 3 GUN YAŞAYABILIYORSA BUGUN YARIN YUMURTLAMA OLDUĞUNA GÖRE BULUŞABILIRLERMI SIZCE BIRDE GECEN AYLARDA BIRER GUN ARAYLA DENEDIK BU AY BU HAFTA HER GUN DENEME YAPICAZ BİRDE BÖYLE OLSUN BELKI TUTAR ......

ŞU ANDA KARIN AĞRISI ÇEKIYORUM ÇOK AŞIRI VE NIYETLENEMEDIM MIDE BULANTISINDAN INŞALLAH YUMURTLAMA BELIRTILERI BENDE BAYA AĞIR OLUYOR DUA EDELIM CANLAR BIRBIRIMIZE KAVULAŞIM BEBİŞLERİMİZE ...

SENINDE MI YUMURTLAMAN BUGUN CANIM BENDE PAZARI VE DUNU DEĞERLENDIRDIM AYYYY HADI INŞALLAH TUTAR BU AY :)

BENIMDE BUGUN AMA GECEN AY DA TAKVIMIM PROGRAMINA GÖRE OLAN YUMURTLAMA GUNUNDEN BIR GUN SONRA OVULASYON TESTINDE CİFT CİZGİYİ YAKALADIMYANI BIR GUN ONCE SONRA COK ONEMLI

SENINDE MI YUMURTLAMAN BUGUN CANIM BENDE PAZARI VE DUNU DEĞERLENDIRDIM AYYYY HADI INŞALLAH TUTAR BU AY :)

BENIMDE BUGUN AMA GECEN AY DA TAKVIMIM PROGRAMINA GÖRE OLAN YUMURTLAMA GUNUNDEN BIR GUN SONRA OVULASYON TESTINDE CİFT CİZGİYİ YAKALADIMYANI BIR GUN ONCE SONRA COK ONEMLI

canım her gün yapmanız bir anlam ifade etmez yorgunluktan başka hem eşinin sperm sayısıda düşer bence birer gün ara çok iyi hatta bir hafta içinde 2 gün bile beklemelisiniz. ben bu ay erken yumurtladığımı fark ettim ama eşimle öncesini değerlendiremedik haftasonu akraba ziyaretine gittik tabi orda da olmaz yani dün en uygun gündü benim için bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. sen folik asit kullanmaya başladın mı ben bugün alabildim anca eczacıya sordum hepsi aynı dedi folidoce diye bir folik asit verdi içinde hem folikasit hemde b12 vitamini var

Bizim seninle aynı tarihlerimiz de bebeğimizin gelişimi de bende ayın 20.sinde gideceğim 2'li tarama için...cinsiyeti o Zaman belli olur diye ümit ediyorum inşallah 2'li tarama da sıkıntı olmaz.

Bat 5 gün sonra. Dün gece 4te bulantıyla uyandım. Kustum kustum kustum saatlerce. Az önce yine kustum safra çıkıyor sadece. Bir de ishal başladı. Hastaneye gidiyorum şimdi. İnşallah kan testinde varsa bebek çıkar

canım gecen aylar hep dediğin aralıkta yaptık ama olmadı bu ayda boyle her gun deneyelım dedık yorgunluğu sorma iş ev yemek şu bu derken yemın edıyorum halım mecalım yok calışıyorum bırde folık asit almadım daha gülüm ama alıcam bugun yarın

Ben ayın 18 inde gidicem o gün 11 hafta bitmiş 12+0 oluyo ikili test için uygun mudur

iyi madem bu ayıda öyle geçirin öyle niyet etmişsiniz madem inşallah ramazan mubarek günlerde duamız kabul olur da bebişimiz karnımızda olur :) sıcaklarda bastırdı yorgunluk 2 katına çıkıyor malesef ama bebek için her şeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…