Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bizim seninle aynı tarihlerimiz de bebeğimizin gelişimi de bende ayın 20.sinde gideceğim 2'li tarama için...cinsiyeti o Zaman belli olur diye ümit ediyorum inşallah 2'li tarama da sıkıntı olmaz.
cnm bende sordum doktora ozaman cınsıyetı bellı olurmu dıye olmaz dedı uc bucuk aylıkken bellı olur dedı benım dogum 3 ocakmıs sımdılık ınsanlah o ıkılı taramadan hepımız ıyı gecerız

Benim de fos çıktı ne yazik ki umutlar gelecek aya kaldi.

Bu aralar çevremdekiler ilk ay hamile kaldı hep. Onlar adına çok mutlu oluyorum, seviniyorum kendim gibi ama insan az biraz bozuluyor Eşim de, ben de muayene olduk, ikimizde de hiç bir sorun yok. Demek ki henüz zamanı değil.

Umarım zamanında sağlıklı, hayırlı bir şekilde bu haberleri alırız.

Arkadaslar merhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Buraya ilk defa yazıyorum bu ay yumurtlama doneminde degilde o donem geçtikten sonra adet yaklaşırken korunmasiz iliskiler oldu takvime göre düşük gebelik şansı olan günlerde sanırım merak ettigim varmi adet donemine yakin günlerde hamile kalan ? Bugun yarin hasta olmam lazim hayırlısı bakalim regl olursam bu ay yumurtlama günlerini hesap ederek deneyecegim o günlerde de denesek sonucta Rabbim nasip ederse olur ancak isteyen herkese hayırlısıyla saglikla mutlulukla nasip etsin inşallah Rabbim

Diğer topikten belki hatırlıyorsundur beni canim bende bebiş istiyorum nasip olursa inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah

takvime göre hareket etmek aslında çok doğru değil erken ya da geç yumurtlama söz konusu oluyor benimde yumurtlama günüm bugün ama öncesinde hep akıntım oldu değerlendiremedim o ayrı ama bende son adetimden sonra korunmasız ilişkide bulundum bakalım hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelecek bebişlerimiz önceden yumurtlama günü mü bilen vardı valla rastgele günlerde gelirmiş hep nasip kısmet işi

Aynen öyle canım benim teyzemin kizlari ilk geceden hamile kaldilar demek diyorum yumurtlama gunune denk geldi :) eskiler yani anneannelerimiz babaannelerimiz sanki yumurtlami biliyorlar her sene bir tane :) gecen gün tv de bir kadn dogm doktoru demis dünya da hamile kalmak cok zorlasmis artik gercekten de öyle rabbim.cok aratmasin bizlere en kisa zamanda nasip etsin insallah

hem bilinçlendik stres yapıyoruz hem hormon bozuklukları arttı yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava hiç biri doğal değil malesef Allah yardımcımız olsun inşallah...

Oldu
Olduysa battan 4 gun once olmustur. Bende 29. Gunde hemen test yaptirdim. Yansimamis olabilir mi bide normalde adet oncesj akintim olurdu simdi yumurta aki gibi bisey oluyor. Anlamadim tekrar mi ettirsem testi acaba

Kızlar bugun 21nci gundeyim akıntı beyaz-şeffaf renkli gibi ve çok kaygan. hamilelikteki akıntı böyle mi?

Kızlar mehaba benim 3 aydir 26 gunde bir adet oldum ondan once hep 28 gunde bir adet olurdum simdi ben son 3 ayi baz alarak bekledim onu 2 gun gecti bugunde 28. Gunum bugunde gelen giden yok.. ama hicbir belirtim yok. 1 hafta oncesinden deli gibi kasiklarim agridi goguslerim sizladi. Ama simdi sadece aksamlari cok agir bir kasik agrisi giriyor 5 sn falan suruyor goguslerimin sizi bile gecti...1 sene once bir kimyasal gebelik gecirdim 1 senedir kalamiyorum.. bu sekilde hamilelik belirtileri olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…