iyi madem bu ayıda öyle geçirin öyle niyet etmişsiniz madem inşallah ramazan mubarek günlerde duamız kabul olur da bebişimiz karnımızda olur :) sıcaklarda bastırdı yorgunluk 2 katına çıkıyor malesef ama bebek için her şeye değer
cnm bende sordum doktora ozaman cınsıyetı bellı olurmu dıye olmaz dedı uc bucuk aylıkken bellı olur dedı benım dogum 3 ocakmıs sımdılık ınsanlah o ıkılı taramadan hepımız ıyı gecerızBizim seninle aynı tarihlerimiz de bebeğimizin gelişimi de bende ayın 20.sinde gideceğim 2'li tarama için...cinsiyeti o Zaman belli olur diye ümit ediyorum inşallah 2'li tarama da sıkıntı olmaz.
valla yırmısınde gel dedı ıkı gun ara vr senle bsy olmaz ya uygundur heralde doktorun oyle dedıyseBen ayın 18 inde gidicem o gün 11 hafta bitmiş 12+0 oluyo ikili test için uygun mudur
Benim de fos çıktı ne yazik ki umutlar gelecek aya kaldi.
yok ben testte çift çizgiyi gördüm mü havalara uçarım heralde ama tabi keseyi görmek kalp atışını duymakta var ay bir çizgiyi görelimde hayırlısıyla
İnşallah cinsiyetler bell olurvalla yırmısınde gel dedı ıkı gun ara vr senle bsy olmaz ya uygundur heralde doktorun oyle dedıyse
Diğer topikten belki hatırlıyorsundur beni canim bende bebiş istiyorum nasip olursa inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallahGUNAYDIN KIZLAR BÜGÜN YARIN YUMURTLAMA GUNUM DUN VE PAZARI BOŞ GEÇMEDİM RAMAZAN AYIN DA EŞ İLE MUNASEBETTE BURDAN DA SORMUŞTUM HATTA HERHANGI BIR SIKINTI YOK DEMIŞLERDİ IFTARDAN SAHURA KADARKI SUREDE SIKINTI YOKMUŞ NEYSE DUN EŞİM BOŞALMA DURUMU GERÇEKLEŞTİKTEN SONRA 20 DAKIKA FALAN SPERMLERI HIÇ DIŞARI AKITMADAN BACAKLARIM HAVA DA BEKLEDIM SPERMLER GERÇEKTEN 2 3 GUN YAŞAYABILIYORSA BUGUN YARIN YUMURTLAMA OLDUĞUNA GÖRE BULUŞABILIRLERMI SIZCE BIRDE GECEN AYLARDA BIRER GUN ARAYLA DENEDIK BU AY BU HAFTA HER GUN DENEME YAPICAZ BİRDE BÖYLE OLSUN BELKI TUTAR ......
ŞU ANDA KARIN AĞRISI ÇEKIYORUM ÇOK AŞIRI VE NIYETLENEMEDIM MIDE BULANTISINDAN INŞALLAH YUMURTLAMA BELIRTILERI BENDE BAYA AĞIR OLUYOR DUA EDELIM CANLAR BIRBIRIMIZE KAVULAŞIM BEBİŞLERİMİZE ...
Gecen ay kacinda adet oldun?Insallah canm Ramazan ayinin en buyuk odulunu almis olurum oyle olursa iki gun geciyo zaten adetim kac gun sonra yapayim test hic yapmadim daha
takvime göre hareket etmek aslında çok doğru değil erken ya da geç yumurtlama söz konusu oluyor benimde yumurtlama günüm bugün ama öncesinde hep akıntım oldu değerlendiremedim o ayrı ama bende son adetimden sonra korunmasız ilişkide bulundum bakalım hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelecek bebişlerimiz önceden yumurtlama günü mü bilen vardı valla rastgele günlerde gelirmiş hep nasip kısmet işiArkadaslar merhaba herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Buraya ilk defa yazıyorum bu ay yumurtlama doneminde degilde o donem geçtikten sonra adet yaklaşırken korunmasiz iliskiler oldu takvime göre düşük gebelik şansı olan günlerde sanırım merak ettigim varmi adet donemine yakin günlerde hamile kalan ? Bugun yarin hasta olmam lazim hayırlısı bakalim regl olursam bu ay yumurtlama günlerini hesap ederek deneyecegim o günlerde de denesek sonucta Rabbim nasip ederse olur ancak isteyen herkese hayırlısıyla saglikla mutlulukla nasip etsin inşallah Rabbim
Aynen öyle canım benim teyzemin kizlari ilk geceden hamile kaldilar demek diyorum yumurtlama gunune denk geldi :) eskiler yani anneannelerimiz babaannelerimiz sanki yumurtlami biliyorlar her sene bir tane :) gecen gün tv de bir kadn dogm doktoru demis dünya da hamile kalmak cok zorlasmis artik gercekten de öyle rabbim.cok aratmasin bizlere en kisa zamanda nasip etsin insallahtakvime göre hareket etmek aslında çok doğru değil erken ya da geç yumurtlama söz konusu oluyor benimde yumurtlama günüm bugün ama öncesinde hep akıntım oldu değerlendiremedim o ayrı ama bende son adetimden sonra korunmasız ilişkide bulundum bakalım hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelecek bebişlerimiz önceden yumurtlama günü mü bilen vardı valla rastgele günlerde gelirmiş hep nasip kısmet işi
hem bilinçlendik stres yapıyoruz hem hormon bozuklukları arttı yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava hiç biri doğal değil malesef Allah yardımcımız olsun inşallah...Aynen öyle canım benim teyzemin kizlari ilk geceden hamile kaldilar demek diyorum yumurtlama gunune denk geldi :) eskiler yani anneannelerimiz babaannelerimiz sanki yumurtlami biliyorlar her sene bir tane :) gecen gün tv de bir kadn dogm doktoru demis dünya da hamile kalmak cok zorlasmis artik gercekten de öyle rabbim.cok aratmasin bizlere en kisa zamanda nasip etsin insallah
Evet amin insallahhem bilinçlendik stres yapıyoruz hem hormon bozuklukları arttı yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava hiç biri doğal değil malesef Allah yardımcımız olsun inşallah...
Diğer topikten belki hatırlıyorsundur beni canim bende bebiş istiyorum nasip olursa inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah
benım adet 25 marttı benım deger 20 nısanda buydu ıkı gun sonra gıttıgımde 166 ıdı keseyıdeSonra nasıl arttı peki ben adetimë 2 gün kala 76 ile öğrendim. Keseyi değer kaç olunca gördün
OlduBende geç döllenme yaşadım kaç gün geciktiniz aDetten 1 gün önce yumurtlama olsa 9. Yada 10. Gün en erken çıkar ben adetten 3 gün önce yumurtlamıştım 5.Gün kan değerim 10 du ve hamilelik boyunca hep dr 1 hafta geç hesaplıyordu gelişimini
Olduysa battan 4 gun once olmustur. Bende 29. Gunde hemen test yaptirdim. Yansimamis olabilir mi bide normalde adet oncesj akintim olurdu simdi yumurta aki gibi bisey oluyor. Anlamadim tekrar mi ettirsem testi acabaBende geç döllenme yaşadım kaç gün geciktiniz aDetten 1 gün önce yumurtlama olsa 9. Yada 10. Gün en erken çıkar ben adetten 3 gün önce yumurtlamıştım 5.Gün kan değerim 10 du ve hamilelik boyunca hep dr 1 hafta geç hesaplıyordu gelişimini
hayırlısı olsun tatlımKızlar adet oluyorum sanırım kasıklarım agıyor ve pembe leke gördüm bir daha ki aya insallah rabbim bizlere cok aratmasın tez zamanda hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?