Evet cnm haklısın hangi günde denersen dene Rabbim nasip ederse olur elbette hayırlısı bakalimtakvime göre hareket etmek aslında çok doğru değil erken ya da geç yumurtlama söz konusu oluyor benimde yumurtlama günüm bugün ama öncesinde hep akıntım oldu değerlendiremedim o ayrı ama bende son adetimden sonra korunmasız ilişkide bulundum bakalım hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelecek bebişlerimiz önceden yumurtlama günü mü bilen vardı valla rastgele günlerde gelirmiş hep nasip kısmet işi
Tebrik ederim umarim hersey yolunda gider... İnşallah saglikla kucaginiza alıp saglikla büyütürsünüz bebişiniziSelam Rabbime şükürler olsun bende hamileyim ancak düşük riskim var. Sata göre 6+9 da dr gideceğim kalp atışlarını duyar mıyım?
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah.Tebrik ederim umarim hersey yolunda gider... İnşallah saglikla kucaginiza alıp saglikla büyütürsünüz bebişinizi
Iyi cok şükür daha iyiyim hamdolsun bebiş istiyorum nasipse hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin insallah Rabbimhatırlamazmıyım nasılsın son durumun ne
Iyi cok şükür daha iyiyim hamdolsun bebiş istiyorum nasipse hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin insallah Rabbim
ayağa kalkmak hiç bir sorun teşkil etmez rahat ol.Canlar iyi akşamlar iki üç gündür giremedim nasılsınız benım bugun adet döngüsünün 14.günü birliktelik oldu ama hemen kalktım bu sefer hemen ayağa kalkıncada sankı olmazmış gibi geliyor hepsi dışarı aktığı için yumurtlama gunum değil daha geçen ay 17. Ve 18. Gün yumurtlama testi çift cizgi cıkmıştı bu ayda öylemi olur bakalım beklemedeyim.
yumurtlama olduktan sona spermle karşılaşırsa evet ihtimal yüksek, yumurtlamadan önce gerçekleştiyse de ortalama 2 üç gün saklanan sperm yumurta ile karşılaşırsa yine evet. Çok heyecanlı hayırlısı olsun tatlım.kızlar ben bugün çok kuruyum ya ay iyice stres oldum yumurtlamam geçti mi daha günüm gelmedi mi takvimim uygulamasına göre bugün başlıyo 1 haftalık süreç ama öncesinde çok akıntım oldu ay geçti gitti değerlendiremedim heralde ne sıkıntılı süreçmiş ya düşünmeyeyim diyorum elimde değil dün çok sakindim hiç bebek odaklı gibi olmadı hatta hava sıcak diye yıkanıp sahile yürüyüşe çıktıkbugün stres oldum nedense durup durup wcye gidiyorum internette spermin ilerlemesi için akıntı gerekli yazıyor gerçi dün vardı ama bir günlede bebek olur mu ki
8 mayista gordum ama bu ay 31 cektiGecen ay kacinda adet oldun?
Insallah canm Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bizimkinide insallahhayırlısı olsun canım çok sevindim darısı bizim başımıza
pko lu arkadaşım doktorunun tavsiyesiyle ilacı bırak deneyin bakalım zaten ilaç seni 6 ay korur demişti arkadaşım aynı gece hamile kalmıştı... Allah tan ümit kesilmez sen üstüne düşeni yap sonrası tevekkül inşallah Allah tez zamanda kucagını bebişinle doldurur
yok ben testte çift çizgiyi gördüm mü havalara uçarım heralde ama tabi keseyi görmek kalp atışını duymakta var ay bir çizgiyi görelimde hayırlısıyla
Bir hafta daha bekle canım bence8 mayista gordum ama bu ay 31 cekti
Adet olmazsan test yaparsin8 mayista gordum ama bu ay 31 cekti
O kadar uzun sure beklemek istemiyorum cunku canim klomen tedawisine dewam etmem lazim zaten bi kac gune olmazsam dijital testten yapacam onda warsada yoksada cikiyoBir hafta daha bekle canım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?