Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam Rabbime şükürler olsun bende hamileyim ancak düşük riskim var. Sata göre 6+9 da dr gideceğim kalp atışlarını duyar mıyım?

Evet cnm haklısın hangi günde denersen dene Rabbim nasip ederse olur elbette hayırlısı bakalim

Bu arada benim takvime göre 8 mayıs yumurtlama tarihimdi. 3 mayısta doktora gittim yine yumurtamın uygun boyutta olmadığını ve bu ayda adet olacağımı söyledi. O gece eşimle beraber olduk ve bir daha beraberlik olmadı eşim şehir dışına gittiği için. Ve ben bu ay hamile olduğumu öğrendim. Yani yumurtlama gününe takılmamak lazım adet bitiminden sonraki haftayı çok iyi değerlendirmek lazım

merhabalar,
bende aylardan beri yazdıklarınızı okuyup okuyup, acaba mı deyip meraktan çatlayıp duruyorum. Bazılarına şaşırıyorum hatta maşallah diyorum. birden öğreniyorlar beklemeden heyecanlanmadan sürpriz diyerekten, ama ben takıntılı tetikte sürekli, kasık ağrılarımı takip ediyorum. bu ay artı olarak miğdem bulanıyor kahvaltıdan sonra çok sinirli ve gerginim. ağlıyorum basit şeylere anlamadım kendimi. garibim yani adetime tam bir hafta var. hayırlısı artık.

ayağa kalkmak hiç bir sorun teşkil etmez rahat ol.

kızlar ben bugün çok kuruyum ya ay iyice stres oldum yumurtlamam geçti mi daha günüm gelmedi mi takvimim uygulamasına göre bugün başlıyo 1 haftalık süreç ama öncesinde çok akıntım oldu ay geçti gitti değerlendiremedim heralde ne sıkıntılı süreçmiş ya düşünmeyeyim diyorum elimde değil dün çok sakindim hiç bebek odaklı gibi olmadı hatta hava sıcak diye yıkanıp sahile yürüyüşe çıktık bugün stres oldum nedense durup durup wcye gidiyorum internette spermin ilerlemesi için akıntı gerekli yazıyor gerçi dün vardı ama bir günlede bebek olur mu ki

yumurtlama olduktan sona spermle karşılaşırsa evet ihtimal yüksek, yumurtlamadan önce gerçekleştiyse de ortalama 2 üç gün saklanan sperm yumurta ile karşılaşırsa yine evet. Çok heyecanlı hayırlısı olsun tatlım.

Insallah canm Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bizimkinide insallah

Hamile arkadaşlarrrr:) bi cevap yazabilir misiniz hamileliğin ilk günlerinde akintiniz nasıldı??? Bende şeffaf-beyaz uzayan, çok kaygan bi akıntı var şu an

arkadaşlar geçen ayın 21 ve 23 ünde korunmadık bebek istiyoruz şimdi benim adetime 5 gün var ama az önce çok az yani tırnak üstü kadar topak şeklinde kan geldi ilk iki hamileliğimde yerleşme kanı gelmemişti yerleşme kanı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…