- 17 Şubat 2016
- 121
- 57
- 13
- 33
Korkuyorum bide klomen kistte yapabiliyomus ondan olmamis olabilirim diye bilmiyorum ya ewde owulasyon testi wardi bugun yaptim cok cok silik cikti owulasyon testiyle hamileliklerini ogrenenler kopkoyu olmasi gerekiyor diyolar o yuzden umudumda hic kalmadi acikcasiAdet olmazsan test yaparsin
Benim klomenden ve catlatma ignesi bir hafta gecikme yapti canmKorkuyorum bide klomen kistte yapabiliyomus ondan olmamis olabilirim diye bilmiyorum ya ewde owulasyon testi wardi bugun yaptim cok cok silik cikti owulasyon testiyle hamileliklerini ogrenenler kopkoyu olmasi gerekiyor diyolar o yuzden umudumda hic kalmadi acikcasi
Kaç gün gecikmn oldu cnm seninKizlarrrrr hamileyimmmm sanirimmm kan testi yaptirdim 326 cikti deger son afet tarihim 9 mayisti.. ne yapmam lazim simdi dra ne zaman gidilir cok saskinim.. bir kimyasal gebeligim var o sekilde olmasindan korkuyorum yine
Ben sadece klomen kullaniyorum canm catlatma ignesi kullanmiyorum gecen ay erken bile oldum bakalim hayirlisi olsunBenim klomenden ve catlatma ignesi bir hafta gecikme yapti canm
Hayirli olsun canm Allah kucagina almayi nasip etsin insallah belirtilerin neydi?Kizlarrrrr hamileyimmmm sanirimmm kan testi yaptirdim 326 cikti deger son afet tarihim 9 mayisti.. ne yapmam lazim simdi dra ne zaman gidilir cok saskinim.. bir kimyasal gebeligim var o sekilde olmasindan korkuyorum yine
Canim 26 gunde bir oluyordum yani 2 gunluk bir gecikme olduKaç gün gecikmn oldu cnm senin
Bat tarihinden 1 hafta once kasik ve gogus agrim oldu sonra gecti 3 gundur falan hicbir belirtim kalmadi. Sadece geceleri kasigima bi sanci giriyodu 5-10 sn suruyodu.. oda bugun gecti.. baska hicbir belirtim yoktu. Akintim falanda hic olmadi hala da yokHayirli olsun canm Allah kucagina almayi nasip etsin insallah belirtilerin neydi?
Anladim canim hayirli olsun saglikli bi sekilde kucagina alirsin insallahBat tarihinden 1 hafta once kasik ve gogus agrim oldu sonra gecti 3 gundur falan hicbir belirtim kalmadi. Sadece geceleri kasigima bi sanci giriyodu 5-10 sn suruyodu.. oda bugun gecti.. baska hicbir belirtim yoktu. Akintim falanda hic olmadi hala da yok
Korkma canım 2günlük gecikme icin degerin cok iyi bence ilk yapman gereken gebelik boyunca gidecegin doktorunu belirle eger belirlediysen ona git sonucunla neler yapman gerektigini söyler tahlil ister belki destekleyiciler verir tahlil sonucuna göreKizlarrrrr hamileyimmmm sanirimmm kan testi yaptirdim 326 cikti deger son afet tarihim 9 mayisti.. ne yapmam lazim simdi dra ne zaman gidilir cok saskinim.. bir kimyasal gebeligim var o sekilde olmasindan korkuyorum yine
İyi sayılırım cnm aşılama oldum malesef olumsuz sonuçlandı eşimde bir kaç Problem çıktı o bir hapa basliycak. Bende yaz boyunca tedavi olmayı düşünmüyorum . Yaz sonu Ekim - kasım gibi tüp düşünüyorum yine de hayırlısı inş . Sen ne yaptın cnm bebeğini kucağına aldın mı ?B yu
Canim selam. Napiyosun? Elif etiket yapmisti ama sık sık giremiyorum. Takip edemedim
Benimde bu gun yarin yum gunu birlikte takip edicez herhalde ama masallah sen iyi calismissincanlar gunaydın dun oruçlu değildim ve ilişki oldu ilişki olduktan sonra popo altına yastık koydum ve uzandım öylece uyumuşum bır bucuk saat falan hıc akmamış kalktım yıkandım ayyyyy inşallah tutar ben bu ay her gun ılışkı denemesı yapıyoruz pazardan bu yana her gun dun ve bugun de yumurtlama gunumdu hadı hayırlısı
Bu mide yanmasina ve bulantiya ne iyi gelir kızlar hamile oldugumu düşünüyorum ona göre tavsiyeniz var mı alev çıkıyor midemden resmen
Tecrubeli arkadaslar 7 haftalik hamileyim okadar kotuyumki bir lokma dahi yiyemiyorum kusmaktan artik migdem yara oodu bebeimin gelisimine zarari olurmu lutfen akil verin
Selam Rabbime şükürler olsun bende hamileyim ancak düşük riskim var. Sata göre 6+9 da dr gideceğim kalp atışlarını duyar mıyım?
Benimde bu gun yarin yum gunu birlikte takip edicez herhalde ama masallah sen iyi calismissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?