Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bıraz erken sabah yaptım ama yumurtlama başladı sanırım benım cok sılık değil bıraz koyuluk var gıt gıde koyuluyor test şimdi çift cizgi koyu yakaladıktan 12 saat sonramı yumurta salınıyor yoksa şimdi salındımı

Eklentiler

• 13410864_10208850128626134_415382643_o.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 84
günaydın kızlar
doktordan geldim şimdi smear aldırdım kan testlerim için kan verdim doktor rahmime baktı yumurtalıkların çok iyi rahim ağzında problem yok ama rahmin ters dedi. bir problem teşkil etmeyeceğini söyledi ama içim rahat değil neden diğer gittiğim doktorlar söylemedi bunu 3 senede kaç sefer gittim doktora rahim tersliği olupta hamile kalan var mı aranız da? ya da normal doğum yapan

ayy canım cok geçmış olsun hıc duymadım rahım terslığı ama doktor bır sıkıntı olmaz dıyorsa vardır bır bıldığı sen kafana takma canım onemlı bırşey olsa nıye sorun olmaz desın demi

şimdi nette araştırdım normal rahim idrar kesesinin üstünde olurken ters rahim idrar kesesinin karşısında oluyormuş doğumda sorun teşkil etmez yazıyor ama nadirende olsa doğumdan sonra bişiler olur yazıyor ama tıbbi terimler hep neyse hayırlısı buymuş demek benimkide ters oluversinsanırım ilişki esnasında ters pozisyonda durmak hamileliği kolaylaştırıyormuşbirde öyle deneriz napalım

Kozlar bana da bi yardımcı olun nolur.. Adetime 1 gün var ama hiç adet belirtim yok her ay 1 hafta önceden göğüslerim şişer acırdı yatamazsım.ama bu ay hiç ağrımıyor.kasıklarımda batma var ve bacağıma vıran bir bel ağrım bar ara ara. Benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı ???

kıyamam canım ya bır aksılık cıkıyor mutlaka ama nasip işte ınşallah duaların kabul olur

Reglmden 1 hafta önce başlar ağrılarım, hamile kaldığım ay reglme yakın hiçbir ağrım yoktu.. Ne karnım ne belim ne gerginlik :) nede bacaklarım sızlamıştı.
Belli olmaz tabi ama okuyunca yazim dedim, hakkında hayırlısı.

adet gününün geçmesini bekle canım 2 gün geçsin yap bakalım inşallah hamilesindir çünkü herkeste aynı olmuyor belirtiler

kıyamam canım ya bır aksılık cıkıyor mutlaka ama nasip işte ınşallah duaların kabul olur

saolasın canım Allah başka sıkıntı vermesin çok şükür netten baktım gebeliğe doğuma engel değilmiş. normalde devlete gitmem ama test yaptırmak için gittim bu doktorda baya ilgili çıktı saolsun

Benim de bugün olmam lazim ama suan icin herhangi bir belirti yok regl tarihime 1 hafta kala hamilelik şansının düşük olduğu günlerde iliskiler oldugu icin pek ihtimal vermiyorum ama Allah büyük o nasip ederse olmayacak bisey yok tabi Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah

Bende iki yillik evliyim en son gittigim doktor ultrasonsuz muayne etti adam en az 50 yıllık doktor geriye dönük dedik engel degil dedi bana da

Ben o söylemlere pek inanmıyorum Reglm bittikten hemen sonra
hamıle olan arkadaslar baş ağrısı yaşıyormusunuz yaşıyorsanız napıyorsnz

Bi ara çok çektim, havalardandı sanırım..
Hiç dayanamadığım devam ettikçe şiddetlendiğinde parol içiyordum, doktorum önerdi.

Yarım oldu yanlışlıkla, ben pek inanmıorum oyle söylemlere canım, herkesin yumurtlama günü aynı olamazki.
İstiyorsan sende vardır bebeğin inş.

Yarım oldu yanlışlıkla, ben pek inanmıorum oyle söylemlere canım, herkesin yumurtlama günü aynı olamazki.
İstiyorsan sende vardır bebeğin inş.
İnşallah cnm evet cok istiyorum isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim inşallah. Ben son 2 aydir normal gününden 3 gün önce adet oluyordum o yüzden dün aksam ya da bugün olmam gerekiyo diye düşünüyorum yoksa gecen ay 10 ununda olmustum 2 gün var daha tam gününde olacak olsa ama bilmiyorum artik hayırlısı...

Ben canım rahim ters ve bu çok normal bişey bir insanın solak doğması kadar normal hiçbişeye engel değil merak etme

kızlar iyi günler. dün adetim 6 gün gecikince idrar testi yaptım silik çizgi gördüm. kan tahlili yaptırdım ve 26.6 çıktı. bana değer düşük gibi geldi endiseleniyorum bu yuzden. karnım ağrıyor ve akıntım da fazla. daha önce birkaç kez kimyasal gebelik yaşadım. şimdi de aynı seylerı yasamaktan korkuyorum değer sizce normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…