Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canim benim de rahmim ters anneminki gibi 14aylik kizim var normal dogum yaptim hicbi sorun yok dedigin gibi ters pozisyon tercih etmelisiniz

Geç döllenme olabilir canım önemli olan 2 günde 2 katına çıkması, ben sorun olduğunu düşünmüyorum.
Tebrikler

Ben canım rahim ters ve bu çok normal bişey bir insanın solak doğması kadar normal hiçbişeye engel değil merak etme

çok teşekkür ederim doktor normal dedi ama işte insan başkalarından da duyma ihtiyacı duyuyor

kimyasal gebelik olayını hiç bilmiyorum canım dış gebelik gibi testte kanda belli oluyor mu bence normal bir hamilelik yaşıyorsun değerinde normal zaman geçtikçe yükselir inşallah gönlünü ferah tut

Canim benim de rahmim ters anneminki gibi 14aylik kizim var normal dogum yaptim hicbi sorun yok dedigin gibi ters pozisyon tercih etmelisiniz

ay teşekkür ederim olanları duyunca rahatladım

Aynen benimde öyle oldu test yapmayada korkuyorum çokta istiyorum.karıştım valla iyice tşk ederim cvp verdiğin için.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini canım

selam arkadaşlar. size durumu anlatmak istiyorum. 4 mayısta adet oldum.sonra 25 26 sı gbi 3 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu. arada pembemsi falan. bende yerleşme kanamasıdır diye sevinerek kan testi yaptırmaya gittim. adet tarihime 5 gün kala kan testim 0.40 yani negatif çıktı. hala hasta olmadım. bolca akıntım var ve dünden beridir göğsümün sadece uç kısmına elimi bile değdiremiyorum. öyle bir acı var. benzer durum yaşayan var mı?

ya yine çok ümitlenmek istemiyorum ama, göğüs ağrım adetten 4-5 gün önce olurken bu ay 12-13 gün önce başladı, bir de git gide ağrısı da artıyor yürürken bile acıyor değişik arada bişiler batıyor gibi oluyor göğsüme sizce belirti olabilir mi, günlerdir de rüyamda hamile olduğumu görüyorum kafayı yedim iyice ((

Bendede aynı seyler oldu hamile olduguma cok inandim bata 4gün var ama kanda gebelik testi yaptırdım bugün sonuc 1.20 çıktı

Peki migdemden kan geliyo afedersin cok kusmaktan birsey olmaz degilmi
Canım kan gelmesi durumunu doktorunla görüşsen çok daha iyi olur, bebeğine zarar vermesede başka bir sebebi var mı en azından o konuda sana yardımcı olabilir.
Benimde başlarda bulantılarım oldu ama ben hiç kusmaya endekslenmedim. Bulantım başladığında geçirebilmek için bana iyi gelen şeyleri buldum, örneğin sade soda, tatsız sakız, sabah yataktan tuzlu kraker yemeden kalkmamak, muz yemek, salatalık bulantıma iyi gelen şeylerdi. Herkese herşey iyi gelmiyor, kimisine iyi gelen kimisine yaramayabilir. Bence sende bulantını en azından kusmayacak kadar azaltabilecek şeyleri bulabilirsin.
Geçmiş olsun canım tekrar.

İnsallah rabbim kalbine gore verir canim ogrenince benide etiketle:))bizde iyiyiz cok sukur paşamda iyidir insallah rabbim esirgesin cumlenin yavrusunu
İkili tarama yapmadı doktorum. Haftaya yapalım daha sağlıklı ölçüm olur dedi haliyle cinsiyette söylemedi

Keyfi yerinde kıpır kıpır maşallaahhh

kızlar kan testlerim çıkmış göstermeye gideceğim birazdan hormon ve hemogram değerlerim normal ama serolojiyi ilk defa yaptırdığım için bir şey anlamadım kimisi bir çoğu negatif 2 tanesi pozitif çıkmış bakalım doktor ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…