Canim benim de rahmim ters anneminki gibi 14aylik kizim var normal dogum yaptim hicbi sorun yok dedigin gibi ters pozisyon tercih etmelisinizşimdi nette araştırdım normal rahim idrar kesesinin üstünde olurken ters rahim idrar kesesinin karşısında oluyormuş doğumda sorun teşkil etmez yazıyor ama nadirende olsa doğumdan sonra bişiler olur yazıyor ama tıbbi terimler hep neyse hayırlısı buymuş demek benimkide ters oluversinsanırım ilişki esnasında ters pozisyonda durmak hamileliği kolaylaştırıyormuş birde öyle deneriz napalım
kızlar iyi günler. dün adetim 6 gün gecikince idrar testi yaptım silik çizgi gördüm. kan tahlili yaptırdım ve 26.6 çıktı. bana değer düşük gibi geldi endiseleniyorum bu yuzden. karnım ağrıyor ve akıntım da fazla. daha önce birkaç kez kimyasal gebelik yaşadım. şimdi de aynı seylerı yasamaktan korkuyorumdeğer sizce normal mi ?
Geç döllenme olabilir canım önemli olan 2 günde 2 katına çıkması, ben sorun olduğunu düşünmüyorum.
Tebrikler
Ben canım rahim ters ve bu çok normal bişey bir insanın solak doğması kadar normal hiçbişeye engel değil merak etme
kızlar iyi günler. dün adetim 6 gün gecikince idrar testi yaptım silik çizgi gördüm. kan tahlili yaptırdım ve 26.6 çıktı. bana değer düşük gibi geldi endiseleniyorum bu yuzden. karnım ağrıyor ve akıntım da fazla. daha önce birkaç kez kimyasal gebelik yaşadım. şimdi de aynı seylerı yasamaktan korkuyorumdeğer sizce normal mi ?
Canim benim de rahmim ters anneminki gibi 14aylik kizim var normal dogum yaptim hicbi sorun yok dedigin gibi ters pozisyon tercih etmelisiniz
Aynen benimde öyle oldu test yapmayada korkuyorum çokta istiyorum.karıştım valla iyice tşk ederim cvp verdiğin için.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini canımReglmden 1 hafta önce başlar ağrılarım, hamile kaldığım ay reglme yakın hiçbir ağrım yoktu.. Ne karnım ne belim ne gerginlik :) nede bacaklarım sızlamıştı.
Belli olmaz tabi ama okuyunca yazim dedim, hakkında hayırlısı.
Aynen benimde öyle oldu test yapmayada korkuyorum çokta istiyorum.karıştım valla iyice tşk ederim cvp verdiğin için.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini canım
Peki migdemden kan geliyo afedersin cok kusmaktan birsey olmaz degilmiBebeğine zararı yok canım, merak etme..
Allah yardımcın olsun, sade soda içmeye çalış bana iyi geliyordu.
Bendede aynı seyler oldu hamile olduguma cok inandim bata 4gün var ama kanda gebelik testi yaptırdım bugün sonuc 1.20 çıktıya yine çok ümitlenmek istemiyorum ama, göğüs ağrım adetten 4-5 gün önce olurken bu ay 12-13 gün önce başladı, bir de git gide ağrısı da artıyor yürürken bile acıyor değişik arada bişiler batıyor gibi oluyor göğsüme sizce belirti olabilir mi, günlerdir de rüyamda hamile olduğumu görüyorum kafayı yedim iyice ((
Canım kan gelmesi durumunu doktorunla görüşsen çok daha iyi olur, bebeğine zarar vermesede başka bir sebebi var mı en azından o konuda sana yardımcı olabilir.Peki migdemden kan geliyo afedersin cok kusmaktan birsey olmaz degilmi
İkili tarama yapmadı doktorum. Haftaya yapalım daha sağlıklı ölçüm olur dedi haliyle cinsiyette söylemedi
Eki Görüntüle 1843999
Keyfi yerinde kıpır kıpır maşallaahhh
İnşallah sabah ellerim titriyodu heyecandan..haftaya yine aynı heyecanMaşallah canım, haftaya söyler inşallah :)
maşallah subhanallah nasılda güzel görünüyorİkili tarama yapmadı doktorum. Haftaya yapalım daha sağlıklı ölçüm olur dedi haliyle cinsiyette söylemedi
Eki Görüntüle 1843999
Keyfi yerinde kıpır kıpır maşallaahhh
Neler pozitif çıkmışkızlar kan testlerim çıkmış göstermeye gideceğim birazdan hormon ve hemogram değerlerim normal ama serolojiyi ilk defa yaptırdığım için bir şey anlamadım kimisi bir çoğu negatif 2 tanesi pozitif çıkmış bakalım doktor ne dicek
Amin inşallah rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin insallaaahhhmaşallah subhanallah nasılda güzel görünüyormucize resmen içinde canlı büyüyor ay güzel Allahım bizede nasip et
anti rubella ıgg ve anti cmv ıgg pozitifNeler pozitif çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?