Sıkıntı yok canım hadtalığı önceden geçirip bağışıklık kazanmışsın. Eğer ıgm ler de pozitif çıksaydı hastalığı şuan geçiriyor demekti. Ama sıkıntı yok dediğim gibianti rubella ıgg ve anti cmv ıgg pozitif
saolasın canım dediğin gibi bağışıklığın var dediSıkıntı yok canım hadtalığı önceden geçirip bağışıklık kazanmışsın. Eğer ıgm ler de pozitif çıksaydı hastalığı şuan geçiriyor demekti. Ama sıkıntı yok dediğim gibi
Cnm biraz daha sabretAdete 4gün var kızlar kan testi sonucum 1.20 gebelik yok dedi
Niye kaciyo kievet canım aynen haberleşelım hep ben bu ay cok fenayım sorma eşim kaçıyor artık :)
Gecikince tekrar git bana diyodun erken diye ama sende dayanamamışsınCnm biraz daha sabret
Masallahh annesiiİkili tarama yapmadı doktorum. Haftaya yapalım daha sağlıklı ölçüm olur dedi haliyle cinsiyette söylemedi
Eki Görüntüle 1843999
Keyfi yerinde kıpır kıpır maşallaahhh
Canim olsa çıkmaz mıydı ama yok bebis yani deil mi heveslenmistimCnm biraz daha sabret
Aynen dayanamadim kimisinde 5 gun kala sonuç çıkıyormuş umitlendim bendeGecikince tekrar git bana diyodun erken diye ama sende dayanamamışsın
kızlar gunaydın moralım cok bozuk bu hafta kendımı cok hazırlamış ve umutluydum dun geceyı boş gecırmek zorunda kaldım dun yumurtlama gunumdu bır oncekı gun dolu geçti ve sahurda test yaptım sızce yumurtlamamış olabılırmıyım daha allah aşkına bir cevap yazın
Testlere göre koyuluk degisir canim ya ayni tonlarda olmali c ve t yumurtlamamis olsan bike yumurtlamaya yakinsin koyu çünkü ayrica spermler 2 gün yasadiklari icin yumurtlama oncesinde girilen iliskideki spermler bile döllemeyi gerceklesterebilir üzülme 5 gun onemli yumurtlama oncesi 2gün yumurtlama günü ve yumurtlama sonrasi 2gün bu günler hamile kalinabilir ümidini kaybetme yeterki döllenme gerceklessinkızlar gunaydın moralım cok bozuk bu hafta kendımı cok hazırlamış ve umutluydum dun geceyı boş gecırmek zorunda kaldım dun yumurtlama gunumdu bır oncekı gun dolu geçti ve sahurda test yaptım sızce yumurtlamamış olabılırmıyım daha allah aşkına bir cevap yazın
Testlere göre koyuluk degisir canim ya ayni tonlarda olmali c ve t yumurtlamamis olsan bike yumurtlamaya yakinsin koyu çünkü ayrica spermler 2 gün yasadiklari icin yumurtlama oncesinde girilen iliskideki spermler bile döllemeyi gerceklesterebilir üzülme 5 gun onemli yumurtlama oncesi 2gün yumurtlama günü ve yumurtlama sonrasi 2gün bu günler hamile kalinabilir ümidini kaybetme yeterki döllenme gerceklessin
Dün olmadiysa bugün denersin yine canım bu arada bi kac gün ovulasyon testi yapip aradaki farki takip et koyulasiyormu yoksa açık mi oluyo renk diye belki fark etmedin yumurtladin belkide gec yumurtlayacaksinCANIM ALLAH RAZI OLSUN SABAHA KADAR AĞLADIM DÜN BİRLİKTELİK OLDU AMA EŞİM BOŞALAMADI NEDENDİR BILMIYORUM OLMADI YANI SALI GUNU OLDU BİRLİKTELİK AMA SPERMIN RAHME ULAŞIP ULAŞMADIĞINI CANLI KALIP KALMADIĞINI BILMIYORUM O YUZDEN DÜN BENIM ICIN COK ÖENMLİYDI AMA OLMADI İNŞALLAH CNM İNŞALLAH
1tane deil ki binlerce sperm salgilaniyor ayni anda canlidir tabiki yeterki döllesinCANIM ALLAH RAZI OLSUN SABAHA KADAR AĞLADIM DÜN BİRLİKTELİK OLDU AMA EŞİM BOŞALAMADI NEDENDİR BILMIYORUM OLMADI YANI SALI GUNU OLDU BİRLİKTELİK AMA SPERMIN RAHME ULAŞIP ULAŞMADIĞINI CANLI KALIP KALMADIĞINI BILMIYORUM O YUZDEN DÜN BENIM ICIN COK ÖENMLİYDI AMA OLMADI İNŞALLAH CNM İNŞALLAH
Idrarda bu kadar erken belli olmaz gebelik gecen ay üstüne görme dedikleri sekilde kanaman olfuysa adet sandiysan sende yerlesme kanamasini hamile olabilirsin ama olmayadabilirsin gebelikte vevyumurtlamada lh hormonu salgilaniyor bu yüzden gebelikte ovulasyon testleri bile pozitif görünebiliyor auni sekilde ovulasyonda oluyor ins hamilesindir haberlerini bekliyoruzMerhabalar,
En son 22 Mayıs tarihinde adet oldum. Yani adet tarihime daha bir 10 gün var. Dün akşam ovülasyon testini denedim. Pozitif çıktı. O sırada gebelik testini de denemek istedim o da pozitif çıktı. Elim ayağıma dolandı. Evde başka bir marka daha gebelik testi vardı. Onu da denedim. O da pozitif çıktı. Bugüne randevu aldım doktordan kan testi yaptırmak için. Şimdiden belli olur mu idrarda bile hamilelik? Çok korkuyorum umutlanıp olmamasından.
günaydın canımkızlar gunaydın moralım cok bozuk bu hafta kendımı cok hazırlamış ve umutluydum dun geceyı boş gecırmek zorunda kaldım dun yumurtlama gunumdu bır oncekı gun dolu geçti ve sahurda test yaptım sızce yumurtlamamış olabılırmıyım daha allah aşkına bir cevap yazın
canım eşinin boşalamaması stresten sen her günü 2 günde bire düşür bence ve ağlama sakın eşinin önünde biz nasıl stresteysek onlarıda sokuyoruz eşine o spermlere ihtiyacın var unutmaCANIM ALLAH RAZI OLSUN SABAHA KADAR AĞLADIM DÜN BİRLİKTELİK OLDU AMA EŞİM BOŞALAMADI NEDENDİR BILMIYORUM OLMADI YANI SALI GUNU OLDU BİRLİKTELİK AMA SPERMIN RAHME ULAŞIP ULAŞMADIĞINI CANLI KALIP KALMADIĞINI BILMIYORUM O YUZDEN DÜN BENIM ICIN COK ÖENMLİYDI AMA OLMADI İNŞALLAH CNM İNŞALLAH
Olabilir adetin saştiusa yumurtlama gününde sasmistir adetin kacinci günü bugünkızlar ben çok kuruyum yumurtlama dönemindeyim takvimim uygulamasına göre ama kuruluk normal mi hiç yaşayan var mı hatta o kadar kuruyum ki ilişkim ağrılı oluyorgeçen ay düzensiz adet oldum o nedenle bu ay yumurtlama dönemim şaşmış olabilir mi?
günaydın canım
testlerinde yumurtlama döneminde olduğu görülüyor ama tam kırmızılık yok ikisi eşit oldu mu yumurtluyorsun. sen dünü düşünme bir önceki gün ilişki olmuş sperm 2-3 gün canlı kalıyor yani dünde döllemiş olabilir yumurtayı hayırlısı olsun inşallah sen yüreğini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?