- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
17. günümdeyim canımOlabilir adetin saştiusa yumurtlama gününde sasmistir adetin kacinci günü bugün
sakin olmaya çalış canım sen içinde olup bitenleri merak ediyon ben dışımdakileri her tuvalete gittiğimde akıntım var mı diye bakıyorum ama yokİNŞALLAH CANIM YEDIM BİTİRDİM KENDIMI BU SIRA YA
1tane deil ki binlerce sperm salgilaniyor ayni anda canlidir tabiki yeterki döllesin
Ben 18. Günde yumurtlarim 21.güne kadar vakti varsakin olmaya çalış canım sen içinde olup bitenleri merak ediyon ben dışımdakileri her tuvalete gittiğimde akıntım var mı diye bakıyorum ama yoksenle bizim aynı yumurtlama günümüz sende durumlar nasıl
Ins canimDOĞRU DİİYORSUN CANIM HADI INŞALLAH BU AY TUTAR
canım eşinin boşalamaması stresten sen her günü 2 günde bire düşür bence ve ağlama sakın eşinin önünde biz nasıl stresteysek onlarıda sokuyoruz eşine o spermlere ihtiyacın var unutmasakin ol tatlım olacak inşallah o bebişler gelecek Allahın izniyle
Isteyerek üzmedin strestesin elinde deil hassassın esin bunun farkindadir üzülme senin nazın ona gecer onun nazıda sana üzme kendini oturur konuşur alırsın gönlünüÇOK PİŞMAN OLDUM EŞİMİ KENDIMI UZDUĞUME HALBUKI BAŞKA HİÇ BİR SIKINTIMIZ YOK COK IYI HUZURUMUZ GERÇEKTEN COK PİŞMAN OLDUM BU ŞEKILDE DAVRANDIĞIM ICIN AKLIM BAŞIMA SONRADAN GELDI
Isteyerek üzmedin strestesin elinde deil hassassın esin bunun farkindadir üzülme senin nazın ona gecer onun nazıda sana üzme kendini oturur konuşur alırsın gönlünü
sakin olmaya çalış canım sen içinde olup bitenleri merak ediyon ben dışımdakileri her tuvalete gittiğimde akıntım var mı diye bakıyorum ama yoksenle bizim aynı yumurtlama günümüz sende durumlar nasıl
tatlım üzülme sadece daha sakin olmaya çalış böyle durumlarda uzun uzun nefes al iyi şeyler düşünmeye çalış ben dün öyle yaptım ayaklarımı duvara uzattım yukarı kaldırdım 5 dk öyle durdum uzun uzun nefes aldım eşim ne yapıyorsun dşye sordu çok sıcak ayaklarımın altı yandı onları serinletiyorum dedimÇOK PİŞMAN OLDUM EŞİMİ KENDIMI UZDUĞUME HALBUKI BAŞKA HİÇ BİR SIKINTIMIZ YOK COK IYI HUZURUMUZ GERÇEKTEN COK PİŞMAN OLDUM BU ŞEKILDE DAVRANDIĞIM ICIN AKLIM BAŞIMA SONRADAN GELDI
tatlım üzülme sadece daha sakin olmaya çalış böyle durumlarda uzun uzun nefes al iyi şeyler düşünmeye çalış ben dün öyle yaptım ayaklarımı duvara uzattım yukarı kaldırdım 5 dk öyle durdum uzun uzun nefes aldım eşim ne yapıyorsun dşye sordu çok sıcak ayaklarımın altı yandı onları serinletiyorum dedimhalbuki kuruluğuma çok kafayı taktım bu ay ama sakinleşmek için artık kendimize hep çözümler üretmeliyiz
7sinde başladı canım benimkisiHARİKASIN CANIM YA VALLA SÜPERSİN AYNEN CANIM BENIM SENIN YUMURTLAMANDA DÜNDÜ DEMİ
Idrarda bu kadar erken belli olmaz gebelik gecen ay üstüne görme dedikleri sekilde kanaman olfuysa adet sandiysan sende yerlesme kanamasini hamile olabilirsin ama olmayadabilirsin gebelikte vevyumurtlamada lh hormonu salgilaniyor bu yüzden gebelikte ovulasyon testleri bile pozitif görünebiliyor auni sekilde ovulasyonda oluyor ins hamilesindir haberlerini bekliyoruz
canım Merhaba testlerinin temiz çıkmasına sevindim benim tanıdıgim var hem de 4 çocuğu var. yalnız hamilelik için ilişki pozisyonu farklı oluyor sanırım onu bi araştır istersen içini de ferah tutgünaydın kızlar
doktordan geldim şimdi smear aldırdım kan testlerim için kan verdim doktor rahmime baktı yumurtalıkların çok iyi rahim ağzında problem yok ama rahmin ters dedi. bir problem teşkil etmeyeceğini söyledi ama içim rahat değil neden diğer gittiğim doktorlar söylemedi bunu 3 senede kaç sefer gittim doktora rahim tersliği olupta hamile kalan var mı aranız da? ya da normal doğum yapan
saolasın canım :) evet ters ilişki gerekiyormuş sanırım yani köpek pozisyonu diyorlarmış öyle olması lazımmışcanım Merhaba testlerinin temiz çıkmasına sevindim benim tanıdıgim var hem de 4 çocuğu var. yalnız hamilelik için ilişki pozisyonu farklı oluyor sanırım onu bi araştır istersen içini de ferah tut
belki de bu zamana kadar olmamasının sebebi o kim bilir :) bunu öğrenmek de çok önemli. ama yani hiç bir doktorun da söylememesi çok garipsaolasın canım :) evet ters ilişki gerekiyormuş sanırım yani köpek pozisyonu diyorlarmış öyle olması lazımmış
belki de bu zamana kadar olmamasının sebebi o kim bilir :) bunu öğrenmek de çok önemli. ama yani hiç bir doktorun da söylememesi çok garip
Hayirlisi olsun hakkinda canımGidip kan verdim. Öğleden sonra alacağım sonucunu. Doktor sen yine de umutlanma ama belli de olmaz dedi. Size de bildiririm muhakkak. Bir yanım umutlanma diyor. Bir yanım içten içe seviniyor. Yine üzülmekten çok korkuyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?