Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ÇOK PİŞMAN OLDUM EŞİMİ KENDIMI UZDUĞUME HALBUKI BAŞKA HİÇ BİR SIKINTIMIZ YOK COK IYI HUZURUMUZ GERÇEKTEN COK PİŞMAN OLDUM BU ŞEKILDE DAVRANDIĞIM ICIN AKLIM BAŞIMA SONRADAN GELDI

ÇOK PİŞMAN OLDUM EŞİMİ KENDIMI UZDUĞUME HALBUKI BAŞKA HİÇ BİR SIKINTIMIZ YOK COK IYI HUZURUMUZ GERÇEKTEN COK PİŞMAN OLDUM BU ŞEKILDE DAVRANDIĞIM ICIN AKLIM BAŞIMA SONRADAN GELDI
Isteyerek üzmedin strestesin elinde deil hassassın esin bunun farkindadir üzülme senin nazın ona gecer onun nazıda sana üzme kendini oturur konuşur alırsın gönlünü

BENIM DÜN AKIINTIM COK FAZLAYDI BUGUN YOK TESTE GÖREDE BUGUN KOYU CIKTI ANLAMADIM GİTTİ

tatlım üzülme sadece daha sakin olmaya çalış böyle durumlarda uzun uzun nefes al iyi şeyler düşünmeye çalış ben dün öyle yaptım ayaklarımı duvara uzattım yukarı kaldırdım 5 dk öyle durdum uzun uzun nefes aldım eşim ne yapıyorsun dşye sordu çok sıcak ayaklarımın altı yandı onları serinletiyorum dedim halbuki kuruluğuma çok kafayı taktım bu ay ama sakinleşmek için artık kendimize hep çözümler üretmeliyiz

HARİKASIN CANIM YA VALLA SÜPERSİN AYNEN CANIM BENIM SENIN YUMURTLAMANDA DÜNDÜ DEMİ

Gidip kan verdim. Öğleden sonra alacağım sonucunu. Doktor sen yine de umutlanma ama belli de olmaz dedi. Size de bildiririm muhakkak. Bir yanım umutlanma diyor. Bir yanım içten içe seviniyor. Yine üzülmekten çok korkuyorum artık.

canım Merhaba testlerinin temiz çıkmasına sevindim benim tanıdıgim var hem de 4 çocuğu var. yalnız hamilelik için ilişki pozisyonu farklı oluyor sanırım onu bi araştır istersen içini de ferah tut

canım Merhaba testlerinin temiz çıkmasına sevindim benim tanıdıgim var hem de 4 çocuğu var. yalnız hamilelik için ilişki pozisyonu farklı oluyor sanırım onu bi araştır istersen içini de ferah tut
saolasın canım :) evet ters ilişki gerekiyormuş sanırım yani köpek pozisyonu diyorlarmış öyle olması lazımmış

Kızlar ya 23ncu gunumdeyim dün ve bugün beyaz renk krem kıvamında akintim var. Acaba nedir?

Kızlar 23ncu gunumdeyim, dün ve bugün beyaz renk, krem kıvamında bi akıntım var. Acaba nedir?

belki de bu zamana kadar olmamasının sebebi o kim bilir :) bunu öğrenmek de çok önemli. ama yani hiç bir doktorun da söylememesi çok garip

aynen canım benim kızdığım ve şaşırdığım nokta bu 3 senede kaç sefer vajinal muayene oldum poliplerim için biyopsi aldırdım 2 sefer mantar oldum bunlar hep alttan muayene ile oldu biride çıkıp söylemedi. kısmet bu zamanaymış demekki sağlık olsun diyorum artık yapacak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…