- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
yumurtlama dönemin geçmiş ama belki geç başlamıştır bilemezsin akıntı kokusuz ve renksizse normal benceKızlar 23ncu gunumdeyim, dün ve bugün beyaz renk, krem kıvamında bi akıntım var. Acaba nedir?
Yani öyle bi kokusu yok canım, tahminimce geçmiştir yumurtlama ama bilemiyoruz tabi. İki gündür yoğun geliyor da bu şekilde o yüzden şaşırdım. Idrar testi yapsam daha çıkmazyumurtlama dönemin geçmiş ama belki geç başlamıştır bilemezsin akıntı kokusuz ve renksizse normal bence
canım benimde yumurtlamadan önce 3 gün boyunca akıntım vardı şimdi yumurtlama günümün 3. günümdeyim 2 gündür kupkuruyum nedensiz saçma sapan bişi yaşıyoruz işte gerçi hiçbirşey nedensiz olmaz ama sen yine bu günleri de değerlendir ne zaman tutacağını bilemezsinYani öyle bi kokusu yok canım, tahminimce geçmiştir yumurtlama ama bilemiyoruz tabi. İki gündür yoğun geliyor da bu şekilde o yüzden şaşırdım. Idrar testi yapsam daha çıkmaz
Ay evet canım ya yani adet olana kadar bi bekleyiş bi ümit bi acabalar.. Sonra adet olunca bi geçiyor 15 gün pek düşünmüyorum ondan sonra yumurtlama oldu mu olduysa tuttu mu son 15 gün geçmek bilmiyor:)canım benimde yumurtlamadan önce 3 gün boyunca akıntım vardı şimdi yumurtlama günümün 3. günümdeyim 2 gündür kupkuruyum nedensiz saçma sapan bişi yaşıyoruz işte gerçi hiçbirşey nedensiz olmaz ama sen yine bu günleri de değerlendir ne zaman tutacağını bilemezsin
Rahmi ters olanlarda dogy. senin normalse dediğin gibi misyoner pozisyon canımBende hala hasta olmadim ama olacakmisim gibi hissediyorum karnim agriyo hafiften... Arkadaslar bisey sorcam hamilelik icin en uygun ilişki pozisyonu hangisi acaba ben misyoner diye biliyorum ama burda bi arkadas ters ilişki demis yani dogy pozisyonu dedikleri sanırım kafam karıştı acaba hangisi daha iyi olur ki hoş nasip meselesi bu Rabbim verecek olduktan sonra öyle de böyle de verir elbet ama tıbbi olarak hangi pozisyon daha uygun acaba
aynen öyle hakkımızda hayırlısı. Bu ay olacak belki deaynen canım benim kızdığım ve şaşırdığım nokta bu 3 senede kaç sefer vajinal muayene oldum poliplerim için biyopsi aldırdım 2 sefer mantar oldum bunlar hep alttan muayene ile oldu biride çıkıp söylemedi. kısmet bu zamanaymış demekki sağlık olsun diyorum artık yapacak bir şey yok
Hayirlisi olsun hakkinda canım
hayırlısı olsun tatlım ay inşallah bizde akışına bırakabilirizde bizim bebişlerde bir an önce gelirlerKızlar merhabalar, dün hamile olduğumu öğrendim bende. Adet tarihim 2 gün geçtikten sonra test yaptım çıktı.
Bu arada benim tüm belirtilerim adet olma belirtisinden farklı değildi. Hatta adetim gecikince bile öyle ağrım vardı ki adet oluyorum sandım. Tek farklılık kalp çarpıntım oluyordu biraz fazla hareket ettiğimde ve bat tarihimden bir hafta önce pembe bir akıntı olmuştu, onu görünce acaba yerleşme kanaması mı bu diye düşündüm ama belki de önceki geceki ilişkiden dolayı olmuştur diye düşündüm. Önceki iki ay çok istekle beklemiştim hamile kalmayı, olmayınca akışına bırakayım Rabbim en doğrusunu bilir dedim, çok şükür böyle güzel bir ayda öğrenmiş oldum.
adetine bu kadar varken 15 çıkması bence güzel doktoruna göstermedin mi sonucu ? inşallah yükselir değerin gün geçtikçe 2 katına çıkması lazım değerinBeta Hcg 15 çıktı bat 12 haziran sizce var mıdır?
Insaallah canım, en son Nisan da girmişim buraya bebek gelmeyince ikide bir bakmayayım diye girmedim. Insaallah bir an önce gelirler bu güzel ayda Rabbim kabul etsin dualarınızıhayırlısı olsun tatlım ay inşallah bizde akışına bırakabilirizde bizim bebişlerde bir an önce gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?