Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yumurtlama dönemin geçmiş ama belki geç başlamıştır bilemezsin akıntı kokusuz ve renksizse normal bence
Yani öyle bi kokusu yok canım, tahminimce geçmiştir yumurtlama ama bilemiyoruz tabi. İki gündür yoğun geliyor da bu şekilde o yüzden şaşırdım. Idrar testi yapsam daha çıkmaz

Yani öyle bi kokusu yok canım, tahminimce geçmiştir yumurtlama ama bilemiyoruz tabi. İki gündür yoğun geliyor da bu şekilde o yüzden şaşırdım. Idrar testi yapsam daha çıkmaz
canım benimde yumurtlamadan önce 3 gün boyunca akıntım vardı şimdi yumurtlama günümün 3. günümdeyim 2 gündür kupkuruyum nedensiz saçma sapan bişi yaşıyoruz işte gerçi hiçbirşey nedensiz olmaz ama sen yine bu günleri de değerlendir ne zaman tutacağını bilemezsin

Ay evet canım ya yani adet olana kadar bi bekleyiş bi ümit bi acabalar.. Sonra adet olunca bi geçiyor 15 gün pek düşünmüyorum ondan sonra yumurtlama oldu mu olduysa tuttu mu son 15 gün geçmek bilmiyor:)

Bende hala hasta olmadim ama olacakmisim gibi hissediyorum karnim agriyo hafiften... Arkadaslar bisey sorcam hamilelik icin en uygun ilişki pozisyonu hangisi acaba ben misyoner diye biliyorum ama burda bi arkadas ters ilişki demis yani dogy pozisyonu dedikleri sanırım kafam karıştı acaba hangisi daha iyi olur ki hoş nasip meselesi bu Rabbim verecek olduktan sonra öyle de böyle de verir elbet ama tıbbi olarak hangi pozisyon daha uygun acaba

Rahmi ters olanlarda dogy. senin normalse dediğin gibi misyoner pozisyon canım

aynen öyle hakkımızda hayırlısı. Bu ay olacak belki de

Salı yoğun ishal ve kusma şikayetiyle sağlık ocağına gittim hamilelik ihtimalim olduğunu söyledim idrar testinde negatif çıktı kan kiti yokmuş kan testi yapamadık. Ona göre ilaç yazmasını istedim 2 gündür yatak döşek yatıp ilaçlarımı içiyorum ve sürekli uyuyorum. Az önce prospektüsleri okudum hepsi de gebelikte riskli özellikle ilk 3 ay diyor aferin doktoruma

merhabalar kızlar benim adetime iki hafta var ovulasyon oldu ve beklemedeyim. yumurtlamadan sonra belirti oluyor mu gebelik oluşmuşsa

İkili testi ben yaptırmicam çünkü Allah korusun kötü birsey çıksa aldirmaktan başka çözüm yokmuş aldirmayi düşünmem o yüzden yaptirmicam

Gorumcecim 2-3 haftası kaldı doğuma oruç tutuyor ya bi de zorlanmiom diyor benim içim gidiyor valla çocuğa bişey olur diye

Gecikmenin 10.gününden sevgilerle
8.gün kan testi yaptırdım sonuç negatif.
İlk kızımdakine benzer bazı belirtilerim var.
Onuda gecikmenin 5.gün 10 gibi düşük bir değerle öğrenmiştim acaba yine geç döllenmemi ?
Kafamda deli sorular

Kızlar merhabalar, dün hamile olduğumu öğrendim bende. Adet tarihim 2 gün geçtikten sonra test yaptım çıktı.
Bu arada benim tüm belirtilerim adet olma belirtisinden farklı değildi. Hatta adetim gecikince bile öyle ağrım vardı ki adet oluyorum sandım. Tek farklılık kalp çarpıntım oluyordu biraz fazla hareket ettiğimde ve bat tarihimden bir hafta önce pembe bir akıntı olmuştu, onu görünce acaba yerleşme kanaması mı bu diye düşündüm ama belki de önceki geceki ilişkiden dolayı olmuştur diye düşündüm. Önceki iki ay çok istekle beklemiştim hamile kalmayı, olmayınca akışına bırakayım Rabbim en doğrusunu bilir dedim, çok şükür böyle güzel bir ayda öğrenmiş oldum.

hayırlısı olsun tatlım ay inşallah bizde akışına bırakabilirizde bizim bebişlerde bir an önce gelirler

Ben doğuda öğretmenim hastanemiz çok kısıtlı sadece 1-2 pratisyen var umarım ilaçlar dokunmamıştır
Hatta 15,9 değer

hayırlısı olsun tatlım ay inşallah bizde akışına bırakabilirizde bizim bebişlerde bir an önce gelirler
Insaallah canım, en son Nisan da girmişim buraya bebek gelmeyince ikide bir bakmayayım diye girmedim. Insaallah bir an önce gelirler bu güzel ayda Rabbim kabul etsin dualarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…