Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben doğuda öğretmenim hastanemiz çok kısıtlı sadece 1-2 pratisyen var umarım ilaçlar dokunmamıştır
Hatta 15,9 değer
sen bekle adetin geçsin canım bu arada dikkat et kendine adetin 2-3 gün geçtikten sonra tekrarla kan testini 2 günde 2 katına çıkması lazım değerin. arkadaşımın adeti 2 gün geçtikten sonra değeri 12 çıkmıştı doktor kimyasal gebelik olabilir demiş ilaç vermiş sonlansın diye ama beklemiş bir kaç gün sonra tekrarlamış baya bir yükselmiş değeri anlatıyordu hep şimdi kızı var 3 yaşında

Çok teşekkür ederim hadi inşallah bakalım

Anladim canim cokk tesekkur ederim Allah razi olsun onerilerini dikkate alcamm

KIZLAR NORMALDE AKINTIM YOK LAKİN TUVALETE GITTIĞIMDE GELİYOR ŞEFFAF UZAYAN BAYA YOĞUN BIR AKINTI BU YUMURTA CATLAMASI AKINTISIMI YOK YUMURTLAMA AKINTISIMI DÜNDE AYNI OLDU AYNI ŞEKİLDE AKINTI GELDI PECETEYE SİLDİĞİMDE YUMUŞAK KAYGAN UZAYAN BIR AKINTI ...

Az önce ne farkettim Biliyormusunuz göbeğim den aşağı inen hafif kahve rengi bi çizgi var bu gebelik belirtisi olabilir mi kızım da yoktu

Kizlar yardimci olurmusunuz ?
Adet gunum 4 gun gecti, 2 gun once idrar testi negatif cikti.. dun adet oldum sandim ama sadece 3-4 damla kahve rengi lekelenme oldu ve gerisi gelmedi simdi sadece sari akintim var acaba yerlesme kanamasi falan olabilirmi... nasil oluyo yerlesme kanamasi ?

Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin
Gittim doktora 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi. Tuvaletten çıkınca pembe leke devam ediyor dedim. Kızdı bana hamileyken adet olmuşsun bu da olabilir sakin ol tedirgin olma riski var ama su an hamilesin bunları düşünme dedi. Ben yine de iki gün sonra değerin yükselip yükselmedigine bakayım diyorum. Dua edin benim için. Hayırlı olanı isteyen herkese nasip etsin Allah

Az önce ne farkettim Biliyormusunuz göbeğim den aşağı inen hafif kahve rengi bi çizgi var bu gebelik belirtisi olabilir mi kızım da yoktu
Emin olmamakla birlikte doğum çizgisinin hamileliğin son aylarında çıktığını biliyorum ben. Bir test yap istersen canım için rahatlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…