- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
sen bekle adetin geçsin canım bu arada dikkat et kendine adetin 2-3 gün geçtikten sonra tekrarla kan testini 2 günde 2 katına çıkması lazım değerin. arkadaşımın adeti 2 gün geçtikten sonra değeri 12 çıkmıştı doktor kimyasal gebelik olabilir demiş ilaç vermiş sonlansın diye ama beklemiş bir kaç gün sonra tekrarlamış baya bir yükselmiş değeri anlatıyordu hep şimdi kızı var 3 yaşındaBen doğuda öğretmenim hastanemiz çok kısıtlı sadece 1-2 pratisyen var umarım ilaçlar dokunmamıştır
Hatta 15,9 değer
Çok teşekkür ederim hadi inşallah bakalımsen bekle adetin geçsin canım bu arada dikkat et kendine adetin 2-3 gün geçtikten sonra tekrarla kan testini 2 günde 2 katına çıkması lazım değerin. arkadaşımın adeti 2 gün geçtikten sonra değeri 12 çıkmıştı doktor kimyasal gebelik olabilir demiş ilaç vermiş sonlansın diye ama beklemiş bir kaç gün sonra tekrarlamış baya bir yükselmiş değeri anlatıyordu hep şimdi kızı var 3 yaşında
Anladim canim cokk tesekkur ederim Allah razi olsun onerilerini dikkate alcammCanım kan gelmesi durumunu doktorunla görüşsen çok daha iyi olur, bebeğine zarar vermesede başka bir sebebi var mı en azından o konuda sana yardımcı olabilir.
Benimde başlarda bulantılarım oldu ama ben hiç kusmaya endekslenmedim. Bulantım başladığında geçirebilmek için bana iyi gelen şeyleri buldum, örneğin sade soda, tatsız sakız, sabah yataktan tuzlu kraker yemeden kalkmamak, muz yemek, salatalık bulantıma iyi gelen şeylerdi. Herkese herşey iyi gelmiyor, kimisine iyi gelen kimisine yaramayabilir. Bence sende bulantını en azından kusmayacak kadar azaltabilecek şeyleri bulabilirsin.
Geçmiş olsun canım tekrar.
Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsinTest sonucuma netten baktım. 541 .43 çıkmış. Ben şok ben bilemedim. Doktora gidiyorum. Dua edin bana.
Var daha 3 haftalik falan canim hayirli olsunBeta Hcg 15 çıktı bat 12 haziran sizce var mıdır?
Gittim doktora 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi. Tuvaletten çıkınca pembe leke devam ediyor dedim. Kızdı bana hamileyken adet olmuşsun bu da olabilir sakin ol tedirgin olma riski var ama su an hamilesin bunları düşünme dedi. Ben yine de iki gün sonra değerin yükselip yükselmedigine bakayım diyorum. Dua edin benim için. Hayırlı olanı isteyen herkese nasip etsin AllahHayırlı olsun canım çok sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin
Pozitif:) Allah kucağına almayi nasip etsin insallah. Hayırlı olsun:)KIZLAR ACİL CVP LÜTFEN KAN TESTİM 129 SİZCE POZİTİF Mİ
Pozitif:) Allah kucağına almayi nasip etsin insallah. Hayırlı olsun:)
Canim benim az önce değer tablosuna bakıp haftami hesaplamaya calisiyordum 5 ile 100 arası dört hafta diyor. Senin de pozitif bu durumda:) ay Allah hepimize yardimci olsun yaCiddimisin
Emin olmamakla birlikte doğum çizgisinin hamileliğin son aylarında çıktığını biliyorum ben. Bir test yap istersen canım için rahatlasinAz önce ne farkettim Biliyormusunuz göbeğim den aşağı inen hafif kahve rengi bi çizgi var bu gebelik belirtisi olabilir mi kızım da yoktu
Yanılıyo olabilirmiyiz bu tabloya göre bnm iki gün geciktiCanim benim az önce değer tablosuna bakıp haftami hesaplamaya calisiyordum 5 ile 100 arası dört hafta diyor. Senin de pozitif bu durumda:) ay Allah hepimize yardimci olsun ya
25-30 mayıs arası hamile kalmış olabilirim sadece, eşimle ayrı şehirlerdeyiz çünkü. Bu da ancak o kadarlık eder sat ne göre hesaplayıncaVar daha 3 haftalik falan canim hayirli olsun
Hamilesin sat ne zamandı?KIZLAAAAAR HCG TESTİM 129 CVAAAAP ACİİİL LÜTFEEEN
canım son adet tarihim 14 mayıs 25 günde bir adet olyodum zatenHamilesin sat ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?