- 24 Mart 2016
- 324
- 197
- 53
- 51
Canm benim de 17 mayıs ve bugün 15,9 çıktı aynı gibi işte, ben de 26 günde bir oluyorum son 3 aydır 27ydicanım son adet tarihim 14 mayıs 25 günde bir adet olyodum zaten
Hayirli olsun kuzum aynida olsa bazen fark edebiliosenin bi kac gun gec dollenme olabilir buda sorun deil.saglikla kucagina al insallah ben beklemedyim kan vermedim hamislerin duasi kabul olurmus benim icinde dua edermisin sat:1mayistiCanm benim de 17 mayıs ve bugün 15,9 çıktı aynı gibi işte, ben de 26 günde bir oluyorum son 3 aydır 27ydi
Rabbim en kısa zamnda hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallahM Mucizemsin benim hayirli olsun oncelikle.saglikla kucagina al insallah..
Benim icinde dua ederimin bnmde sat:1mayis ben daha kan veremedim.simdiden sagol....
Saol cnm allah ragzi olsun bir yildir beebk istiyoruz dualariniza ihtiyacim var...Rabbim en kısa zamnda hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah
Amin Can'ım, Allah isteyen herkese hayırlı evlat versinHayirli olsun kuzum aynida olsa bazen fark edebiliosenin bi kac gun gec dollenme olabilir buda sorun deil.saglikla kucagina al insallah ben beklemedyim kan vermedim hamislerin duasi kabul olurmus benim icinde dua edermisin sat:1mayisti
canlar sanırım yakaladım bu şimdi yumurtladığımmı anlamına mı gelıyor yoksa bellı bir saat sonra yumurtluycam anlamına mı gelıyor
KIZLAAAAAR HCG TESTİM 129 CVAAAAP ACİİİL LÜTFEEEN
Canım internette şimdi baya araştırdım Evet çatlamaya yakınmış ama eşimde boşalma sorunu var dün boşalma olamadı ne yapmam lazım benimcanım yumurtan her an çatlayabilir.. değerlendir
Sağol bi tanem isteyen herkse rabbim nasip etsinsüpeeerr... sağlıkla al kucağına inşallah canım :)
Cnm bnm spermlerin yolunu bulmaları için bi on dkka ble uzanmnz yetrli dyo doktrlarCanlar hayırlı akşamlar birliktelik olduğundan sonra en fazla yarım saat uzanabiliyorum sonra normal şekilde gezip oturup kalkıyorum merak ettiğim konu şu yarım saatte sperm yolunu bulmuşmudur
Cnm bnm spermlerin yolunu bulmaları için bi on dkka ble uzanmnz yetrli dyo doktrlar
İnşallah cnm bnm bnde bu gün öğrendim hamileliğimiGerçekten mi cnm ya inşallah bulur yolunu
Canim istersen 2 3 gun daha bekle kesinlessin daha yeniKizlarr benim sol kasigimda bi sanci saplaniyo ara ara goz kararmasi bas donmesi oluyo bel sirt agrisi yorgunluk sanki ustumden tir gecmis gibi adet duzensizligi var ama son zamanlarda 35 gunun sonunda goruyordum adet 2 gun gecikti adetim idrar testi yapsam evde cikat mi sizce bebiste istiyoruz hep hevesleniyorum sanki gogus uclarimda karardi akintimda var testi adet olcagm gun yaptm ckmadi smdi 2 gun geckti adet sizce cikarmi testte varsa
Ah bi icim icime sigsa eve ultrosn cihazi alicam imkanim olsa☺ cildircam meraktanCanim istersen 2 3 gun daha bekle kesinlessin daha yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?