Kizlar ltfen yardimci olunnn !
1buck senelk evliym kornmadik simdiye kadar ve malesfki hamile kalamadm cok duznsiz adetm vardi dktra gttm bikac sfrr ve malesf ya doktrmdn memnun kalmadm ya begndigm dktrn tahini cikti gtmek zornda kaldi fln baya talihsizlkler yani dha snra aralik,ocak,subat ve mart ayinda cok duzenli bi sekilde adet oldm tam evt hrsey yoluna grdi derken yine adetm duzenszlesti bugn tam 42gn oldu adetm gcikeli 10gn gecikmede test ypmistm negatfti 18.gun tekrarladm yine negatif daha snrada bugnolucm yarn olucm dyerk yapmadm test belirti var mi dersenz kasklarmda batma oluyo snki ama bilemiyorum ve cok uzuluyorm nolur bna dua edin insallah bu ay guzel haberi alirim 45.gun testi tekrarlamayi dusunuyorum
Merhaba
Dr.size neden geç adet oldugunuzu soyledi mi.düzensiz adet oluyosanız bu bi hastalık belirtisi olabilir.önce saglıklı oldugunuzdan emin olun sonra eşinizin spermiogram testini yaptırın.tsh larınıza da baktırın .
arkadasım gunaydın ne kdr bebek ıstedıgının farkındayım bız de o yollardan gectık ne demek oldugunu herseyı bılırım tam bırıncı yılımız doldugunda catlatma ıgnesı ıle hamıle kaldım bence en garantı yol o cunku en azından doktor su gun ılıskıye gırın dıyor sızde gırıyorsunuz ve artık gerısı rabbıme kalmıs ve sunuda soyleyım ılkıskıden sonra ben ılk defa denedım ozen gosterdım oldu belının altına hemen esın yastık koysun ayaklarını havaya degıl kendıne dogru cekcen o sekılde 45 dakka dur daha sonrada gun asırı ılıskı ben doktorun dedıgı gunden ıkı uc gun sonra 1 kere daha yaptık ve başkada yapmadık ve sana tavsıyem en onemlısı DUA....canlar sanırım yakaladım bu şimdi yumurtladığımmı anlamına mı gelıyor yoksa bellı bir saat sonra yumurtluycam anlamına mı gelıyor
arkadasım gunaydın ne kdr bebek ıstedıgının farkındayım bız de o yollardan gectık ne demek oldugunu herseyı bılırım tam bırıncı yılımız doldugunda catlatma ıgnesı ıle hamıle kaldım bence en garantı yol o cunku en azından doktor su gun ılıskıye gırın dıyor sızde gırıyorsunuz ve artık gerısı rabbıme kalmıs ve sunuda soyleyım ılkıskıden sonra ben ılk defa denedım ozen gosterdım oldu belının altına hemen esın yastık koysun ayaklarını havaya degıl kendıne dogru cekcen o sekılde 45 dakka dur daha sonrada gun asırı ılıskı ben doktorun dedıgı gunden ıkı uc gun sonra 1 kere daha yaptık ve başkada yapmadık ve sana tavsıyem en onemlısı DUA....
Amin canim o pembe leke cok yogun deilse korkma zaten leke diyorsun bebek rahme yerlesiyor yerlesme kanamasidir korkmaGittim doktora 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi. Tuvaletten çıkınca pembe leke devam ediyor dedim. Kızdı bana hamileyken adet olmuşsun bu da olabilir sakin ol tedirgin olma riski var ama su an hamilesin bunları düşünme dedi. Ben yine de iki gün sonra değerin yükselip yükselmedigine bakayım diyorum. Dua edin benim için. Hayırlı olanı isteyen herkese nasip etsin Allah
İnşallah cnm bnm bnde bu gün öğrendim hamileliğimi
CNM AYAKLARINI HAVAYA DEGIL GOGUSLERINE CEKCEN BUNU BANA DOKTORUN SEKRETERI DEMISTI GIZLI SAKLI BUNU HIC BIR DOKTOR DEMEZ BU SEKILDE YAP DIYE ... COCUK NIYE OLMUYOR DIYE SAKIN CANINI SIKMA BENDE CK SIKTIM AMA SIMDI DIYORUMKI TAM ZAMANINDA OLMUS YOKSA O ISTEDIGIM VAKITLERDE OLAYDI BEN BITMISTIM OYZUDEN HEP DIYORUMYA RABBIM NE VERIRSEN VER HAYIRLISINI VER DIYE ... HA BIDE EN ONEMLISI EVET HAMILELIK COK GUZEL DUYGU RABBIM HERKESE VERSIN AMA HAYIRLI VE SORUNSUZ HAMILELIK GECIRIYIM DIYE DUADA ETMEYI IHMAL ETMEMEK LAZIM CUNKU BU SURECTE EVRIM GECIRIYORSUNUZ YERI GELDI PSIKOLOJIM BOZULDU CUNKU HORMONLAR BENI ALT UST ETTI:)allah razı olsun canım şu mubarek gunde rabbım yar ve yardımcın olsun bende dun ovulasyonda çift çizgiyi görünce hemen değerlendirdim bir yarım saat dediğin giibi yaptım ayaklarımı dıktım belımın altına yastık koydum ama kalktığımda hemen lavoba ıhtıyacım vardı ona gıttım ama ınşallah o vakıt cıkıp gıtmemiştir birde spermlerı hıc dışına kaçırmadım hatta ayağa kalktığımda hıc akmadı desem yeridir lavobada gıttı bugunude değerlendiriyim diyorum inşallah olur canım ama kalktığımda normal işime baktım hıc hareket etmemem mı gerek
CNM AYAKLARINI HAVAYA DEGIL GOGUSLERINE CEKCEN BUNU BANA DOKTORUN SEKRETERI DEMISTI GIZLI SAKLI BUNU HIC BIR DOKTOR DEMEZ BU SEKILDE YAP DIYE ... COCUK NIYE OLMUYOR DIYE SAKIN CANINI SIKMA BENDE CK SIKTIM AMA SIMDI DIYORUMKI TAM ZAMANINDA OLMUS YOKSA O ISTEDIGIM VAKITLERDE OLAYDI BEN BITMISTIM OYZUDEN HEP DIYORUMYA RABBIM NE VERIRSEN VER HAYIRLISINI VER DIYE ... HA BIDE EN ONEMLISI EVET HAMILELIK COK GUZEL DUYGU RABBIM HERKESE VERSIN AMA HAYIRLI VE SORUNSUZ HAMILELIK GECIRIYIM DIYE DUADA ETMEYI IHMAL ETMEMEK LAZIM CUNKU BU SURECTE EVRIM GECIRIYORSUNUZ YERI GELDI PSIKOLOJIM BOZULDU CUNKU HORMONLAR BENI ALT UST ETTI:)
AYNEN DEDIGIN GIBI NE ZAMAN YUMURTLAYACAGINI BILEMEMDE SEN GUN ASIRI YAPMAYA BAKAYNEN GÜLÜM COK HAKLISIN BOL BOL DUA RABBIM VERECEĞİ ZAMANI BİLİR BACAKLARIMI BİRLEŞTİRİP KENDIME GÖRE CEKICEM OYLEMI VE BEN DUN OVULASYON TESTI YAPTIM FUL POZİTİF ÇIKTI HATTA T C DEN DAHA KOYU CIKTI NE ZAMAN YUMURTAM ÇATLAR PEKİ O POZİTİFLİĞE GÖRE.
CNM BEN DE 13. GUN TEST YAPMISTIM POZITIFTI HADI HAYIRLI OLSUN DOGRU HASTANEYE:)kızlar bat a 3 gün var ne dersiniz bir de klomen ve catlatma iğnesi kullanmıştım onun etkisiyle çıkar mı iğnenin üzerinden 14 gün geçti
CNM HAMILESIN HAYIRLI OLSUN BENDE 13.GUN YAPMISTIM POZITIFDIkızlar bat a 3 gün var ne dersiniz bir de klomen ve catlatma iğnesi kullanmıştım onun etkisiyle çıkar mı iğnenin üzerinden 14 gün geçti
hemen gıtsene ben ogrendıgımde bır dakka durmadım solugu doktorda almsıtım ben bırde 13.gun test yapmıstım cok barız bellıydı sende gıt bgun en azından sımdıYa gerçekten mi inanamıyorum hala şoktayım 14 ay olmuştu. günümu bekleyim mi kan testi için yoksa bugün gitsem mi. sen ignenin mi 13 günü yapmıştın testi canım
Ayy heyecan yaptım şimdi gidiyim o zaman kaç çıkmıştı değerin. bi de kan vermek orucu bozmuyor değil mihemen gıtsene ben ogrendıgımde bır dakka durmadım solugu doktorda almsıtım ben bırde 13.gun test yapmıstım cok barız bellıydı sende gıt bgun en azından sımdı
canım hamilesin ay hemen git doktora kanda baktırkızlar bat a 3 gün var ne dersiniz bir de klomen ve catlatma iğnesi kullanmıştım onun etkisiyle çıkar mı iğnenin üzerinden 14 gün geçti
cnm sen sımdı orucu napcn hamılesın kı sen zaten tutmaman lazım varsayımla gıtmıyorsun kı test sonucuna gore gıdıyorsun benımkı 25 marttı 20 nısanda degerım 76 ıdı hadı hemen gıtAyy heyecan yaptım şimdi gidiyim o zaman kaç çıkmıştı değerin. bi de kan vermek orucu bozmuyor değil mi
çalışıyorum da öğle arası gideyim izin alamam.cnm sen sımdı orucu napcn hamılesın kı sen zaten tutmaman lazım varsayımla gıtmıyorsun kı test sonucuna gore gıdıyorsun benımkı 25 marttı 20 nısanda degerım 76 ıdı hadı hemen gıt
tamam cnm hbr edersnçalışıyorum da öğle arası gideyim izin alamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?