- 13 Mayıs 2016
- 1.385
- 2.899
- 133
- 38
etmez miyim bu süreçteki her şeyi paylaşmak istiyorum belki bi faydam dokunur isteyen herkese.tamam cnm hbr edersn
Merhaba cnm adet düzensizliğine hayıt suyunun iyi geldigini duydum hormonlari dengeleyip düzenli adet gormeni sagliyormus ve hamile kalmayi kolaylastiriyormus internetten bi araştır istersen kullanip faydasini görenler cok var o bir vesile tabi ki öncelikle Rabbim nasip ederse olur ama sen yapabileceğin şeyleri yap tedbir senden taktir Allah'danKizlar ltfen yardimci olunnn !
1buck senelk evliym kornmadik simdiye kadar ve malesfki hamile kalamadm cok duznsiz adetm vardi dktra gttm bikac sfrr ve malesf ya doktrmdn memnun kalmadm ya begndigm dktrn tahini cikti gtmek zornda kaldi fln baya talihsizlkler yani dha snra aralik,ocak,subat ve mart ayinda cok duzenli bi sekilde adet oldm tam evt hrsey yoluna grdi derken yine adetm duzenszlesti bugn tam 42gn oldu adetm gcikeli 10gn gecikmede test ypmistm negatfti 18.gun tekrarladm yine negatif daha snrada bugnolucm yarn olucm dyerk yapmadm test belirti var mi dersenz kasklarmda batma oluyo snki ama bilemiyorum ve cok uzuluyorm nolur bna dua edin insallah bu ay guzel haberi alirim 45.gun testi tekrarlamayi dusunuyorum
Merhaba benimde tavsiyem şudur gün aşırı ilişki çünkü neden sağlıklı spermlerin birikmesi için beklemek gerekiyor her gün yaptığında sperm sayısı az olduğu için tutma ihtimali azalıyor ve mesela gece yatmadan yapın yataktan hiç kalkma yavaşça giyin kalkmadan ve uyu hiç kalkma sabaha kadar ben hep öyle yapıyordum ve arkadaşın dediği gibi yastık koymak çok önemli birde ilişki sırasında çocuk yapmak için yaptığını düşünme eşinle özel bi an olarak düşün aşk ve sevgi ile yap besmelenide çek sonra gelsin bebişleriniz inşallahallah razı olsun canım şu mubarek gunde rabbım yar ve yardımcın olsun bende dun ovulasyonda çift çizgiyi görünce hemen değerlendirdim bir yarım saat dediğin giibi yaptım ayaklarımı dıktım belımın altına yastık koydum ama kalktığımda hemen lavoba ıhtıyacım vardı ona gıttım ama ınşallah o vakıt cıkıp gıtmemiştir birde spermlerı hıc dışına kaçırmadım hatta ayağa kalktığımda hıc akmadı desem yeridir lavobada gıttı bugunude değerlendiriyim diyorum inşallah olur canım ama kalktığımda normal işime baktım hıc hareket etmemem mı gerek
Merhaba benimde tavsiyem şudur gün aşırı ilişki çünkü neden sağlıklı spermlerin birikmesi için beklemek gerekiyor her gün yaptığında sperm sayısı az olduğu için tutma ihtimali azalıyor ve mesela gece yatmadan yapın yataktan hiç kalkma yavaşça giyin kalkmadan ve uyu hiç kalkma sabaha kadar ben hep öyle yapıyordum ve arkadaşın dediği gibi yastık koymak çok önemli birde ilişki sırasında çocuk yapmak için yaptığını düşünme eşinle özel bi an olarak düşün aşk ve sevgi ile yap besmelenide çek sonra gelsin bebişleriniz inşallah
Hanımlar dün reglim bitti. Yeni bir ay, yeni bir bekleyişHiç kafama takmamaya çalışacağım, Allah'a bırakacağım. Ama sizden ricam, özellikle hamilelerden isteğim (hamilelerin duası tutarmış :)) biz anne adayları için dua etmeleri. Şu mübarek ayda bizim içinde her şey yolunda gitsin, sonrasında hayırlı haberler alalım inşallah.
Bu arada yeni hamile olduğunu öğrenen anneler: Hayırlı olsun!! tebrik ederimSağlıklı, hayırlı bir hamilelik geçirin, miniklerinizi kucağınıza sağ salim alın inşallah.
Hiç kullanmadım Can'ım merak ettim o testleri ama almadım hiç sayıyordum adetimden on dört gün sonrayı bugünler önemli diyodum ama mesela benim geç döllenme olmuş yani adetime kadar hep ilişki oluyodu adetime yakın tarihte olmuş bebişimizSAĞOL CANIM DUN HEMEN KALKTIM AMA BUGUN DEDİĞİN GİBİ YAPICAM SEN OVULASYON TESTİ
KULLANMIŞMIYDIN
Benim de bu ay ikiskilerim adetime yakin gunlerde oldu adetime 1 hafta kala takvime göre geçmişti yumurtlama donemim yani düşük gebelik şansı olan günlerdeydim günüm geldi hatta 2-3 gün erken olurdum olmadim hala acaba var mıdır bebiş fazla ümitlenmeyeyim diyorum ama heyecan yaptim düşünmeden edemiyorumHiç kullanmadım Can'ım merak ettim o testleri ama almadım hiç sayıyordum adetimden on dört gün sonrayı bugünler önemli diyodum ama mesela benim geç döllenme olmuş yani adetime kadar hep ilişki oluyodu adetime yakın tarihte olmuş bebişimiz
Her şey olabilir Can'ım ben dört gün geçince idrar testi yaptım çok silik çıktı sonra kan verdim aynı gün 19 çıktı bi hafta sonra 794 çıktıBenim de bu ay ikiskilerim adetime yakin gunlerde oldu adetime 1 hafta kala takvime göre geçmişti yumurtlama donemim yani düşük gebelik şansı olan günlerdeydim günüm geldi hatta 2-3 gün erken olurdum olmadim hala acaba var mıdır bebiş fazla ümitlenmeyeyim diyorum ama heyecan yaptim düşünmeden edemiyorum
Hayırlısı bakalim :) Rabbim nasip ettikden sonra olmayacak bisey yok cnm bende bi kac gün daha bekleyeyim hasta olmaszam yaparim test artik... Sen herhangi bir belirti yasadin mi adetin geldiginde karnin filan ağrıdı mi benim hafiften agriyo gibiHer şey olabilir Can'ım ben dört gün geçince idrar testi yaptım çok silik çıktı sonra kan verdim aynı gün 19 çıktı bi hafta sonra 794 çıktı
Bende aynı durumdayım şu anda bir şey görünmüyor. Ama adet olmadım kan sonucuna göre hamileyim. Bu şekilde moralim bozuluyor. Bugun kan verdim değerime tekrar baktırmak için yükselmiş mi diye ?Gittim doktora 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi. Tuvaletten çıkınca pembe leke devam ediyor dedim. Kızdı bana hamileyken adet olmuşsun bu da olabilir sakin ol tedirgin olma riski var ama su an hamilesin bunları düşünme dedi. Ben yine de iki gün sonra değerin yükselip yükselmedigine bakayım diyorum. Dua edin benim için. Hayırlı olanı isteyen herkese nasip etsin Allah
Benimkide geç döllenme mi acabaHiç kullanmadım Can'ım merak ettim o testleri ama almadım hiç sayıyordum adetimden on dört gün sonrayı bugünler önemli diyodum ama mesela benim geç döllenme olmuş yani adetime kadar hep ilişki oluyodu adetime yakın tarihte olmuş bebişimiz
6-7 haftada görünür inşallah bebeğin kalp atışını da duyarsınBenimkide geç döllenme mi acababebiş görünmüyor hala, moralim çok bozuluyor. Adetim gecikince 2. hcg 295 çıktı bugün 5. gün tekrar kan verdim. Ama bugunkü muayenede bir şey görünmüyor dedi dr. Sende de bu şekilde mi oldu ?
kac haftalık cnm senınkı bıde ozelden resmını atabılımsnBebisimi gördük bugün kocaman olmuş nasıl hareket ediyor kıpır kıpır çok tuhaf oldum çok duygulandim :)
inşaallah içimi rahatlattın Allah razı olsun senden. Bu gün gittiğim doktor çok canımı sıkmıştı çünkü.6-7 haftada görünür inşallah bebeğin kalp atışını da duyarsın
inşaallah yükselir canım. Hayırlı olsun Rabbim üzmesinkızlar kan sonucum 69,84 çıktı. sanırım hamileyim. Rabbime binlerce kere şükürler olsun. gününü bekle 2 ye katlarsa kesin dediler pazartesiyi beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?