- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 37
cnm daha nasıl sanırım dıyon basbayag hamılesın dıkkat et kendıne ıkıyede katladımı oh mıskızlar kan sonucum 69,84 çıktı. sanırım hamileyim. Rabbime binlerce kere şükürler olsun. gününü bekle 2 ye katlarsa kesin dediler pazartesiyi beklicem
amin canım Allah razı olsuninşaallah yükselir canım. Hayırlı olsun Rabbim üzmesin
degerin baya yüksek ne dedi ki doktor maşallah demekten başka bir şey düşmez bize gerisi Rabbimin takdiri canıminşaallah içimi rahatlattın Allah razı olsun senden. Bu gün gittiğim doktor çok canımı sıkmıştı çünkü.
galiba değil hamilesin canımkızlar kan sonucum 69,84 çıktı. sanırım hamileyim. Rabbime binlerce kere şükürler olsun. gününü bekle 2 ye katlarsa kesin dediler pazartesiyi beklicem
ya ben çok sevinmistim ama gününü bekle ikiye katlarsa falan denilince bilemedimcnm daha nasıl sanırım dıyon basbayag hamılesın dıkkat et kendıne ıkıyede katladımı oh mıs
sağolasın canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin.galiba değil hamilesin canım
Şöyle ki ben iki gün önce kontrol için Memorial hastanesine gittim. Orada prof dr bana burada ilk hamilelik testleri çok pahalı 2000 kadar çıkar git devlette yaptır 10 gün sonra kontrole gelince getir yanında ve o zaman bebişi görürüz dedi.degerin baya yüksek ne dedi ki doktor maşallah demekten başka bir şey düşmez bize gerisi Rabbimin takdiri canımhiç moralini bozma sen
Şöyle ki ben iki gün önce kontrol için Memorial hastanesine gittim. Orada prof dr bana burada ilk hamilelik testleri çok pahalı 2000 kadar çıkar git devlette yaptır 10 gün sonra kontrole gelince getir yanında ve o zaman bebişi görürüz dedi.
Bende bugün randevu aldım gittim Şişli Etfal de karşıma dr yokmuş asistanı çıktı Zaten onu görünce ilk şaşırdım yaşı baya küçük ama bilmiş davranan biri. Alttan bakarken cihazı neredeyse başka yerlerime sokacaktı, sonra bana bebek falan görünmüyor, adet oldun mu dedi. Adet olsam burada ne işim var dedim. Kan sonucumu gösterdim garip dedi. Tekrar kan alalım şimdilerde 2000 lerde olması lazım ya da sen 2-3 gün içinde hamile kalmışsın dedi. Bu cevap karşısında şoke oldum. Nasıl 2-3 gün için de yaa dalga mı geçiyor. Son adet tarihim 9 Mayıs tı, Bu ay 5 Haziranda adet olmam gerekiyordu. Birde bu güne kadar tüm gittiğim doktorlarım sol yumurtalığında küçük bir kistin var derlerdi. Bu kız da bana sağ tarafta kistin var dedi. Bunu da duyuncaa hepten sinirlerim oynadı. Eşimin yanında bana çocuk falan yok iki günde bir bu testi yapalım iki günde bir gel kontrol edeyim dedi. Tabi ben kan verdim ama sonucu ona göstermeye gitmeyeceğim. Eşim sonucu almaya gitti şimdi bekliyorum.
yapmayı biliyorsan güvendiğin bir yerden çiğ süt al yap canım süt teknikeriyim ben piyasadaki yoğurtlara güvenme pekKızlar yoğurdu kendimiz yapsak mi daha sağlıklı pastorize mo? ?? Ben pastorize diye duydum ama
bende 295 değer gayet iyi bir değer şimdiye kadar dediği kaç gün olmuş ki 5 gün geçmiş daha hiç takma kafanı eşin sonucunu getirsin yazarsın buraya daŞöyle ki ben iki gün önce kontrol için Memorial hastanesine gittim. Orada prof dr bana burada ilk hamilelik testleri çok pahalı 2000 kadar çıkar git devlette yaptır 10 gün sonra kontrole gelince getir yanında ve o zaman bebişi görürüz dedi.
Bende bugün randevu aldım gittim Şişli Etfal de karşıma dr yokmuş asistanı çıktı Zaten onu görünce ilk şaşırdım yaşı baya küçük ama bilmiş davranan biri. Alttan bakarken cihazı neredeyse başka yerlerime sokacaktı, sonra bana bebek falan görünmüyor, adet oldun mu dedi. Adet olsam burada ne işim var dedim. Kan sonucumu gösterdim garip dedi. Tekrar kan alalım şimdilerde 2000 lerde olması lazım ya da sen 2-3 gün içinde hamile kalmışsın dedi. Bu cevap karşısında şoke oldum. Nasıl 2-3 gün için de yaa dalga mı geçiyor. Son adet tarihim 9 Mayıs tı, Bu ay 5 Haziranda adet olmam gerekiyordu. Birde bu güne kadar tüm gittiğim doktorlarım sol yumurtalığında küçük bir kistin var derlerdi. Bu kız da bana sağ tarafta kistin var dedi. Bunu da duyuncaa hepten sinirlerim oynadı. Eşimin yanında bana çocuk falan yok iki günde bir bu testi yapalım iki günde bir gel kontrol edeyim dedi. Tabi ben kan verdim ama sonucu ona göstermeye gitmeyeceğim. Eşim sonucu almaya gitti şimdi bekliyorum.
Hcg sonucuna göre hamilesin kadın doğum ultrasonda mı görmedi ben kanda çıkınca doktora gittim gördük bebişi sekiz hafta olması gerekiyordu altı haftalık dedi doktor kalp atışlarını bile duyduk Allah nazardan saklasınBenimkide geç döllenme mi acababebiş görünmüyor hala, moralim çok bozuluyor. Adetim gecikince 2. hcg 295 çıktı bugün 5. gün tekrar kan verdim. Ama bugunkü muayenede bir şey görünmüyor dedi dr. Sende de bu şekilde mi oldu ?
Benim sanki kasığımda bi kelebek var gibi pır pır bişeyler hissediyodum dedm ki bebişim geldi galibaHayırlısı bakalim :) Rabbim nasip ettikden sonra olmayacak bisey yok cnm bende bi kac gün daha bekleyeyim hasta olmaszam yaparim test artik... Sen herhangi bir belirti yasadin mi adetin geldiginde karnin filan ağrıdı mi benim hafiften agriyo gibi
Çok teşekkür ederim canım, haklısın.. Rabbim o günleri gösterir inşallahcanım sakın ol bebeğine bişey olucak sinirlenme bu kadar gülüm hayırlısı ıle sağ salim bebeğini kucağına alacağın gunlerde gelecek sen o şımarık kıza gıtme bıdaha sakın
Bide şöyle bişey var bebeğin göZükmesi için Hcg nin belli bi yüksekliğe çıkması lazım 3000lere galiba araştırsana onu nettenbende 295 değer gayet iyi bir değer şimdiye kadar dediği kaç gün olmuş ki 5 gün geçmiş daha hiç takma kafanı eşin sonucunu getirsin yazarsın buraya da
ay ben onu her ay hissediyorum hatta bugün bile sanki içimde bir şey pıt pıt yapıyor ama gelmiyor bebişimBenim sanki kasığımda bi kelebek var gibi pır pır bişeyler hissediyodum dedm ki bebişim geldi galiba
Geldi sonucum 946 olmuş, çok şükür Rabbim e :) Eşim hızını alamamış gitmiş dr un yanına. Aaaa hamileymiş demiş başkada bir şey söylememiş. Eşimde söylenerek çıkmış oradan.bende 295 değer gayet iyi bir değer şimdiye kadar dediği kaç gün olmuş ki 5 gün geçmiş daha hiç takma kafanı eşin sonucunu getirsin yazarsın buraya da
Evet canım ultrasonda görmedi. Haftaya görünür demişti asıl doktorum. İnşaallah görünür. Sana da maşaallah Rabbim korusun sizi. İnşaallah güzel bir hamilelik geçirirsin.Hcg sonucuna göre hamilesin kadın doğum ultrasonda mı görmedi ben kanda çıkınca doktora gittim gördük bebişi sekiz hafta olması gerekiyordu altı haftalık dedi doktor kalp atışlarını bile duyduk Allah nazardan saklasın
İnşaallah gelecek inşaallah Rabbim sana hayırlısıyla istediğin kadar evlat versinay ben onu her ay hissediyorum hatta bugün bile sanki içimde bir şey pıt pıt yapıyor ama gelmiyor bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?