Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

degerin baya yüksek ne dedi ki doktor maşallah demekten başka bir şey düşmez bize gerisi Rabbimin takdiri canımhiç moralini bozma sen
Şöyle ki ben iki gün önce kontrol için Memorial hastanesine gittim. Orada prof dr bana burada ilk hamilelik testleri çok pahalı 2000 kadar çıkar git devlette yaptır 10 gün sonra kontrole gelince getir yanında ve o zaman bebişi görürüz dedi.
Bende bugün randevu aldım gittim Şişli Etfal de karşıma dr yokmuş asistanı çıktı Zaten onu görünce ilk şaşırdım yaşı baya küçük ama bilmiş davranan biri. Alttan bakarken cihazı neredeyse başka yerlerime sokacaktı, sonra bana bebek falan görünmüyor, adet oldun mu dedi. Adet olsam burada ne işim var dedim. Kan sonucumu gösterdim garip dedi. Tekrar kan alalım şimdilerde 2000 lerde olması lazım ya da sen 2-3 gün içinde hamile kalmışsın dedi. Bu cevap karşısında şoke oldum. Nasıl 2-3 gün için de yaa dalga mı geçiyor. Son adet tarihim 9 Mayıs tı, Bu ay 5 Haziranda adet olmam gerekiyordu. Birde bu güne kadar tüm gittiğim doktorlarım sol yumurtalığında küçük bir kistin var derlerdi. Bu kız da bana sağ tarafta kistin var dedi. Bunu da duyuncaa hepten sinirlerim oynadı. Eşimin yanında bana çocuk falan yok iki günde bir bu testi yapalım iki günde bir gel kontrol edeyim dedi. Tabi ben kan verdim ama sonucu ona göstermeye gitmeyeceğim. Eşim sonucu almaya gitti şimdi bekliyorum.

canım sakın ol bebeğine bişey olucak sinirlenme bu kadar gülüm hayırlısı ıle sağ salim bebeğini kucağına alacağın gunlerde gelecek sen o şımarık kıza gıtme bıdaha sakın

bende 295 değer gayet iyi bir değer şimdiye kadar dediği kaç gün olmuş ki 5 gün geçmiş daha hiç takma kafanı eşin sonucunu getirsin yazarsın buraya da

Hcg sonucuna göre hamilesin kadın doğum ultrasonda mı görmedi ben kanda çıkınca doktora gittim gördük bebişi sekiz hafta olması gerekiyordu altı haftalık dedi doktor kalp atışlarını bile duyduk Allah nazardan saklasın

Benim sanki kasığımda bi kelebek var gibi pır pır bişeyler hissediyodum dedm ki bebişim geldi galiba

canım sakın ol bebeğine bişey olucak sinirlenme bu kadar gülüm hayırlısı ıle sağ salim bebeğini kucağına alacağın gunlerde gelecek sen o şımarık kıza gıtme bıdaha sakın
Çok teşekkür ederim canım, haklısın.. Rabbim o günleri gösterir inşallah

bende 295 değer gayet iyi bir değer şimdiye kadar dediği kaç gün olmuş ki 5 gün geçmiş daha hiç takma kafanı eşin sonucunu getirsin yazarsın buraya da
Bide şöyle bişey var bebeğin göZükmesi için Hcg nin belli bi yüksekliğe çıkması lazım 3000lere galiba araştırsana onu netten

Geldi sonucum 946 olmuş, çok şükür Rabbim e :) Eşim hızını alamamış gitmiş dr un yanına. Aaaa hamileymiş demiş başkada bir şey söylememiş. Eşimde söylenerek çıkmış oradan.

Evet canım ultrasonda görmedi. Haftaya görünür demişti asıl doktorum. İnşaallah görünür. Sana da maşaallah Rabbim korusun sizi. İnşaallah güzel bir hamilelik geçirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…